Gott nytt år allihopa!

Nu åker jag och firar in de nya året med tre rätters middag och goa människor!
Passa er för alla raketer så ni inte gör er illa.
GOTT NYTT ÅR!


I never thought that security would scare me

det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig...


Nu är tvätten instoppad och frukosten i magen. Ingen feber idag, peppar peppar! Men halsen är värre, men bara att ta det som det är och se glad ut :) blir lite ipren under dagen tror jag.. Pratade nyss med mamma och hon handlar åt mig så jag slipper gå ner oduschad till stan. Känns lite onödigt att duscha bara för att gå ner på stan när jag ändå ska göra mig iordning för kvällen. Ska ha på mig min jättefina nya klänning, ni får se senare. Men hur jag ska ha håret är fortfarande en fråga. Utsläppt blire och lite lockar, så långt har jag iallafall kommit.
Nu måste jag gå och sätta in linserna för mina glasögon är helt kassa och lösa. Kanske dags att köpa nya? Har ju haft mina i snart 6 år.

Sen blir det fransk manikyr på naglarna, hatar att det tar hundra år för det att torka. Men fint blire sen :) Målade jämt förut, men eftersom de vita skavs bort hur lätt som helst blir det fult på engång. Så nu förtiden är det olika färger som gäller istället. Men mest svart, rosa, beige och svagt lila.


Slutet

Godmorgon alla vackra!

Hur mår ni idag?! Sista dagen på 2009, vilket känns skönt för mig. Vill lämna dethär året bakom mig nu och starta på ett nytt. Hur känner ni, har ni haft ett bra år? Kanske träffat era kärlekar, nya vänner, m.m?
Mitt år har varit väldigt blandat, jag har iallafall träffat massa nya goa vänner , det har varit ett träningsår kan jag säga förutom nu i slutet då körtelfebern slog in. Men det har även varit ett tufft år, men som sagt blir man bara starkare av det så hoppas på att 2010 blir kanon. Studenkryssning, bal, studentfester, STUDENTEN, fyller 19 (kanske rätt värdelöst) man ska ge sig ut på egna ben, kanske blir en resa och där även lite jobb. Det kommer ske jättemycket roliga saker i början på dethär året iallafall. Så låt oss hoppas.

Mitt nyårslöfte blir att jag ska försöka vara mer positiv åt allting, jag har en förmåga att bli negativ när det inte går i medvind samtidigt som jag är väldigt stark i andra saker. Så mer glädje och mer positivitet från mitt håll. Ska ju även fortsätta hålla mig borta från rökningen. Men det blir nog ingen svårighet!

Nu ska jag slänga in lite tvätt och sen äta lite frukost..

Ska blir skönt med sömn i min egen säng även fast evelinas är bäst!


Nu är jag hemma, fick super god mat av kocken sen blev det en film. Men jag var ju sådär jätterolig eftersom jag har haft feber hela kvällen och en hals som ser ut som en groda så jag låg mest och sov på soffan. Men efter två timmars vila vare lite bättre och då gick vi ut i denna kyla och hämta ved. Sen satte vi igång lite tvätt och sen fick jag skjuts hem.

Nu sitter jag och halsar vatten, måste bli piggare tills imorgon! Men spelar ingen roll om jag har feber kommer ändå fira nyår med mina vänner och göra det bästa av kvällen. Det blir tre rätters middag också :D Men hoppas självklart att jag är feberfri så jag kan förtära lite alkohol.

Nu ska jag kika på lite roliga saker och lägga in mina nya kläder i garderoben. Senare blire boken och sängen! måste upp skapligt imorgon för att tvätta, måla naglarna, handla, göra mig iordning m.m.

Hoppas ni tar hand om er själva och är glada!

Hemma igen, mycket text!

Jaha då var jag hemma efter 3 nätter borta :) Har haft 4 helt underbart roliga och mysiga dagar. Åkte till evelina i söndags vi käkade tacos till middag och hyrde filmen bruno.. Om ni inte har sett den så se den för det var den mest sjuka film jag sett i mitt liv. Att de ens får producera sådana filmer? Men rolig var den och tror jag skratta hela filmen rakt igenom. Vi kom i säng sent och gick upp relativt tidigt för att åka till kista centrum.
Dum ide under mellandagsrean? JA!!
Det var folk överallt och kläder överallt. Vi åkte därifrån 21.30 på kvällen för då blev vi utkörda.
Klart jag är dumfan och har klackskor på mig. Så 7 timmar i ett stort köpcentrum är inget jag rekommenderar till någon.

Väl därifrån så tog vi en sväng förbi donken och köpte kaffe, glass och massor av brownies. Mamma och camilla var förstårs med och eftersom alla var trött så fick vi fnitter anfall och jag tror hon som stod i kassan på drive-in antog att vi var fulla eller nått . Men kul hade vi!
Sen så kom vi till videoaffären 23.15 och den hade självklart stängt så vi åkte till macken och köpte en skräckfilm. The Children, en av mina nya favoriter. Helt klart en vidrig och läskig film. Ja så den kvällen kom vi i säng runt 03.00! Upp tidigt igår morse och fortsatte shoppa fast i enköping, det blev massor av kläder och smycken och jag är hur glad som helst för jag har köpt två par jeans. Jag hittar nästan aldrig jeans som passar på mig!
Självklart hade jag två linnen som köptes innan jul som jag ville byta och de var köpta på vila, så när vi åkte från enköping vid 4 tiden vare bara att åka direkt till eskilstuna och byta de där. Där blev det lite mer shoppning. Ja är helt jätte trött på att handla kläder nu, usch! och fattig som en gris.

Efter eskilstuna vare raka vägen hem och köpa pizza sen blev jag skjutsad till emelie så vi åt pizza och kollade på skräckfilmen. Så även igår blev det sent. Hela dagen idag har vi legat i soffan och degat och kollat på två wallanderfilmer efter varandra och sen gick jag hem. Påvägen hem fick jag sms av alex där hon ville bjuda på kaffe så då stack jag in huvudet där. Nu är jag hemma men ska snart åka ut till anders och hjälpa honom med lite saker. Säger bara pust jag börjar bli trött. Men ska bli skönt med en natt hemma!

Jag har mått så bra de senaste dagarna, klarat mig utan feber.. Men nu så har halsen svullnat regält, känns som jag svalt två bollar :P haha .. Men har nyss tagit en alvedon så hoppas den kan hjälpa lite. Nej nu har jag kramp i fingrarna. Och ni orkar ändå inte läsa allt dethär.


mor & dotter, jag älskar er!


du är bland de bästa jag vet!


påväg till kista!


efter 5 min så lurade mamma och camilla i oss att vi inte skulle åka till kista, det blev surpuppor direkt!



haha ja, brownin var god iallafall ;)

PussKram på er!

Hejdå!


Nu sticker jag till baby!♥ ikväll blire mys och imorgon shopping i kista centrum! hatar egentligen stora centrum, och eftersom det är mellandagsrea lär det ju inte bli bättre .. Men det ska bli skoj ändå! Hörs på Tisdag igen, för tror inte jag kommer sitta vid datorn speciellt mycket. PussKram på er!

Mitt hjärta, nu kommer jag!


Jag tänker inte skriva så mycket, för det jag vill skriva är varken vettigt eller nödvändigt. Men jag vill bort här ifrån ett tag så jag åker till evelina i enköping i eftermiddag och kommer hem tidigast tisdagkväll..Jag saknar dig så gumman och det ska bli skönt och få tillbringa tid med dig, du får mig alltid så lycklig och glad och på andra tankar.

Nu ska jag packa lite och spränga mina högtalare med massor av peppande musik. Hejdå!

dödstrött

Nu är jag hemma och dödstrött, kan knappt hålla mina ögon öppna... Kvällen har iallafall varit great! Jag blev bjuden till anders på någon form av myskväll. Men allt folk som skulle komma försvann så det blev bara jag, anders, marcus och alex. Men mysigt hade vi med natchotallrik, film och musik. Men nu måste jag nog gå till sängs för håller på att somna här.. Ta ut linserna blir nog dagens höjdpunkt!

Puss & Godnatt!♥

Kärleken..

Kärleken går förlorad när vi börjar
sätta upp exakta regler för hur den ska se ut.

Vill ha solen!

Någon film har det inte blivit och inget affären. Jag hatar sånnahär dagar när man går runt som en zombie och vet liksom inte riktigt vad man ska göra. Jag kommer på mig själv hela tiden med att bara sitta och stirra rakt ut på ingenting. Tankarna går i högvarv och de försöker dra ner mig till mörkret igen. Men icke att jag ska bli depp nu! Jag är ju fortfarande frisk hallå!!

Jag har iallafall lyckas tagit mig in och ut från duschen, nu sitter jag och samlar mig för att föna håret och sminka mig.. Jag oooorkar inte! Tänk vad skönt med någon som bara kunde komma och fixa med en. Viiiips så var allt färdigt.

Det är 12 dagar kvar till egypten, och ja det ska bli så fruktansvärt skönt! Sol, värme, bad, paradisvatten! Att bara strosa omkring i bikini och solglasögon i den varma sanden. Snart är jag där, 12 dagar kvar!


thailand 06/07

det kommer tydligen ingen som ska fixa iordning mig så jag får göra det själv. Puss!

Annandag Jul infaller 26 december

Nu har det varit dåligt här med skrivandet, men allt har ju sina anledningar! Och det är ju faktiskt jul också....






Kvällen började igår hos alex och marcus med middag. Det blev stark wokmat och gud så gott det var. Sen började vi dricka och spela massor av carola, michael jackson osv. Sen droppade svensson in som dock skulle vidare till värdshuset sen. Det tog inte lång tid innan david, malin och hennes kompis kom och sen kom även supersöta ella. Vi dansa och hade skoj och sedan var det dags för taxi in för mig, marcus, alex och ella. Väl inne när man såg kön önskade man ju att man typ bara kunde gå före alla. Alex gumman mådde inge bra så hon och marcus tog en taxi hem igen medans jag och ella tog fram våra hårda sidor och ställde oss i kön. Det blev luciasånger med okända människor och en del trängsel. Väl inne rullade kvällen på med massor av trevligt folk, dans och shots. Måste säga att det var en lyckad kväll, men det dröjer ett bra tag innan jag går ut på bk igen. Vi ställde oss redan i könvid 2 tiden för att vi skulle få våra jackor och taxi, och halv 3 var vi ute och satte oss i taxin hem.

Kvällens överraskning var att mitt hjärta stina som skulle partaja i köping egentligen kom till strängnäs för att vara med oss istället. gud så glad jag blev! och emelie var dansgolvens prinsessa med sin vackra klänning. ah nä jag älskar alla mina vänner så himla mycket, ni gör hela vardagen lättare att leva.

Och med 13 cm klack vill jag idag säga att jag har förjävla ont i mina fötter :( Men vill man vara fin får man lida pin!
Jag har klarat mig från en jättebaksmälla, men en liten finns där. Tror huvudet sitter på helt fel ställe :P
Nu ska jag bara ta det lugnt med film och sen blire en dusch och ett besök i affären för lite mat.

Ikväll blir det galaj igen, inte riktigt fest då! Men träff med mysiga människor..

PoK

Tagga om för party!

JAG ÄR BARA SÅ TAGGAD FÖR KVÄLLEN! 580 biljetter sålda, detta kommer bli kaos. Kommer jag dit? Kommer jag hem?

Skål på er och hoppas på att ni får en jätterolig partynatt!

Mina julklappar

♥Pengar (pappa, mormor, åsa & stefan)
♥2x solglasögon (till egypten) (mamma)
♥Förlängt medlemskap på hälsoskaparna (träääääääääna) (mamma)
♥Bok (mamma)
♥Mascara (mamma)
♥300 kr presentkort på vila (christoffer)
♥Klänning (mamma)
♥Kort kavaj (mamma)
♥2x spetslinnen (mamma)
♥Bok om sms (mamma)
♥Plånbok (mamma)
♥Leggins med dragkedja (mamma)
♥Presentkort på bio (mina små barn som jag sitter barnvakt åt)
♥3 jättefina askar som jag numera har mina smycken i (mamma)
EGYPTEN RESAN (farmor)

Jag har haft en helt okej jul!





















Julafton!

Jag önskar er alla en riktigt God Jul!

Jag ska slå tillbaka en dag!

Det är en hård värld där utanför
Full av ensamma människor
Ingen som hör dig
Ingen som ser dig när du går

Och det verkar som kärleken
Är till för några få
När du bäst behöver nån
Är det ingen som orkar höra på

Det här är en sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med
En sång för alla dom
som inte kommer hem till nångon som frågar hur det är
Den här sången är till dom

Ingen frågar när du kommer
Ingen saknar dig när du går
Ingen delar din dröm
Ingen undrar hur du mår

En sång för alla dom
som aldrig hittat nån att dela sin glädje och sorg med

Ibland tar jag mig själv som ett offer. Jag är inget offer egentligen! Vissa dagar känner jag mig som ett offer och andra är jag en så grymt stark människa. Ingen kan sätta sig in i det. Inte ens min egen mamma och inte ens mina närmaste vänner. Men jag vet att varje människa är värd det bästa. Just nu står jag på knäna men jag ska fan i mej upp på fötterna igen. Jag ska ta mig igenom allting hur svårt det än blir och hur mycket arbete det än kräver. Tack älskade åsa, inatt kan jag sova tack vara dig. Jag älskar dig så oerhört mycket♥

.....

Att allt kan förändras på 15 minuter.. Från glädje till tårar och från en jul med förhoppningar till en jul i helvete!

Eskilstuna tripp

Mötet gick super, bättre än det brukar göra! Min svarta bh har jag ju då fortfarande inte fått med mig hem, tror ni inte min favorit bh finns men inte min storlek? så typiskt.. Men det fick följa med en beige hem istället.. Får väl ha den under spetslinnet och om inte det passar får jag väl gå utan bh ;) haha nejdå så kul blir inte!
När jag var inne på glitter en snabbis så står det 3 unga pojkar och då menar jag unga, kanske 95:or? Och ska köpa presenter till deras flickvänner, hur gulligt är inte det! Det är bra, det ska börjas i tid ;)

Nu är jag hemma och stelfrusen, har köpt 15 meter julpapper så nu ska det allt räcka. Ska börja slå in alla julklapparna nu så jag blir klar någongång. Kan nog slå in mig själv också om det skulle behövas.. haha!

Mamma och min bror kommer sen, vi ska mysa hos mig ikväll! Det blir film och godis. Ser mycket fram emot det♥


Jag vill alltid ha det jag inte kan få..

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Det har iallafall jag, är pigg och på bra humör idag med. Nu har jag mått jättebra de senaste dagarna utan någon anledning. Känns ju rätt skumt men riktigt skönt :) Om 2 timmar ska jag åka in till eskilstuna för ett möte och sen den där himla svarta bh:n..Jag hoppas jag hittar den, för jag måste ha en! Vem äger liksom inte en svart bh som tjej? =s Det borde man göra. Sen ska jag passa på att köpa julpapper så jag kan slå in alla julklappar. För har dagarna väl planerat fram till jul nu måste jag säga.
Imorgon ska jag fika med my (hennes blogg), äntligen blir den fikan av och det ska bli så himla mysigt! :)

Nu ska jag gå och läsa sista twilight boken, har legat på is med den eftersom jag haft så mycket att göra. Men känns som att vissa folk håller på att förstöra för mig genom att berätta vad som händer. Så likabra att läsa fort nu! Har ju kommit nästan halva.. Jag längtar verkligen tills den tredje och fjärde filmen kommer ut, bästa böckerna och nog därför också bästa filmerna!

Måste även säga att jag är hur lycklig som helst, det är jul, det är kallt, det är snö, jag har mina bra vänner och jag har min familj. Det kan inte bli en bättre jul !!

PoK/Alex

Godnatt


Idag skulle jag ringa hyresvärden och fixa till både ringklocka och persienn, tror ni jag gjort det eller? haha nope! Jag är så jävla kass så det finns inte ..Nästan så jag blir både arg och ledsen på mig själv. Kommer inte ske innan jul heller är jag rädd för. Imorgon ska jag nämligen in till eskilstuna för ett möta och sen hitta den där jävla svarta bh:n. Kan inte gå ut på juldagen utan en svart bh!!!!

Måste även säga att jag är nöjd!

Nu ska jag gå och sova så jag kommer upp skapligt imorgon :) Godnatt med er, puss!

Glöggkväll

Nu är jag hemma, det blev ett långt besök på datoraffären för min mamma och datorer går inte riktigt ihop. Haha men hon är gullig hon.
- Men om jag byter dator måste jag väl byta min mailadress också? för de hör väl ihop?
haha jag älskar dig mamma lilla!♥

Sen stod svart bh på listan, men någon sådan hittade jag ju då inte, utan hem kom istället två tröjor :) Och även lite mer men det är mina julklappar. Så shyy jag vet inget! (a)
Sen innan vi skulle åka hem så blev jag sugen på kinamat så det åkte vi och köpte.
Och här sitter jag och har precis kluffsat i mig allting, ska spara resten till imorgon :) Men gud så smarrigt det va!



Nu ska jag kila över till sanna som har glöggkväll ikväll, gud så mysigt. Så kvällen spenderas alltså där med massor av rara. Ha en bra kväll ni med. Kram på er!

Stora bröst?

Gud vad skönt det var att sola, vill inte gå där ifrån. Nu längtar jag till egypten hur mycket som helst! Snart snart snart, bara 17 dagar kvar :D
Mamma kommer om en stund och så ska vi åka till strängnäs med mammas dator. Jag måste köpa en svart bh också.

På tal om bh som hör ihop med bröst så drömde jag en jättehemsk mardröm om att mina tuttar blev jättestora. Verkligen jättestora. Jag som är van vid mina var helt förstörd och bara låg hemma och grät och vill inte gå ut. Kunde inte få på mig några tröjor som jag hade och de var bara helt ivägen. Så när jag vaknade helt kallsvettig så insåg jag genast att de var mina vanliga som satt på mig.. pust! haha gud så skönt tänkte jag och så somnade jag om.. Skum dröm, jo jag vet!


Jag har panik över juldagen. Vart man än ska krävs det biljetter och jag har absolut ingen aning om vart jag ska vara eller vill vara. Det börjar ju närma sig nu vilket betyder att biljetterna börjar ta slut. Jag börjar få riktig panik. Vill vara med alla vännerna men ändå ha action liksom. Men alla ska vara utspridda. Jag hatar sånthär. Funderar ärligt på att bara skita i allt när jag känner såhär.

Nu måste jag hoppa i kläder, för nu kommer mamma snart. PoK!

Sola

Godmorgon sitter här nyduschad och pigg, ska bara föna håret och sen kila ner på stan och sola lite :) Gud så skönt. Vet inte hur resten av dagen blir men hoppas på skoj för jag är på riktigt bra humör. Pusshej!

Mätt!



Nu är jag mätt och belåten måste jag säga.. Det var hur gott som helst med tacos. A och jag har legat och kollat på bad santa med varsitt täcke. Trodde seriöst jag skulle somna. Är riktigt trött, förstår inte vart det kom ifrån? Har ju haft världens energi hela dagen. Men detta mörker drar ner mig.

Imorgon ska jag iallafall sola, var hur länge som helst nu! Kanske blir en liten tripp in till strängnäs med mamma också. Nu tänkte jag precis kolla på paradise hotel, men nu ser jag att det är något annat skumt på tv6. Detta måste kollas upp. Jag som ville se ju.. Men får väl läsa istället och sen sova. kärlek!

Brittany Murphy död!

Hur sjukt är det inte att Brittany Murphy (32 år) är död?! Känns så overkligt efter alla filmer man sett med henne. Hon ska tydligen ha drabbats at hjärtstillestånd imorse. Räddningstjänsten körde henne till sjukhuset men hon kunde inte återupplivas och dödsförklarades vid ankomsten. Ännu en stjärna har släckts.


hungrig

Nä nu hungrar jag ihjäl snart och herrn håller på att flytta så får väl inte mat förens om tidigaste 30 minuter. suck suck! Min mage skriker som ett barn. Jaha så vad har jag roat mig med under dessa timmar sen jag kom hem? absolut ingenting. Jag hatar verkligen söndagar! fy

Lilla julafton! bilder!


Bra kamera? haha






jag älskar er så förskräckligt!






jag säger ju att jag aldrig fastnar på bild ;)


äre här till mig?


jävla pucko som är så besatt i hello kitty, var ju inte svårt att hitta present till henne! :)


observera strumporna, de hade hon på sig redan när hon kom .. haha så jävla söt!







God Jul mina älsklingar!

En bra kväll och en bra dag

Kvällen igår var helt underbar! Först kom stina och då handlade vi all mat och senare kom emelie också. När hon kom så stod jag och lagade mat och jag hade tänkt att vi skulle äta och sen mysa och senare öppna paketen. Men när emelie kom in så skrek hon bara : "KAAAN VI INTE ÖPPNA PAAAKETEN NUUUU, SNÄLLLA?!?!?".. Mina planer sprack när jag hade två små tjejer som stod och hoppade och ville öppna sina julklappar före maten. haha herregud!
Så vi öppna alla paket och det var så mycket fina grejer alltså. Emelie fick en rosa hello kitty morgonrock, hello kitty läppglans och rosa underkläder.. Stina fick en tavla med bilder på oss, presentkort på makeup store och ett armband. Jag fick en jättefin glaskopp med en bild på mig och stina, ett halsband med hjärtan, en tröja, ett läppglans och ett armband. Ja tror alla var nöjda och glada alltså :) Sen åt vi min kycklingsallad med ris och italiensdressing. Sen vare dags för chips och pepparkakor, det blev även glögg och massa annat som vi tryckte i oss. Ja sen gjorde vi saker som jag aldrig trodde vi skulle göra.. Säger bara shiiiit och det kommer absolut inte nämnas här eller för någon.. haha!
Emelie åkte tyvärr hem men stina sov kvar, vi somnade väl vid halv 2 inatt och gick upp halv 12 imorse.

Idag mötte vi upp pierre nere vid stan sen gick vi en promenad i det fina vintervädret. Sen fastnade vi på ett fik i 2 1/2 timma. Det var så himla mysigt och vi satt och snacka om allt och ingenting.

Om ett tag kommer anders, HAN ska laga tacos till mig ;) haha .. tänker inte laga! Sen tänker väl han kolla på film, men det har jag ingen ro till så det blir väl och springa runt och fixa med allt möjligt. jävla latmask den killen är alltså. Men det är bra att ha urgulliga vänner!

Det närmar sig till julafton och jag är spänd..lite nervös nästan?! Undrar varför.. Kanske för att jag ska tillbringa hela dagen och natten med min familj i mitt gamla hus. Känns konstigt och inte så bra. Men kan jag inte sova får jag väl be om skjuts hem. Men det ska nog gå bra. Hoppas iallafall!

Nu ska jag gå och diska. PoK

Bilder kommer i ett eget inlägg!

Mina hjärtan är påväg!

Hela min dag har varit mysig :) Har varit ute i anders hus med alex, marcus, krille, anders och hans pappa. Vi fikade på mina bullar och kaffe. Och medans grabbarna gjorde manligt jobb satta vi upp julstjärnor i hans fönster. Herregud vilket läckert hus han kommer ha sen. Riktigt snyggt!

Nu är jag hemma och har städat upp lite, väntar på stina! Vi ska ner och handla till ikväll och sen ska vi laga mat och vänta på emsan. Min kväll kommer bli bättre än någonsin. Med mina två största hjärtan. Min kärlek till er är obeskrivlig♥

Dagens skal!



Ändrade planer, det blir att åka ut till anders hus och fika istället :) Tar med mig mina bullar från frysen.
Jag älskar vintern ♥

Saker som går sönder

Dags att ringa hyresvärden på måndag tror jag. Min ringklocka har varit trasig den jag flytta in och flera gånger har det hänt att mitt besök stått utanför dörren en stund för att jag inte hör när det knackar (har alltid musik på när jag är hemma).. Sen imorse när jag gick upp skulle jag dra upp alla persiener och då gick den till golvfönstret sönder. Så typiskt! Nu kommer allt ljus att skina in tidigt på morgonen så jag blir väckt. Bra timing nu när jag har ledigt och allt. Får ringa och fixa detdär på måndag helt enkelt.

När jag ändå är ingång så måste jag ringa till tele2 och fixa min hemtelefon, ja tro det eller ej men jag har en hemtelefon som jag betalr för varje månad men den funkar inte längre :S Så har betalat i onödan i ca 5 månader nu. Vet inte hur många gånger mamma och farmor sagt åt mig att ringa och fixa den. Men jag är lat som vanligt och glömmer och är upptagen. Men det ska jag också ta tag i på måndag.

Nu ska jag slå in lite paket och sen blire nog fika på stan :) Hörs senare!

Kom ihåg att le mycket idag ♥

bläää

Nyår och juldagen känns hopplöst ... kommer bli de sämsta i mitt liv alltså! Har fortfarande inget planerat, vet att för det mesta brukar det lösa sig. Men ändå. Känns som att alla mina vänner är så utspridda och jag vill vara med alla :( Vill att det ska bli en bra start på nya året liksom. Nej nu börjar jag deppa, lika bra att sova så kanske jag mår bättre imorgon. USCH!

Fredagsmys


Min fredag har varit mycket bra. Först åkte jag hem till mami och papi och åt mat.. Men först fixa jag lite saker och sen tvätta jag håret. Ja det var ju 1 år sen och 2 månader sen jag tvätta håret där sist. Lite läskigt att tänka så faktiskt. Det blev vildsvinstek med pappas goda potatis och god sås. Sen åkte jag hem till marcus och alex och drack romglögg tillsammans med de och krille. Sen har jag, alex och marcus myst till filmen Alvin och gänget. Shit en av mina nya favoritfilmer, vilken underbar film. Så rolig och så söt! Fick även skjuts hem, gud så snällt! Det är -14 grader ute, kanske inte så lockande att gå ensam hem i.

Nu ska jag alldeles strax sova, blir paketinslagning och fika imorgon så måste vara pigg. Sen blire mina favorittjejer på kvällen. love!

nattinatti, puss!

Blod

Jag och Alex har dålig vecka:

Spring in och ut från toan och massa skratt, plötsligt hittar jag en blodfläck på golvet.
Jag: Alex äre du eller jag som droppat på golvet? haha
Alex: haha va?! (asgarv)

hahaha ja ni killar tycker säkert det är skitäckligt, men det är bara tjejer som förstår sig på detdär. Kul vare iallafall, men det tyckte inte marcus när han kom hem ;) Men vi träffa ju inte mattan iallafall.. haha!

Julklappar utan julpapper går inte..


Godmorgon alla solstrålar!

Jag mår bättre, mycket bättre.. Jag är glad och vädret är ju helt underbart.. Ska bara fixa med naglarna sen ska jag gå ut. Behöver frisk luft och ljuset. Måste köpa julpapper och tejp idag så jag kan slå in julklapparna. Kanske dags att börja?! Jag har en förmåga att skjuta saker framför mig, jämt. Har ju lilla julafton redan imorgon och inga av de paketen är inslagna än. Men det gör väl inget, ni kan väl ta det direkt i handen?! :P Nej jag skoja bara, självklart ska en julklapp vara inslagen. Stora delen av själva paketet är ju att öppna det fina julpappret. Eller har jag fel?

Jag har kommit på en sak till jag önskar mig, en termometer så jag kan se graderna framförallt ute :) Ja kanske lite udda present att önska sig, men jag tycker det är så svårt att klä sig genom att bara titta ut. Nu ser det varmt ut om jag tittar ut eftersom det är fint väder och solen ligger på. Sen kollade jag på väderprognosen idag i mariefred och då stod det -7 grader. Så ja en termometer önskar jag mig tomten.

Nu ska jag sätta lite fart, var glada idag :) Puss o Kram

Le!


Mitt förra inlägg vet jag inte ens varför jag gjorde. Ni som är fan av twilight kan säkert redan allt och ni som inte är skiter nog fullständigt i detdär :P Men jag älskar alla karaktärer och de är ju så otroligt snygga och gör grymma jobb för att få fram så magiska filmer. Så det tackar vi för.

Jag har bara myst omkring hela kvällen i min flieströja, mår lite bättre men är fortfarande trött. Jag har kollat på paradise hotel och gud så spännande det är. Undrar vad som kommer hända nästa vecka när en strippa kommer in ;) tror hon var det, hon skulle lära alla strippa så antar det.
Imorgon ska jag sova ut, äta god frukost, måla naglarna och sedan kila ner på stan och fixa lite stuffs.
Jag borde vara helt nerbruten och förstörd, ledsen och utmattad, negativ och glanslös. Men det är jag inte, jag är glad trots att jag har det tufft med körtelfebern och jag är lycklig att jag har så fina människor runt omkring mig hela tiden. Sen något jag lever på varje dag är att le.. Att jag ler är min kärlek till alla människor därute. och det bästa jag vet! så le mer alla värdefulla människor!

Nu ska jag snart sova, så passar på att säga godnatt och dröm söt. Kisses

Vilka snyggingar! Vilket jobb! Vilka filmer!

VS
Isabella "Bella" Swan vs Kristen Stewart
- född den 9 april 1990 i Los Angeles, Kalifornien
- karriären började som åttaåring

VS
Edward Cullen vs Robert Thomas Pattinson
-född 13 maj 1986 i London, England
-han är 185 cm lång
VS
Carlisle Cullen vs Peter facinelli
-född 26 november 1973
-Han är gift med Jennie Garth och paret har tre döttrar tillsammans.

VS
Esme Cullen vs Elisabeth Reaser

-född 15 juni 1975 (34 år)
VS 
Charlie Swan vs Billy Burke

-född 25 november 1966 i Bellingham, Washington
-känd från andra säsongen av 24 där han spelar som Gary Matheson


VS
Alice Cullen vs Ashley Greene

-född 21 februari 1987
-hon är modell
VS
Emmet Cullen vs Kellan Lutz
-
född 15 mars 1985
-har sju syskon, en syster och 6 bröder

VS
Rosalie Cullen vs Nikki Reed
-
född 17 maj 1988 i West Los Angeles, Kalifornien
-hon har medverkat i filmen "tretton" och "OC"
-hon skrev manuset till filmen "tretton" på sex dagar och som handlar om hennes barndom
-hon är bästa vän med Kristen Stewart

VS
Victoria vs Rachelle Lefevre
-född 1 februari 1979

VS

Jacob Black vs Taylor Lautner

-född 11 februari 1992 i Grand Rapids, Michigan
-skulle från början inte få spela de två sista twilightfilmerna för att han var för "tunn", men då började han träna ständigt på gym och nu har han byggt upp sig och får vara med och spela i de två kommande filmerna.

VS
Laurent vs Edi Gathegi
-född 10 mars 1979
-som ung var han mycket duktig på basket till han skadade sitt knä

VS
Jasper Cullen vs Jackson Rathbone
-
född 21 december, 1984
-han är 1,77 m lång
-han är aktiv i bandet 100 monkeys
VS
Paul vs Alex Meraz
-
född 10 januari 1985
-jobbar som skådespelare och dansare
- är gift och har en son



Hur snygg är hon inte liksom?!

Av den här låten blir jag lite gladare!


Ja då var febern tillbaka igen då, hurra!

Jaa fick vara frisk 5 dagar och nu ska körtelfebern bråka igen, ja ni vet säkert redan.. Jag har fått feber igen! Fan vad kul därhär är alltså, just nu känns allt så hopplöst igen.. Jag var så glad och nu är jag ledsen igen. Tänk om jag ligger sjuk över julafton? Nyår? Värst av allt, Egypten?!?! Jag vet att man inte ska tänka som jag gör men hur lätt är det. Jag är ju rädd för att allt ska bli helt pajjat.
Jag har iallafall sovit mellan 12-17, alltså 5 timmar. Är fortfarande trött men jag behöver nog sova. Ringde och sjukanmälde mig från dagis imorgon också. Nu ska jag vara lugn, hur jävla lugn som helst. Jag kommer fan ruttna, typ möggla inifrån :S

Så nej inget barnvaktsittande blev det!! Så typiskt..Men det är nog viktigt med min vila tror jag. Tur att jag inte ska jobba ihelgen utan bara mysa med de jag älskar. Det funkar alldeles ypperligt. Tror inte febern håller i sig länge heller. Hoppas på att den är borta imorgon redan.
Något som var väldigt tråkigt var att jag var tvungen att säga nej till en kryssning med alla mina gulliga tjejer. Men vad ska jag göra på kryssning när kroppen inte pallar alkohol och ansträngning? Nä skjut mig säger jag bara..

Mamma var här nyss och lämna lite mat eftersom jag inte hunnit handla..Tycker så synd om henne. Hon skulle åka ner till malmö på julmöte och hennes företag hade bokat spa och grejer. Tror ni inte hela skavstaflygplats ställer in alla flygplan efter att hon suttit där i 3 timmar och väntat. Så hon var lite ledsen. Stackarn! <3

Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa, orkar inte så mycket mer. PoK!

Barn för hela dagen

Jag är trött, jättetrött!! Men det brukar alltid bli bättre runt 9-10 någongång. Är väl mörkret som drar ner mig antar jag. Hatar mornar, speciellt nu när jag är förkyld och har ont i halsen. Alltid som värst när man vaknar sen känner man sig helt frisk under eftermiddagen. Varför är det så?! (jag tar inga tabletter)

Ja vad jag ska göra idag vet ni ju redan från förra inlägget. Massor av barn, men det gör inget för jag älskar alla lika mycket som om de vore mina egna.

Nu ska jag kolla på vad i helsike jag ska sätta på mig som kan vara bekvämt hela dagen. Hörs kanske inte mer idag, vi får se när jag kommer hem och hur trött jag är. Puss Puss!!

Från korthårig till långhårig

Januari 2009



Trivdes bra i det korta i ca 2 veckor sen så grät jag nästan för jag saknade långt hår. Kommer nog aldrig mer klippa av det så mycket som jag gjorde. Idag har det gått snart ett år sen och nu ser det ut såhär:
(ofixat och bara helt hängande) lite skillnad va?!

Snart lov!


Nu har jag duchat och satte precis på en ansiktsmask :) Måste rengöras lite där med, tänk vad dåligt ansiktet lär må med allt smink man har på sig. Skulle aldrig falla mig in att sova med smink, har hänt ett fåtal gånger då jag varit riktigt full.. Annars händer det aldrig! Ska strax tvätta bort mitt gamla nagellack också och fräscha på med nytt.

Bara två dagar kvar nu sen är det jullov, ska bli skönt faktiskt.. Men kan inte riktigt förstå att jag kommer vara i egypten en vecka innan jag kommer tillbaka till dagis :D ska bli så skönt!
Ser mycket fram emot helgen!! Tror jag åker hem till mami och papi på fredag och äter middag som vanligt, måste fixa lite saker också och det kan jag bara göra hos de.. Sen på Lördag kommer älskade stinis till mariefred och så ska hon, jag och emelie har våran egna julafton.. Vi ska äta god middag, mysa och öppna våra julklappar. Spännande!!

Imorgon blir en häcktisk dag, hur ska jag orka?! Först dagis hela dagen med massor av barn, sen direkt hämta arthur när jag slutar på dagis för att sen hämta hugo i hjorthagen. Sitta barnvakt till kl 5 halv 6 ungefär. Sen hämtar min farbror mig och så åker jag hem till mina kusiner och ska sitta barnvakt åt de resten av kvällen för min farbror och faster (ingift) ska på julbord .. Så snacka om fullproppad dag med barn! Men jag tycker ju om det så :)


Nu måste jag tvätta av masken. Puss!

Ökning av hyran

Fick nyss ett brev av min hyresvärd där det stod att de ska höja hyrorna med 2,40 procent till 2010.. Det är alltså 123 kr extra. Jag bor i en stor etta, dock väldigt fin då och betalar 3770 kr just nu och nu ska det höjas till 3893 kr.. Tycker det är dyrt som det är alltså.. Jävla rån att bo i lägenhet!

Ska iallafalla ringa och anmäla mig som vikarie på dagis i mariefred imorgon.. Lite mer extra jobb, behöver jag verkligen! Har ju goda chanser att få hoppa in nu också eftersom de på Ängen känner mig och jag känner barnen. Så hoppas på lite jobb där med :)

Pulka-race

Vilken dag alltså! Började dagen med att vara ute hela förmiddagen med ett gäng ungar, vi åkte pulka och stjärtlapp och ja, jag var aktiv ;) men efter ett tag började jag frysa ordentligt om tårna. Kände mig nästan som en michelingubbe med alla kläder som jag hade på mig. Eftermiddagen spenderades inne med massor av mys, vattenfärger och sagoläsande i mysrummet.

Willima till mig:
- Du är sånhär konstig för du är mörk på huden och vit på handflatorna precis som Rahim (han är blåneger) och sen är du smal!!

hahaha herregud vad jag skratta.. så brun är jag inte så man kan påstå det, men till skillnad mot de som inte ligger i solarium så kanske jag är brun. Men inget jag tänker på själv. jag älskar william!

När jag skulle gå hem så fick jag knappt gå för tjejerna för de höll fast mig och skulle promt följa med mig hem, när jag slitit mig loss och de andra fröknarna fått hålla i de inser jag att jag tappat min nykel till hänglåset som sitter på mitt skåp. (har den alltid i bh:n) ... Så då vare bara att börja leta för kunde ju inte åka hem utan jacka och väska :P Men som tur var hittade vi den under hyllan i hallen. Sån tur!
Sen kl 3 har jag kutat runt som en dåre och fixat det sista med alla julklapparna och gud så jag har fyndat. Är faktiskt riktigt nöjd nu. Nu ska bara alla slås in. Herrejösses.. Har 17 julklappar som ligger överallt i hela lägenheten.

Ikväll kommer bli sköta-om-sig-själv-kväll.. Ska bada, köra hårinpackning och fixa med mina naglar!
Nu måste jag laga middag innan jag svälter. Puss och kram!

Vinterland



Godmorgon mitt i vinterlandet, visst är det härligt!? :) Får jag tid och hinner skaffa mig ett par termobyxor till helgen blir det nog lite pulka.. Ja jag är så mycket barn som man kan bli och kommer nog alltid finnas ett barn i mig! Jag är trött och dunder förkyld fortfarande, men det ska vi jobba bort under dagen. Tillbaka till träningen ska jag.

Efter dagis idag måste jag handla de sista julklapparna sen ska jag gå och sola, det var ett bra tag sen nu. Hoppas på att få en myskväll också.. Nu måste jag klä mig varmt för ungarna på dagis. För vi lär ju åka pulka och ha snöbollskrig...

adjökens

<3

Jag älskar Cristina Hallak Fernandez så himla mycket .....och jag längtar efter julafton nu!

Ge mig nuuuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!




Alltså finns det något sötare?! Jag tror jag skrek när jag såg denna lilla filur första gången på hemtexreklamen. Blev helt tokig. Jag önskar det fanns sånna som riktiga djur för då hade jag haft en sån vill jag lova. Är så kär i honom så var till och med inne på hemtex och fråga om han fanns i gosedjur.. Expeditien sa bara: "haha nedu den lilla saken finns bara i reklamen, inget vi tillverkat i gosedjur".. Gud hade så gärna velat haft honom i sängen. Lilla söta rara monster bebis filur..Jag vill ha honom :(

Tisdag 15 december och det är vinter

Är inte vädret helt underbart?! JAG BARA ÄLSKAR DET! Sån julkänsla när det lyser i alla fönster och allting är täckt av snö. Hela Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred är som ett vinterland.. har hunnit med att vara i alla tre städerna idag nämligen. Nyheterna lovar massor av snö på julafton, men jag vågar inte tro. Men jag hoppas verkligen med allt jag har att det är helt vitt. Skulle vara så fantastiskt fint och mysigt då.

Barnens luciatåg imorse var hur gullig som helst, men stod bland föräldrarna och kan ju säga att jag passade liksom inte riktigt in där.. Haha ingen stod med paraply, jo en och det var jag :P så typiskt mig.. Inte nog med de paraplyet var halvt och järnstängerna stack rakt ut. Började med att jag höll på att peta ut ögonen på en mamma och sen stod jag där och fotade som en galning precis som om det skulle vara mina ungar som sjöng. Många av föräldrarna vet inte vem jag är så tror de flesta tänkte "Shiit vilken mamma som står med ett halvt paraply när det äntligen kommer snö, knappt några kläder och så ung.." haha jadu jag gick rätt snabbt där ifrån. Kändes lika bra ;)

ursäkta den kassa kvaliten, men zooma i snöväder och lite mörker med mobilen..

Julavslutningen var också mysig, kul och se alla efter en månads praktik på olika ställen. Men det var inte så många där.. Vi var redan klara vid 10.00 och då åkte mamma, jag och stina till tunka park och skulle handla lite julklappar. Där blev vi kvar till halv 2. Lite små köp till mig själv och sen lite julklappar.


Jag käkade lunch medans mamma och stina titta på .. Vilka knasar! Det blev fläsknoisett med potatis, rödvinssky och bearniessås. Ah kan inte förklara hur fint det satt i min mage. Jävligt gott!! Sen gick vi runt lite till sen fikade vi. Mysigt, med två av mina absolut bästa tjejer♥

Vi släppte stina i skolan och så hämta vi upp emsan och madde vid stationen i eskilstuna så åkte vi bil hem istället. Vi hade oss en rolig stund hem. Så jag är helnöjd med min dag om jag säger så.
Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske slå in lite julklappar och ta ett bad och tända mina nya ros-ljus. Har man ingen att vara romantisk med får man vara det med sig själv!! Funkar likabra det ;)

Ja och frugan min har även bestämt att vi ska bo på hotell en natt i sthlm och äta gott och sedan shoppa nästa dag. Det ser jag mycket fram emot älskade skruttunge..

Nej slutskrivet.. Puss o Kram!




Bråttom

Bråttom bråttom bråttom...Ska göra mig iordning i turbofart sen ska jag gå till dagis, cykeln får stanna hemma idag eftersom jag åker direkt från dagis till eskilstuna. Och gud så mycket snö det är? Eller ah mycket för oss. Kommer ju pulsa fram :P hihi.. Vet inte när jag kommer hem idag men det återstår att se. Puss med er!

hemlis..

Måste bekänna en sak som jag inte vågat säga till någon än... Jag vurpade med cykeln imorse,(väska och påse flög och även jag flög en sväng) det var ju halt insåg jag när jag skulle bromsa :( Skolbarnen som var påväg till skolan fick sig nog en bra start på dagen..hihi godnatt!

Tacos Tacos Tacos

Nu har jag torkat, damsugit och skurat hela lägenheten, och ja den är ju rätt stor så!! Det luktar citron och det är hur fräsch som helst överallt nu. När jag var klar så lagade jag tacos och det har jag precis tryckt i mig ;P hade även i mozarella, gud så gott det är..


Sen var mamma här för en stund sen, hon hade varit på ikea och köpt massor av ljus till mig (eftersom jag typ förbrukar 5-10 ljus nästan varje dag) Hon hade även köpt stora ljus med ros-doft och vanilj-doft! Min mamma är så himla gullig♥

Imorgon ska småttingarna gå lucia tåg för sina föräldrar och syskon, ett datum jag sett fram emot för att de är så bedårande söta och så himla duktiga på att sjunga. Sen kom smällen när jag kom på att julavslutningen i skolan också är tisdagen den 15 december.. Jag tänkte från början hoppa skolan och vara på praktiken istället, men efter lite tanke så tog jag det tunga beslutet att jag var tvungen att missa småttingarna för skolans skull..
Men åter igen så har jag världens bästa och snällaste mamma. Jag ska kolla på luciatåget och sen kommer mamma och hämtar mig och kör mig snabbt till eskilstuna. Två flugor i en smäll!! :D Så nu är jag en glad tjej..

Jag är så förkyld att jag låter som en helt annan människa idag.. Får tillochmed lock för öronen, så förkyld är jag.. Måste gå och snyta mig nu och ta lite näsdroppar. Sen ska jag lägga mig i soffan och läsa. PoK

Är det typ lugnt om jag äter upp dig cutie?!


Feels good!


Jag saknar mitt fruntimmer alldeles för mycket.. dumpa karln och bli tillsammans med mig istället (a)
Vi är ju faktiskt förlovade, har du glömt det? <3


Så himla skönt att vara tillbaka på dagis igen! :) alla mina älskade små barn.. Även jag har fått uppleva minnena av att åka stjärtlapp ner för en gräskulle på frostesnön. "Igen igen igen saaaaandra".. Har inget annat val att leka med barnen när man ska vara ute i 1 1/2 timma, står man bara still så fryser man ju ihjäl så.. Kul att snön börjar komma och på torsdag ska det visst bli upp mot -10 grader och snö. Det gillar vi, okej kanske inte kylan då...
Jag är jättesugen på att åka skidor, ska tjata på mamma och pappa att vi ska åka över påsklovet. Måste inhandla ett par tuffa termobyxor då också. Äger tyvärr inga idag vilket resulterar till kall rumpa när jag är ute med barnen.

När jag slutade var jag tvungen att åka runt och handla lite saker, var först på apoteket och köpte ny linsvätska. Sen blev det konsum för att inhandla lite mat. Funderade på spagetti och köttfärsås ikväll men när jag gick där så tänkte jag "nej fan jag ska äta tacos ikväll" .. Man får väl skämma bort sig ibland när man ändå äter själv för det mesta ;) Ja så tacos står på menyn ikväll och smaskens vad gott det ska bli..
Fyndade även en ny laktosfri mjölk inne på konsum med extra lång hållbarhet. Ni som känner mig vet att jag absolut inte dricker mjölk (hatar att dricka mjölk) men jag har ju det i matlagning , te och kaffe.. Det går ju då inte åt så mycket mjölk, så jämt när jag köper så hinner den gå ut innan jag ens hunnit ta slut på halva. Men nu hittade jag en som håller i flera veckor. Smart va! :)

Nu tänkte jag dra fram damsugaren och moppen och glänsa till min lägenhet lite.
gud så jag känner mig effektiv och positiv idag. Hoppas det varar hela dagen! adjökens!


Måndagmorgon!

Usch Måndgas mornar är det värsta som finns alltså, alltid lika trött och seg! Men efter duschen blev jag något piggare, men nu känns det som jag ska somna igen. Måste föna håret och sminka mig sen bär det av till dagis. Jag hoppas jag lyckas hålla mig frisk hela veckan. Har ont i halsen igen och är dyngförkyld. Life is a bitch!

Hjälp till att hoppas på massor av snö nu i dagarna :) Puss o Kram!

Lyckad omelett med mitt humör!

Okej kan ni skilja på vem som är kock och inte, och vem som har tålamod och inte?!

Såhär ska den se ut och är gjord av A :) Han hade tålamod och vänta....


Jag fick damp* som vanligt när jag gör omelett och hackade sönder hela innan den ens var klar. haha men gott smakade den och det var ju ändå samma saker i den. Lär ju smaka lika gott om den är hel som sönder?! eller?!?

Filmen var helt okej, kanske lite sorlig sådär så var nära lite tårar i ögonen en stund.. Men det fick man ju skit för direkt.."sån jävla mes du är!!!" jag undrar vem som är mes av oss två? ;)

Nu ska jag borsta bort min tuppering jag har i håret och sen hämta en kopp te. Ska försöka sova tidigt ikväll, men det är ju paradise hotel kl 22.00 så vi får se vad som lockar mest. Haft en otroligt bra helg iallafall.. Nästa blir nog ännu bättre. Och nu längtar jag massor till julafton, men vart är stämmningen? vart är julen? vart är snön? vart är kylan? Nej det känns lite depprimerande faktiskt.

Jag är galet sugen på harry's på Onsdag, men nej jag varken vill eller får dricka så då känns det inte så värt att lägga ut så mycket pengar. jag kör på en mysig hemmakväll istället med glögg..
och nu känner jag att jag har pratat alldeles för mycket och inte ska prata mer, eller skriva*

PoK

Kan inte sluta lyssna!!!


Tack så hemskt mycket krull för att du visa mig denhär låten, den är grym!


Så fina!

Först och främst måste jag säga att det var riktigt trevligt och mysigt igår :) det tackar jag för och hoppas det blir fler gånger!!

Vaknade med superhumör och har fortfarande grymt humör :) Jobbet gick bra som vanligt och jag trivs verkligen där. Känner mig helt sprallig i hela kroppen, vill träna ikväll men får hålla mig lugn med det.. A kommer över snart och då ska vi laga omelett och kolla på en thriller, mitt val så hoppas fasiken den är bra. Brukar inte vara så bra på att välja bra filmer om jag säger så. haha!! Men det känns som turen är med mig nu alltså.

Imorgon är det tillbaka till dagis, ska bli jättemysigt och umgås med alla barnen igen. På tisdag blir det julavslutning i skolan. Och så rullar nog veckan på rätt fort. Nej nu måste jag stänga ner här innan herrn kommer. Puss o Kram!

Nya skorna från förra helgen

Här är två riktiga godingar som jag köpte förra lördagen :) Först ett par varma och mysiga fluffisar (med eget ord).. Och sen ett par partyhöjare, snacka om att slå klackarna i taket.


Bilden snodde jag från tyras blogg eftersom jag inte har någon bättre bild på de :)

Jobb och glöggkväll


får nöja mig med att älskling är här, vet att så många suktar efter honom! ;)

Okej nu är jag inte så pigg längre efter en lång dag på jobbet.. Rätt mycket folk också :) Jag har känt mig som en pratkvarn hela dagen, jag och alex fick liksom inte nog att tjattra som vanligt. Men som vanligt var vi team number one! Nu sitter jag och äter lasagne som jag snodde med mig hem från jobbet, lat*! Ska små fixa lite i lägenheten med ljus och göra det lite mysigt. Ska ha glöggkväll här! Emelie och hennes pojkvän och hans kompis kommer hit :) Ja se på fan nu är jag ensam kvar som singeljävel bland mina närmaste ;) hoho!! Men är jag inte singel så klagar jag på att jag vill vara det och tvärtom. Jag får lära mig att leva i nuet och vara glad ändå. och visst är jag glad idag :D

Nu måste jag diska och sätta på grymt hög musik! puss o kram leksaksbanan.. haha skoj! ;)


Pigg

Jag kunde sova en timma till om jag ville imorse, men var så himla pigg.. Är inte van att sova så mycket på tre dagar. När normalt mitt schema rullar hela tiden när jag är helt frisk. Nu har jag iallafall vikt all tvätt som jag inte han igår. Sen har jag lyckats klämma i mig min frukost och tagit mina vitaminer också (a) Ska strax måla naglarna och städa upp lite här eftersom jag troligtvis får gäster ikväll.

Längtar till jobbet lite faktiskt, ska jobba med alex idag också för vi har en bokning kl 12.. På hur många vet jag ej, eller om det är mat eller fika som ska serveras. Måste bara säga att jag blir tokig på detta höstväder. Bara regnar och geggar hela tiden. Men jag läste att nästa vecka blir det kallt och ska snöa.. Woohooo! Men kom ihåg att jag sagt dethär för nästa vecka kommer jag klaga sen när jag är ute och leker med barnen. "Fan vad kallt det år, mina tår fryser sönder!!" hahah sån är jag helt enkelt..

Förövrigt är det 25 dagar kvar tills vi åker till egypten :)
Bilden är från Hurghada dit vi ska!!!


Fredagsmys för hela slanten

My ska vi slåss om killarna ;) ?!?!?

Haft en mycket bra fredagskväll, och vet ni vad?! Jag mår bra igen :D Hoppas bara det håller i sig över natten så jag kan jobba ordentligt imorgon.. har handlat super vitaminer för min kropp nu eftersom mitt immunförsvar är bajs. Hoppas det sker en förändring efter detta. Sen har jag även ätit massor av god mat och kört bil. Känns rätt bra att köra nu, är både avslappnad och lugn.

Man kanske får säga grattis till erik som vann idol! Dock ville jag att calle skulle vinna, men man får ju inte alltid som man vill. Vinnarlåten var iallafall riktigt bra och den sitter som en smäck i huvudet på mig.

Nu ska jag sova. Godnatt och sov så gott!

14.37

Förmiddagen har gått till att springa fram och tillbaka till tvättstugan.. Men gud så skönt att ha allting upptvättat, tror jag har 3 uppsättningar lakan/påslakan/örngott nytvättat om en liten stund. Då ska jag bädda rent i sängen på en gång, jag älskar nybäddat! jag har även ätit en omelett med tonfisk, oliver, ägg och ost. Har setat fastklistrad framför ett förlossningsprogram. Jag har många år framför mig att plugga, men ja det är min dröm och tror inget yrke kommer passa mig bättre än det. Nu är jag nyduschad och känner mig som en människa igen,
ska springa ner till tvättstugan nu och hämta allting och sen kommer mamma. Vi ska handla och sen åker jag hem till de och äter middag och ser på idol.. JAG VILL INTE ENS SE! Hoppas calle vinner, fan inte erik!
Ska slinga christoffers hår också, mot 200 kr ;) Ska jag sitta och pilla i hand hår med den där nålen i ca 45 min så ska jag tjäna lite på det också. Puss&Gull!

Tänk att få hjälpa till att förlösa nya små liv till världen varje dag!
Måste nog vara sen största gåvan man kan ge..

Det kunde varit bättre .... och sämre!


oj!! kommer ni ihåg när jag klippte av mitt långa hår till detta?! Vad tänkte jag med :S

Har knappt någon feber kvar, tjjohooo.. Men vafan kommer huvudvärken ifrån? Jävla skumt alltså.. Hade jag mått bra idag hade min dag sett ut såhär:
-Dagis
-Träna
-Göra mig i ordning
-Käka middag hos mami & papi
-Hitta på något annat skoj senare


Men nu ser den utsåhär:
-Tvätten kl 11-15
-Duscha (var dett jävla bra tag sen, usch)
-Möta mamma på guldsmedsaffären och inhandla något för mitt presentkort
-Käka middag hos mami och papi
-sova

Såklart när jag mår såhär är det min jobbhelg, så både lördag & söndag ska jag jobba. Hoppas bara huvudvärken försvinner så är jag glad :) Får väl förbruka värktabletterna.

183 dagar kvar till studenten!!!!

Känslor spelar man inte med...

Ja då har man fått lite mat i magen och mysigt besök av mamma.. Vi kollade på massor av bilder och filmklipp som vi skrattade åt.. Herregud vad påhitt det finns på nätet. Nu har jag nyss kollat på paradise hotel. Bra att Francesca åkte, hon var lite väl eldad tycker jag. Gillade Catja jättemycket i början men nu tycker jag att hon kan åka ut hon med.

Jag vet inte, jag går inte riktigt ihop med detdär programet. Javisst är det sjukt kul att sitta och titta på, se allt bråk och alla intriger. Men vart finns svagheten och alla känslor?! Det är ju ett spel så man måste väl spela fult för att vinna, men hur orkar man med det egentligen? Såra andra människor.. Mår man bra av det själv innerst inne? Jag vet inte om ni håller med mig eller om det bara är jag som är väldigt känslosam.
Först bodde ju Catja med peter som fick rätt starka känlsor för tjejen, hon sa själv att det inte var någon kille för henne. Men hon bodde ju kvar med honom för att hon visste att hon alltid skulle vara säker med honom. Han skulle ju aldrig svika henne. Sen väljer hon andreas i en parsermoni framför ögonen på honom efter lite ihopsnackande. Fyfan nej sånt gillar jag inte. Okej det är ett spel men det spelas av människor med hjärtan och känslor.

Mitt huvud dunkar som satan, men kan inte ta någon värktablett förens jag går och lägger mig. Sitter väl uppe en stund till sen blir det sova, hoppas verkligen jag får sova en hel natt nu och är piggare imorgon. Puss o Kram!

Körtelfeber + alex = sant

Febern har lugnat sig men kroppen är helt död, så nu har vi konstaterat att det är körtelfebern som spökar igen. Jahapp då äre bara att ta det lugnt i en månad till då. Jävla skit! Tur att jag har alla mina älskling runt omkring mig som får mig att se det ljusa. Utan er så vet jag inte vad ..

Haft en riktigt jävligt tråkig dag måste jag säga.. Usch! Nu väntar jag på mamma som är och handlar åt mig.. Ska laga något att äta när hon kommer. Håller på att dö av hunger!! Sen blir det väl att kolla på serier och läsa böcker resten av kvällen. Blir hemma imorgon också! Hoppas att jag vaknar något piggare imorgon så jag kan jobba i helgen och att min glöggkväll blir av :) och nej jag smittar ingen!

Kärlek!

Ge mig nu!

Tiden går ju så saaaaaaaaakta!!! Har iallafall hunnit med att städa både mina klädgarderober och ätit svarta oliver direkt från burken, haha men det är bara jag som ska äta de så kan sitta och pilla med mina fingrar där hur mycket jag vill :P sen löjligt nog har jag setat och kollat på ap snygga killar. vad gör man inte på en tråkig dag liksom ;) haha..




nej de tackar man ju inte nej till(!!!!!)

Varning för negativt

Jaha då har man haft en rolig natt med feber och en förjävlig värk i hela kroppen. Hur jag än låg eller om jag var uppe och gick så ville den inte ge sig. Kändes som någon slet stycke för stycke från min kropp. Jävligt läskigt faktiskt.. Så mycket sömn inatt blev det då inte. Har inte lika mycket feber nu tack och lov. Får se vad jag har när värktabletten går ut klockan ett.. Jag vill så gärna vara frisk till helgen!

Nu ska jag gå ner i tvättstugan och se om det finns någon ledig tid mellan 11-15.. Hoppas Hoppas så jag får dethär gjort. Sen ska jag ringa mamma och be henne åka och handla åt mig, saknar massor i mitt kylskåp och är för trött för att gå ner och bära hem allt själv.

Jaja fan vad roligt inlägget blev att läsa. Bara massa negativa tankar, men ja så blir det när man har forbi för sjukdomar. Jag tror seriöst jag ska sprängas i luften när som helst. Pusshej!


UPDATE: självklart fanns det ingen tid i tvättstugan på hela dagen.. suck!

Sjuk igen?

Jag har fått feber och svullen hals :( SÅ JÄVLA TYPISKT!! Min största rädsla är ju att körtelfebern har blossat upp igen, men jag hoppas bara det är vanlig influensa jag fått av alla snoriga barn på dagis. Kan ju säga att det är mycket sjuka föräldrar och barn. Så äre väl överallt i hela sverige just nu? Men ändå hur kul är det, har nyss blivit lite piggare, börjat träna igen och sådethär.. skjut mig!

okej nej nu ska jag vara positiv.. Har tagit ett bad precis och nu dricker jag te.. Ska fan inte frysa mer tänkte jag :P Ska kolla lite på film nu och ta det lugnt, jag blir hemma imorgon och kryar på mig lite.. Hoppas jag hittar en tid i tvättstugan då också, lata alexandra har inte tvättat på 2 veckor .. ah jag har inga kläder att sätta på mig längre snart!


familjen för två år sen.. tänk om jag kunde vara så där smal nu!!

Nu saknar jag egypten så sjukt mycket, men snart så! Den härliga värmen och de turkosa vattnet. Få slippa detta skitväder för en vecka. Jag kanske får en ny kick..




Jag har riktigt dumma tankar i huvudet just nu,

vafan tänker jag så för?
Min mamma är färdig att döda mig..

bebis!!



Vad lätt det är att vara liten alltså?! Klä på sig overall gå ut och rulla sig i leran och vara lika glad ändå. De fullkomligt struntar i om de får sand i hela ansiktet eller om det fastnar sand i dera snor ränder de har under näsan. Killarna springer runt och pussar på tjejerna och tjejerna pussar på killarna. Det går inte att förklara vilken glädje det är att jobba med barn i den åldern. Varenda en utvecklas till egna individer och herregud vad smarta de är. 3 åringarna dukar till alla barnen och talar om vad det är för mat, de klär på sig själva (med lite hjälpa från oss då) de brer sina smörgåsar utan att gnälla att de har smör överallt. Jag känner mig som en liten mamma vart jag än går under tiden 08.00-15.00 då jag är med alla små skruttar. Jag känner sån kärlek till alla barnen så det är tokigt. Förstår då vilken kärlek det är mellan föräldrar och sitt barn. herregud tänk när man befinner sig där själv med ett knyte i famnen som är ens egna kött och blod. Ah ibland står suget upp i halsen på mig..

Nu ska jag sova en timma och sen ska jag dra mig mot gymmet.. Får se hur mycket jag orkar, känner mig lite seg faktiskt. PoK/ Alex

Ny blogg att kika på!


Tänkte tipsa om Elins blogg som jag fixade åt henne igår :) Den har väl inte kommit igång än men snart så hoppas jag hon skriver. Hon befinner ju sig i London så lite kul att läsa därifrån. Håll utkik!

ElinNykvist.blogg.se

Onsdagmorgon och trött

Gud jag är så trött och har fruktansvärt ont i kroppen. Har även blivit lite förkyld och fått ont i halsen under natten :( Hoppas verkligen inte jag håller på att bli sjuk nu. Jag kilar iväg till dagis så får vi se om det blir värre. Men förhoppningsvis bättre :) Idag ska äntligen mamma med och träna, kors i taket säger jag bara.. Hon är så himla duktig nu måste jag säga, jobbar svin mycket runt om i hela sverige och sover inte hemma så mycket i veckorna, slutat röka har hon också och nu ska hon ta tag i träningen igen.

Nu ska jag ta och borsta tissingarna och sen sätta på mig något riktigt bekvämt. Hörs senare.. Puss!


people always leave, jo stämmer ju faktiskt!

Lucia på fängelset!



juste juste juste glömde ju och berätta den mest intressanta saken som hände mig idag! :D haha .. Prästen från mariefred ringde mig och frågade om jag ville vara lucia på fängelset på söndag.. Shiit vad coolt tänkte jag, dels för att jag aldrig varit lucia och dels för att det var för fångar jag skulle få glädja upp med min otroligt hemska sångröst och mitt darrande när jag skulle vara apnervös. tråkigt nog jobbar jag på söndag så det blir inget av det. Jag tipsade om två andra tjejer så det kanske blir er istället :) Jag skulle gärna vilja ge ett luciafirande till de som sitter på anstalten. Men jag skulle vara så nervös så likabra att jag jobbar på söndag.

alexandra kommer aldrig vara lucia = alldeles för nervös!

Mysig middag med ett mysigt litet par!

godagens såhär en tisdagkväll! gud vad veckan kommer gå snabbt, det är redan Onsdag imorgon!! Idag på dagis tog jag och susanne med oss 7 barn och hade hinderbana i skolan. De har en timma på sig att bara springa runt runt runt vilket de verkligen behöver. Jag tänkte mig rena barnmusiken till men icke, det var samma musik som spelas på krogen i princip.. Ni anar inte hur fest sugen jag blev, haha kanske inte så bra kombination när man ska vara fröken till små barn.

När jag slutade så gick hem till alex oxh marcus och höll alex sällskap lite som hade haft så tråkigt hela dagen. Efter en stund kom marcus hem men han stack lika fort för han skulle träna. Tiden gick och vi satt och snacka och skratta som vanligt :) Sen kom hennes kära man hem igen och då skulle de laga middag och då frågade de om jag vill äta hos de. Självklart ville jag det, eftersom det är så tråkigt att äta själv och sen mår jag inte på topp just nu så kul med lite sällskap. Så tack för middagen! en sak till....ni är så söta så jag skulle kunna ha er infilmade på band som skulle rulla hemma hos mig jämt (a) hihi!!



Nu ska jag stoppa ett tuggummi i munnen och hoppa in i en lång och varm dusch. Gud så skönt! Kanska skriver sen.. Vill så gärna skriva av mig men jag kan liksom inte just nu. För viktiga saker som är för personligt. Inget jag ens pratar om. Det gör för ont.. Blir nog att plocka fram papper och penna istället. aja skitsamma! pok



Trött av höst/vintermörkret

HejHopp gummi snopp! Förstår inte att jag är trött när jag vaknar på morgonen fast jag går och lägger mig innan 22.00?!?! Det är väl dethär j*vla mörkret som förstör all energi. Men jag är så himla tacksam för att jag är på dagis just nu, jag blir "tvingad" att gå ut minst 1 1/2 timma varje dag oavsett väder. Har inte så mycket val. Jag är ingen direkt utemänniska så skulle jag gått i skolan nu skulle jag åkt in när det var mörkt och kommit hem när det var mörkt. Ljuset som finns under de få timmar på dagen är jätteviktigt. Det har faktiskt min pappa lärt mig. Får man inte tillräckligt med ljus så får man vitaminbrist av vitamin b.

Så ni som är lika dåliga som mig på att gå ut och sitter fast med allt pluggande i skolan kanske ska kila till apoteket och köpa en burk vitamin b :) bara ett tips! Hoppas jag blir skonad från regn idag när jag ska vara ute och leka med skruttungarna.

Nu måste jag kila, blir myskläder och naturligt idag.. är så himla trött!! pusspuss

Alltså jag döööör!


Besök av Farbror


Julafton förra året!

Min farbror har varit på besök ett tag, jättetrevligt! Han ringde och hade precis tränat i mariefred och frågade om han fick komma upp på tebesök. Självklart! Tycker om min farbror väldigt mycket. Ny bil hade han köpt sig också, jävlar vilken kärra. Jag längtar tills jag får köpa mig en dyr och sketa snygg bil! Pussssss

Skäms!


Mötet i eskilstuna gick bara bra och kl 5 var jag hemma igen. Då käkade jag en mandarin och stack sen till gymmet. Jag trivs jättebra med nya kom-i-gång schemat som thomas fixat åt mig. Rätt kul är det också :) Känns som jag kommer vara tillbaka i mina gamla kläder (menar då konditionsmässigt och inte kläder som i kläder) väldigt snart!

Nu har jag nyss ätit en jättegod middag som jag lagade, jag är helt galen i mat. Min stora sanna kärlek :P den lämnar mig aldrig och är jag glad äter jag, är jag ledsen äter jag osv. Ibland kanske lite för mycket och onyttigt. Men det var länge sen jag tröståt nu faktiskt :) skönt..
När jag lagade maten passade jag på att rensa ut kylskåpet igen (jag är kass).. Gammal guacamole sen 9 dagar tillbaka och en öppnad krossade tomater från ungefär en månad sen. haha jag vet det är illa!! Jag får skämmas och ni slipper bilder på äcklet idag. Jag skonar er ;) Får ta och skärpa mig helt enkelt.

Nu ska jag försöka ta igen lite paradise hotel avsnitt har verkligen inte hunnit med de. Programmet går ju så sent på kvällarna. Jag sover liksom 22.00! adjö och hejdå!






Ny vecka

Då var det dags för en ny vecka och enbart 2 veckor och tre dagar kvar till julafton. Helt sjukt!!!!! Men egypten närmar sig också så jag klagar inte :D .. Nu ska jag föna håret och sen sticka till dagis och träffa alla älskade ungar. Är redo för en ny vecka med galenskaper, fula ord, fina ord, tusen teckningar och agera vuxen!

Vid 14.00 måste jag sticka in till eskilstuna på ett ärende. Känns inte alls lockande men jag måste, jag behöver det! Är hemma vid fem igen och då väntar gymmet. Ha en bra dag! Puss o Kram

bakis som aldrig förr



Fyhelvetes dag.........
Jag älskar att spy som en räv och vara bakis som aldrig förr!! Jag ville seriöst ta livet av mig idag. Mamma hämtade mig 12 så åkte vi ner och handla för att vi skulle baka lussebullar. Jag hämtade mat på jobbet eftersom jag inte fick behålla ett skit i magen. Väl hemma igen blev det värre och mamma tog beslutet att hon skulle åka hem och baka själv och jag skulle sova. Jag somnade med leggins, mjukisbyxor, tröja och fliströja över det. Hade sån jävla fyllefrossa..Vaknad kl 5 av att telefonen ringde. Då mådde jag mycket bättre :) Det blev ingen tacos för jag kände att min mage var inte så sugen på mat. Så det blev sista Johan Falk filmen och A fick käka en pizza istället. Filmen var grymt bra och även min mammas lussebullar. Nu ska jag krypa ner i sängen och sova igen så jag är pigg för skruttungarna imorgon.

Sov så gott. Puss!!

Förvånadsvärt rolig kväll på krogen

Idag mår jag fruktansvärt rent skit dåligt!! Men mer än så går vi inte in på. Jag hade en grym kväll igår med tjejerna :) Först var vi hos jessica i strängnäs, det var alex, emelie, my, aida, sofia och jag. Sen tog vi taxi till bk vid 12.. Bra musik, mycket dans och vi ägde dansgolven som vanligt ;)

Det blev en lång dag i skärholmen igår, två par skor, en jacka, ett linne och lite smycken .. Sen blev det ju förstårs resten av julklapparna också. Nu längtar jag till julafton!



Mina fötter dog under kvällen av dessa monster klackar (okej ni som är vana i att gå i sånthär kanske tycker jag är löjlig nu.. som ex stina :P) Men jag går inte i sånna höga.. Typ hälften av den klacken är jag van vid. Men det funkade och mina fötter har återhämtat sig.

Nu väntar jag på att mamma ska hämta mig, vi ska handla sen åka hem till henne och baka lussebullar. Har jag ork så ska jag träna lite senare också. Sen ska jag och anders frossa i tacos som han har lovat mig :P Fram till den tacosen ska jag inte stoppa något i magen för det kommer komma upp på en gång. Usch jag är så jävla vidrig just nu!

Puss & hej!

Ren tjej från droger

Godmorgon såhär på en tråkig och grå trist lördagmorgon! Perfekt för en dag i skärholmen för att handla julklappar :) Ska bli riktigt kul faktiskt. Vi får se hur många jag kommer stöta på eftersom det är många som ska dit och handla idag. Längtar hur mycket som helst till ikväll :D räknade ut att det är 5 veckor idag precis sen jag drack senast. Inte en klunk alkohol har befunnit sig i min kropp. Jävligt skönt faktiskt. Det var 2 veckor sen igår jag slutade röka också. Vilket jag ska försöka att inte bryta ikväll när alkoholen slår in. fyfan vad dum i huvudet jag är om jag sumpar det.

Nu kommer mamma snart så bäst att hålla sig beredd. Puss o kram!

Underbar kväll

Helt underbar kväll har jag haft hemma hos familjen hellqvist :) det tackar jag för! Så jävla rolig familj, kan inte sluta skratta alltså.Vi åt tacos och sen kollade vi på idol. Fyfan vad sämst att tove åkte ut, hon skulle VINNA HELA SKITEN! Så nästa fredag blir det då ingen final för min del, jag ska ha glöggkväll hos mig istället. Så ni är välkomna om ni inte heller har lust att titta ;)

Galet vad roligt Cirkusmöller är alltså, exakt min humor :D skrattar oavbrutet hela tiden. Älskar det!
Nu ska jag hoppa i sängen för ska hämtas av mamma imorgon 10.30. Puss & Godnatt!♥

Sötare ungar får man leta efter!


tänk vad mysigt med en bebis!

En lite söt sak gav ifrån sig en stor rap!
Han: Ursäkta min dåliga franska din gamla gumma...

"Dina tuttar kliar och du kissar mjölk"

Jag förvånas för varje dag och det är alltid lika roligt :) När jag slutade idag så möttes jag av emelie, vi tog en liten promenad och sen gick vi hem till alex & marcus och kramades.. Så glad att ha dig hemma stumpan!
Jag ville ju egentligen gå ut ikväll men ingen ville det så det blir imorgon istället, så innan blir det tjejmys med emsan, alex, my, jessica och carro! Sen blir det bk!

Nu är jag och emelie hos mig men ska gå upp till henne och käka middag och kolla på idol. Så blir ej ensam ikväll, gud så skönt! Puss & Kram!

Snart helg..

Godmorgon!!

Sista dagen på veckan innan helgen, Fredag :) Så himla skönt, fast jag kommer sakna alla barnen. Ingen ville gå ut med mig ikväll, buuhuu!! Så blir kanske utgång imorgon istället eller så blir det tjejmys med alex och de..Men jaha vad händer ikväll? Det blir väl lugnt för de flesta skulle jag tro. Men vi får se vad som händer. Blir det inget skoj åker jag hem till mamma och pappa ett tag och äter och tittar på idol.

Imorgon ska jag och mamma till skärholmen och julhandla. Gud vad mysigt! Jag kommer bli helt lyrisk när jag ska gå förbi alla killaffärer. För er som inte vet så är jag väldigt attraherad av manliga kläder. Jag kan gå runt i en affär med killkläder jävligt länge, längre än i en tjejaffär. Så när det är dags att köpa presenter till min bror eller pappa så vet de alltid att det blir kläder och jag vill helst köpa med mig hela affären hem.

Ibland önskar jag att jag var kille och hade mycket pengar så jag fick köpa alla dessa snygga killkläder som finns. Ni kanske också har några sånna här konstiga saker för er?!

Nu ska jag iallafall borsta tänderna och sminka mig. Jag längtar till kaffet på dagis..Puss o Kram!

Lalala

FJORTON ÄR:

1. Är du snygg?  avgör då inte jag..
2. Är du fet?  nej
3. Är du en sportfåne? nej, men tycker om att träna
4. Är du rolig? jag har sjuk humor ..
5. Är du feg? händer typ aldrig
6. Är du törstig?  nej har nyss druckigt ett glas vatten
7. Är du 16 år?  nej
8. Är du rik? absolut inte
9. Är du fattig? ah för det mesta
10. Är du smart?  jaa
11. Är du ret-sugen? jag är alltid ret-sugen
12. Är du shoppingsugen? alltid
13. Är du saknad av någon? Ja mamma
14. Är du hungrig? nej har nyss ätit

FYRA SKULLE:

1. Skulle du vilja vara längre? Nej
2. Skulle du vilja väga mer?  Nej
3. Skulle du vilja ha sex med en kändis? Ja
4. Skulle du dricka dig full nu? haha nä

ÅTTA KAN:


1. Kan du vifta på öronen? nope
2. Kan du slicka dig på näsan? nej
3. Kan du kolla i kors med ögonen? ja
4. Kan du låta bli att prata på 4 timmar? omöjligt!
5. Kan du vara på en fest utan att dricka? ja klart
6. Kan dina vänner lita på dig? ja
7. Kan du tänka dig att pierca dig i naveln? redan gjort
8. Kan du suga? klart jag kan!

FYRA ANTINGEN ELLER:


1. Pierca tungan eller näsan?  har båda, men måste jag välja så tungan
2. Vara seriös eller rolig? rolig
3. Brinna upp eller drunkna?  guuud vad svårt. inget tack!
4. Umgås med dina fiender eller föräldrar? föräldrar

SVARA ÄRLIGT:

1. Tycker du om någon just nu? jag tycker om många människor
2. Sol eller måne?  sol
3. Vinter eller höst?  höst
4. Soligt eller regnigt? soligt
5. Är du uttråkad? nej

OM MIG:


1. Hur mycket är klockan just nu?  21.08
2. Vart vill du bo? sverige
4. Vill du gifta dig? vet inte
5. Är du kär? nej
6. Favoritårstid? vår/sommar

HAR DU UNDER DE SENASTE 7 DAGARNA:

1. Kysst någon? jaa
2. Blivit kramad?  jaa
3. Känt dig fånig? nej
4. Saknat någon? jaa
5. Ljugit? nej
6. Haft sex? ja
7: Finns kärlek? jaa den finns någonstans

Fnitterfia

Fy satan vilken fnitterfia jag är idag alltså.. Helt sjukt! Det var grymt skönt att träna och sen träffade jag thomas som fick stå ut med mig i 1 1/2 timma.. Stackars liten alltså..Haha men lite måste de ju härdas eller vad säger ni?! Men retas man med mig får man fasiken tillbaka ;) Han var iallafall gullig och gjorde ett Kom igång-schema till mig. Så snart är jag i form igen hoppas jag. Nästa träningspass blir på söndag.

Nu sitter jag och äter min goda och nyttig mat (läs goda och nyttiga).. Det är fullkornsnudlar, kycklingbitar och wokgrönsaker i grönpesto och soltorkade tomater. Mamma hoppas du får dåligt samvete nu din latmask. haha gud vad elak jag är idag .. Men mamma du får ta och skärpa dig! (hon har ej tränat på länge och sitter just nu hemma hos sig och trycker i sig en pizza)..

Nu ska jag duscha av mig och sen kolla på paradise hotel avsnitten jag missat.. Ska sova tidigt också eftersom det troligtvis blir utgång imorgon :) då måste jag vara pigg!! PoK

jag älskar de allihopa!

"Alledandra du är den bästa fröken här och jag älskar dig.. Varför är du alltid så varm och gosig? Jag vill alltid krama dig, faktiskt hela tiden!"
Jag blir alltid så charmad av de små trollen och jag älskar de allihopa. Vill aldrig lämna de alltså! Får höra så mycket roligt och gulligt varje dag. Även väldigt väldigt fula svordomar som jag inte ens visste fanns :S Men annars är de som änglar. Kommer seriöst sakna de över helgen. Nu har jag nästan lärt mig alla 40 namn på alla barnen. Haha många att hålla reda på.

Nu kom jag nyss hem, har hunnit med att sola också :) så himla kallt i denhär kylan. Ska försöka stoppa i mig något att äta, men är inte alls hungrig. Ska iväg och träna kl 6 och jag är så grymt taggad för att träna. Hoppas det funkar att springa med armen bara . Men det är så mycket bättre nu!

Ikväll kommer alex hem :D wiii<3
nu ska jag laga lite mat. Puss o kram!

Torsdag!

jag vill ha en till kryssning efter julen!


Trött trött trött trött, det blir en stor kaffe när jag kommer till dagis!
Tur att det är fredag imorgon så man får lite helg, det är min jobb-fira helg också så det blir kanon. Ska åka med mamma och julhandla i skärholmen på lördag och imorgon kväll blir det förmodligen utgång. Eller blir den av på Lördag :) Länge sen nu jag var ute, så det ska bli riktigt kul! Dansa loss lite, jag ska självklart ta det lugnt med alkoholen så jag inte gör illa mig själv ibörjan. Måste ju vara frisk som en nötkärna på juldagen ;) ..

Idag kommer malin (min naturkunskapslärare) och hälsar på mig på dagiset för att se hur det går och hur jag har det :) malin är så bra så det är tur att de är hon som de skickade till mig! Klockan 3 ska jag gå och sola och sen blir det träning ikväll.

Nu måste jag göra något åt mitt stora ruffs i håret som sitter i en bulle efter natten. Ha en bra dag och en sak till!!! SÄTT PÅ ER KLÄDER SÅ NI INTE FRYSER IHJÄL! hihi.. Puss o Kram

Vinterkyla


jag var tvungen....

Gud vad dagarna går fort alltså.. Idag var det fan inte varmt ute, har man ordentligt med kläder är det skönt. Den underbara solen tittade ju fram under dagen. Jag var ute hela eftermiddagen med halva gruppen. Ett gäng 3 åringar låg i korggungan och bara : Ååååh vad härligt väder det är idag!
Sen så klagade ebba på att hon inte såg för hon inte hade sina solis glasögon på sig (a).. Olle somnade på gunghästen så honom var vi tvungna att bära in. Fick även veta idag att jag inte kommer byta avdelning för att de vill ha kvar mig där jag är nu, så kul att höra så mycket positivt om dagarna.

När jag slutade kl 3 mötte jag upp emelie och sen gick vi hem till henne (vi frös ihjäl).. När vi kom hem åt vi lussebullar och sen satt vi och pratade med inger i två timmar om allt inom yrket sjuksköterska. Så intressant!

Blev bjuden på middag och matte kom också. Jag och emelie alltså, vi måste nog vara det sjukaste människorna i världen. Våran humör är hemsk och ja .. Det märks att vi har vuxit upp tillsammans i skolan. Men vi är egentligen så himla olika.. stackars emelies mamma och pappa och stackars matte .. hahah!

Nu är jag hemma efter att ha cyklat hem i minusgrader. Snygg outfit blev det också ;) mjukisbyxor med stövlar.. Men varm var jag och det var det som var meningen. Nu ska jag snart hoppa in i duschen och sen ska jag sova tidigt ikväll.

armen min är öm och lite små svullen, annars mår jag toppen! så vaccinera er nu medans det finns en chans säger jag bara. Nej nu orkar jag inte sitta här mer. Puss och hej!

Inga biverkningar så ta vaccinet medans ni har chansen!

Godmorgon! Vet ni vem som lever? jo jag =) utan biverkningar och allting!! Jag har lite ont i armen men sen är jag frisk som en nötkärna. Är det möjligt att jag som har ett immunförsvar som ett barn, åker på alla konstiga sjukdomar (ex.inflamation i bröstvårtorna?! haha shiiiit), känner smärtan tusen gånger mer än andra bara för att jag är så känslig, är det möjligt att jag ska slippa biverkningarna som de flesta av svenskafolket får av vaccinet? ja tydligen :D le och vara glad kanske ska räcka..

Ser fram emot ytterligare en dag med barnen..Vill aldrig sluta och jag trivs så bra på avdelning kullerbyttan. Men det är säkert mysigt med småttingarna på myran också. Men de går ju inte att kommunicera på samma sätt med de eftersom de är så små att de inte kan prat än. och barn är ju så himla roliga!!"shiiiit kolla fröken jag har femhundraåttiofemton teckningar!!!!" extra puss till kevin!

Men nu får jag sluta skriva,mamma ligger här och sover bredvid och tror inte hon uppskattar att vakna till massa knappljud. Ha en bra dag! Puss

Jag är i stort behov av bilder när vädret är så tråkigt!


Jag och robin, midsommar 08 :)


miss you so much my friend!



Eve och jag i vemdalen, mars 08


jag och sarah! :), sommaren 08


Hur f*n kunde jag se ut sådär i håret :P haha shiiiiiit! Men stina är så fin så! 2007!


hahaha miiiiiiiiiiinisar!


Klippte jag verkligen av detdär håret och tunnade ur det? idiot! Liseberg 07!


haha herregud.. 14 bast!


hahahaha söta rara du, den här bilden gjorde min kväll!


jadu .. festade jag ens som 14 åring? nej jag var nykter på festerna ;)


lalalala tralalaaaa vad söta ni är ;)


haha emelie vad du kan :D gud vill bara pussa på dig just nu!


fyfaaa-an, haha! 2005

nej nu orkar jag inte mera, nu ska jag och mamma äta lussebullar och titta på twilight! :) puss!

Dö eller leva, det är frågan?

Nu är jag hemma efter en helt underbar dag... jag bara stortrivs hur mycket som helst på detdär dagiset :) Har fått så himla mycket beröm idag också, vilket alltid är roligt att höra. Jag har nyss vaccinerat mig mot svinis också.. Känner mig lite smått konstig, men än så länge lever jag. Braaa vaa?!?! :D haha .. Får se om det blir värre sen.. Mamma kommer om en stund och ska sova här, vågar fan inte sova ensam om jag vaknar inatt och min kropp har blivit förlamad. Jag är en stor jävla mes när det gäller sjukdomar. Och världens hypokontriker också.. Har jag något litet så tror jag att jag har det värsta.

Lurade i pappa att ta sprutan också, så nu är han också vaccinerad. Han var räddare än vad jag var! haha ..

ALEXANDRA NYKVIST KOMMER HEM OCH JAG ÄR SÅ GLAD.. GLAD FÖR MIN EGEN SKULL OCH ALLA HENNES VÄNNER OCH FRAMFÖRALLT FÖR MARCUS SKULL EFTERSOM DET ÄR HANS KÄRLEK.

Mamma ska hyra twilight ikväll för hon har inte sett den och det blir då min åttonde gång jag ser filmen. Jag är nöörd men den är ju så bra! mumma på sån kärlek.

Kraaaaam / alex

En ny dag och jag ska vaccineras!


Nämen äre inte lilla edward cullens som syns därborta på väggen ;) haha mamma tycker jag är som en liten 13 åring.. Men klart att jag måste somna med att kolla på den mannen.

Fast jag gick och la mig 22.00 igår är jag lika trött idag. Jävla körtelfebers skit! Men nu är jag iallafall nyduschad och har nyss ätit lite frukost. Ska göra mig iordning lite och sen kila iväg till alla söta barn. Jag längtar så mycket efter de. Vi ska busa hela dagen :) När jag slutar ska jag bara handla sen kommer pappa och hämtar mig, jag ska VACCINERAS :( Skulle inte förvåna mig om det var jag som plötsligt dog på stället av detdär äckliga vaccinet. Förstår inte varför jag göra det egentligen, eller jo det är enbart för att jag ska åka till egypten och kommer beblanda mig med massor av olika folk med smittor. Sen även för att jag ligger lite i riskgruppen för jag har ju körtelfeber och då är immunförsvaret som en bebis..Hade jag varit hemma hade jag gärna haft svinis och legat hemma i min säng. Jag undrar om jag kommer få bivärkningar eller om jag är en av de som inte får? Vad tror ni?!

Nu måste jag sätta fart.. Puss o kram!

RSS 2.0