Gissa vilken färg?!

Idag startar den nya kursen och jag har haft otroligt härliga lediga dagar innan. Nu startar nya möjligheter med nya krafter och jag ska försöka lägga om planeringen till denna kurs så jag hinner med mig själv och mitt andra liv också. Eller så ska jag väl inte säga, jag ska egentligen försöka göra så att studierna är en del av mitt liv.

Jag har ratat hälsoskaparna och är numere Balanzemedlem, riktigt peppad! Ska träffa Camilla nästa tisdag och få ett styrketräningsprogram för hela kroppen. Ja kors i taket, jag ska sätta igång och gymma igen. Självklart lämnar jag inte min spinning och bodypump för det. Så min enorma kärlek till pass finns kvar!

På fredag blir det renovering av håret, helt annan färg! Men det får ni minsann se när det är färdigt ;) Nu måste jag göra mig iordning för att sticka iväg till tåget.

Ha en bra dag!



Vi kommer bli de bästa sjuksköterskorna!


ÄNTLIGEN!

Båda tentorna är inskickade och kursen avslutad, såååå skönt! Nu har jag FYRA helt lediga dagar innan nästa kurs sätter igång.

Min första lediga dag ska jag spendera tillsammans med mina skruttisar till kusiner. De har sportlov och för att slippa vara på fritids så kan de ju busa med mig istället. Sen väntar en fredagskväll med bara min älskade sambo och kärlek. Känns som vi inte hunnit med varandra alls under de senast 14 dagarna.

Nu ska jag för än gångs skull krypa ner under mysfilten i soffan och titta på en film. Det var verkligen evigheter sen. Kram på er!

 

 


Massa nytt i lägenheten

Idag är det svårt att hitta koncentrationen till att ta tag i mitt pluggandet. Jag är helt lyrisk, både över allt vi köpte igår på ikea och det som vi ska köpa när lite mer pengar rullar in. Jag är så himla nöjd, men vi är långt ifrån färdiga. Men här kommer lite bilder så ni får lite smakprov :)

Ny sängstomme och nytt överkast! Det kommer så småning om upp en stor spegel ovanför sängen och sen ska det byggas en låda bakom så att det blir som hyllor i höjd med sänggaveln. Lite svårt att förklara, men kan visa bild sen när det är färdigt.

Mitt nya kontor! Tackar min älskade mamma för det ♥ Här ska det pluggas hej vilt till sjuksköterska ;)

En ny byrå i badrummet!

Ny dörrmatta och skohylla har tagit plats

Förvaring av nyklar i en härlig glas-skål fylld med sten

Ja det var lite av det vi fick med oss hem igår. Men vi har även hittat vardagsrumsmöbler som ska få komma hem snart också. Det börjar bli riktigt fint här hemma nu.

Nu måste jag verkligen fortsätta plugga eftersom jag har skruvat möbler hela förmiddagen och städat lägenheten, inte alls vad jag egentligen skulle gjort. Börjar bli lite stressigt! Imorgon sätter vi igång med grupptentan och då måste all litteratur vara läst. Ska lägga på ett kol nu så att jag kan sticka ut och springa med grabbarna ikväll. Det skulle vara så skönt.

puss o kram


Slutet är nära

Nu börjar min tenta ta form och det närmar sig slutet på den.. yeeehooo! Jag vet inte hur många gånger jag skrivit om, raderat, lagt till, organiserat om och bytt ut olika ord. Hur jag än gör kommer jag aldrig bli 100% nöjd och så är det tyvärr när det gäller allt med mig. Det får bära eller brista, jag är ju trotsallt nybörjare och studerar för att lära mig och utvecklas framåt. Får jag komplettering så ser jag till och fixar till det då.

Tar i tur med det sista på tentan om någon timma när Jennifer kommer. Vi ska plugga och dricka vin hade vi tänkt oss :) Även om vi skriver på två olika arbeten så är ju bara sällskapet och möjligheten till reflektion ett kanon tillfälle. Sen att vi tillsätter vinet är att få det lite roligare och lugna våra nerver en aning.

Igår ägnade jag en hel kväll åt att bara vara med min älskling, men inte ens då kunde jag släppa taget om skolan. Jag skäms så. Jag måste verkligen lära mig att leva i nuet annars är slutet nära. Jag har redan märkt nu när varningsklockan ringer. Jag har problem att prata, jag stammar jättemycket och säger fel ord till fel saker. Läskigt och inte bra!

Men till nästa kurs ska jag göra ett helt annat upplägg och organisera på ett annat sätt. Man lär sig trors allt av sina misstag.

Imorgon står iallafall IKEAS dörrar öppna för mig, bara för att jag har varit så duktig! Jag längtar...En klapp på axeln och jag ska få bränna lite pengar på lite nya och välbehövliga saker. Tyvärr är det ju slutet av månaden så det blir inte så jättemycket imorgon. Får åka tillbaka och handla mer sen när jag har mer pengar.

Nu ska jag bums gå och fixa något att äta eftersom jag enbart ätit frukost imorse. Hoppas ni får en fin lördagskväll :) puss o kram!

jag vill ha mitt tjocka fina hår tillbaka, det finns inte längre! min frisör sa att det är jättevanligt att hårkvaliten förändras när man fyllt 20 år. Jag hoppas inte mitt hår som det är nu ska hålla i sig resten av livet. Jag känner mig som en tunnhårig tant :(


Tentaplugg

Jag var på en enligt mig helt onödig föreläsning i Västerås idag! Känns som att jag åkt mer tåg/buss än vad dagen har bjudit på. Det är äntligen helg, men dock inte för mig! Jag har satt igång med min hemtenta ikväll och kommer sitta med den hela dagen imorgon, hela lördag och lördagkväll. Som belöning tänkte jag åka till Ikea på söndag.

Jag har blivit ett stort hungrigt trött monster. Jag vill äta jämt (tror det beror på att jag gör av med så mycket energi när jag pluggar så mycket) och jag är ständigt trött. Lägger mig trött och vaknar lika trött. Jag räknar verkligen ner dagarna för att denna kurs ska ta slut, 7 dagar kvar. Jag ska fira, åh vad jag ska fira. OCH JÄVLAR VAD JAG SKA FIRA när jag är färdig sjuksköterska. Nu måste jag blicka framåt för att orka!

 


så less

Jag känner mig verkligen otillräcklig när det gäller mina studier..jag vill bara lägga mig ner och gråta!!! Snälla gud låt denna kurs ta slut fort och se till att tenterna flyter på utan större problem. Jag har pluggat oavbrutet sen 9.15 imorse fram till nu 21.38.. Först 3 timmar föreläsning sen 2 timmar grupparbete sen hem och läst miljoners sidor i texter som är så svåra så jag fattar ingenting. Hur ska jag kunna göra något bra av dessa texter när jag inte kan samla ihop dem till mitt eget språk och min egen förståelse?!

behövde bara ösa lite skit.. nu kom jonas hem så nu ska jag vara med honom så kanske jag mår bättre. Nu skiter jag fan i resten av texten.. Nu ska jag sno lite kärlek!


Inget tålamod

Jag har blivit sjuk IGEN! När jag precis blivit frisk och fått rutin på allting. Jag hatar det här! jävla skit....

 

Efterrätten var iallafall god igår :)

Hallon, digestivekex och en cream av (vanilj kesella, cream cheese, grädde och socker).. Supergott!


Fredagsgäster

Ja då var det Fredag igen då! Nu har vi bott i lägenheten en hel vecka :) Trivs som bara den nu när fönstrena är tätade och persiennerna uppsatta. Nu är det bara det sista från ikea som saknas, men det får komma när pengarna tillåter.

Har pluggat en hel del idag, men även städat hela lägenheten! Vi får middagsgäster ikväll, ingen mindre än svärmor och benny. Vi bjuder på Vitlöksstekt fläskkotlett m. rostade grönsaker till huvudrätt och till efterrätt blir det cheesecake m. hallon.

Det är dags att börja med maten nu för om 45 minuter så kommer dem. Hoppas ni får en mysig fredagskväll allihopa ♥


Vem kom på referenser & vetenskapliga artiklar....... nackskott!

Igår satt jag och planerade in varenda timme i veckan vad jag ska göra, hur jag ska göra det osv.. Jag kom även fram till att jag har ju inget liv?! Haha just nu är det kaos. Vi har så mycket och göra och jag är ju sådan som vill göra allt nogrannt och bra för annars sprängs jag. Jag kommer andas ut hundra gånger om när kursen äntligen är över och jag har 3 dagar att vila innan vi börjar på nästa kurs. Dock är den mycket tråkigare och kommer bli ett helvete, men just nu så jag är lite positiv så den kursen tar vi tag i samma dag som den börjar och INTE NU! Måste ju erkänna att det pirra i magen när jag tittade på nya schemat för nästa kurs och schemat för anatomin & fysiologin. Längtar!


Idag kommer iallafall alla persiennerna, äntligen ska vi slippa all insyn. Och förhoppningsvis så kommer de fixa värmen snart också, då är allt kanon. 
Ikväll är det pluggfritt några timmar för då ska jag iväg på både core och afrodans, men med träningsvärken som jag har just nu vet jag inte hur det ska gå.

Men nu måste jag först åka in till skolan för att vi inte blev färdiga igår..suck! Men vad gör man inte för att studierna ska gå framåt. kämpa kämpa

puss o kram!



Så borde vi alla tänka!


Vi börjar komma i ordning och verkligheten har kommit ikapp mig

 

 

Vi har flyttat och kommit i ordning så gott det går, jag trivs redan. Även om allting inte är färdigt! Jag stortrivs. Jag känner mig hemma, den här känslan har jag inte känt sen jag flyttade från min älskade etta för över ett år sen. Jag har äntligen ett hem igen, ett hem som känns som ett riktigt hem. Här bor jag!

 

Har lagt studierna helt åt sidan under flytten för att kunna koncentrera mig på en sak i taget. Nu har verkligheten hunnit ikapp mig och jag har verkligen plugg upp över öronen. Om tre veckor avslutas denna kurs och då ska dessa fyra böcker vara utlästa, en individuell hemtenta och en grupptenta inskickad. Går i skolan två dagar denna vecka så jag ska verkligen passa på att ägna min tid till all litteratur och att komma igång med träningen igen. Nytt ställe, nya lokaler och nya människor.

Ville bara uppdatera er lite om vad som händer, men jag är lycklig! Väldigt lycklig just nu! Hoppas ni mår bra, puss o kram!


Ursäkta röran...

..ja ni ser ju som tur inte den, men jag går i den hela tiden. Här hemma packas det för fulla muggar! Kartonger och grejer överallt. Imorgon går flyttlasset! Ett jättetack ska verkligen Robin och Simon ha som kommer hjälpa oss med detta. Ni är guld!
Plugget får vänta lite för jag måste verkligen lägga all kraft i detta nu eftersom jonas jobbar både idag och imorgon.

Ikväll tar jag iallafall paus och åker iväg, jonas får stanna hemma och skruva isär soffan och lite så :) Så ikväll väntar massa kärlek och det ska bli så mysigt!

Jag återkommer när det blir lite fina bilder på lägenheten sen :) kram på er!

 


RSS 2.0