Tisdag 15 december och det är vinter

Är inte vädret helt underbart?! JAG BARA ÄLSKAR DET! Sån julkänsla när det lyser i alla fönster och allting är täckt av snö. Hela Eskilstuna, Strängnäs och Mariefred är som ett vinterland.. har hunnit med att vara i alla tre städerna idag nämligen. Nyheterna lovar massor av snö på julafton, men jag vågar inte tro. Men jag hoppas verkligen med allt jag har att det är helt vitt. Skulle vara så fantastiskt fint och mysigt då.

Barnens luciatåg imorse var hur gullig som helst, men stod bland föräldrarna och kan ju säga att jag passade liksom inte riktigt in där.. Haha ingen stod med paraply, jo en och det var jag :P så typiskt mig.. Inte nog med de paraplyet var halvt och järnstängerna stack rakt ut. Började med att jag höll på att peta ut ögonen på en mamma och sen stod jag där och fotade som en galning precis som om det skulle vara mina ungar som sjöng. Många av föräldrarna vet inte vem jag är så tror de flesta tänkte "Shiit vilken mamma som står med ett halvt paraply när det äntligen kommer snö, knappt några kläder och så ung.." haha jadu jag gick rätt snabbt där ifrån. Kändes lika bra ;)

ursäkta den kassa kvaliten, men zooma i snöväder och lite mörker med mobilen..

Julavslutningen var också mysig, kul och se alla efter en månads praktik på olika ställen. Men det var inte så många där.. Vi var redan klara vid 10.00 och då åkte mamma, jag och stina till tunka park och skulle handla lite julklappar. Där blev vi kvar till halv 2. Lite små köp till mig själv och sen lite julklappar.


Jag käkade lunch medans mamma och stina titta på .. Vilka knasar! Det blev fläsknoisett med potatis, rödvinssky och bearniessås. Ah kan inte förklara hur fint det satt i min mage. Jävligt gott!! Sen gick vi runt lite till sen fikade vi. Mysigt, med två av mina absolut bästa tjejer♥

Vi släppte stina i skolan och så hämta vi upp emsan och madde vid stationen i eskilstuna så åkte vi bil hem istället. Vi hade oss en rolig stund hem. Så jag är helnöjd med min dag om jag säger så.
Nu ska jag bara ta det lugnt, kanske slå in lite julklappar och ta ett bad och tända mina nya ros-ljus. Har man ingen att vara romantisk med får man vara det med sig själv!! Funkar likabra det ;)

Ja och frugan min har även bestämt att vi ska bo på hotell en natt i sthlm och äta gott och sedan shoppa nästa dag. Det ser jag mycket fram emot älskade skruttunge..

Nej slutskrivet.. Puss o Kram!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0