2011 - 12 - 21

Efter ett härligt Body Pump-pass med Sofia i täten mår jag nu kanon.. Har precis ätit lite lasagne och sallad och ska strax krypa ner i soffan med en påse godis och en kopp kaffe. Jag behöver den här ensamtiden som jag har och haft denna vecka. Bara jag och mig själv och sen träningen på det! träningen är bland det bästa jag har när jag är lite nere. Nu ska jag ösa mig själv med kärlek för imorgon ska jag ösa all kärlek på min alexandra som kommer hem. Åh jag är så glad, så himla glad att hon kommer hem en stund ♥


det som inte dödar mig blir jag starkare av!

just nu känner jag mig förvirrad och allmänt ledsen inombords. jag borde inte känna såhär för jag har verkligen sett fram emot dessa dagar som väntar mig. bröllopet (som var fantastiskt), att alex snart kommer hem, julafton, juldagen, nyår, nytt år med nya möjligheter och att jag ska ta upp studierna igen och fortsätta mot min dröm och mitt mål. men ändå är jag ledsen i hela kroppen. tårarna kommer titt som tätt och jag är allmänt nere. men jag hoppas att detta vänder inom snar framtid och jag kan bli sådär glad och förväntansfull igen. jag vill längta!


jag har alltid fått lära mig att man ska vara ärlig, ärlig med sina känslor och vad man känner. för då ska man komma långt i livet. Men hur ärlig jag än är och hur naket jag än visar mina känslor så går jag så fruktansvärt bakåt här i livet.. vad gör jag för fel?!

tillbaka till allvaret

Bakat lussebullar, varit på spinning och ätit thaimat är vad jag har hunnit med idag!
Imorgon börjar jobb igen, och fy bubblan vad jag är otaggad efter 10 dagars semester där jag kunnat göra vad jag vill hela dagarna..Mest druckigt drinkar då förstårs ;).. men jag längtar efter barnen!

Nu blir det te och snart beck, sovgott sen!


Alla säger att jag har problem när jag planerar och är ute i god tid..jag säger bara skit ner er, ha så kul i julklappskaoset..för jag är färdig!

Nu sitter jag och tittar på alla julklappar..Inte mina alltså, utan alla jag har köpt till min älskade familj & släkt ♥
Är äntligen färdig med alla och har nästan hunnit slå in allihopa också! Så nu är min julstress över och jag kan ägna mig åt julskinkan och julstämmningen istället.

Har spenderat hela dagen med mamma och kvällen med både m & p. Vi har käkat thaimat och tittat på alla egyptenbilder. Sen vet jag inte hur vi lyckas jag och min mamma?! Men vi har suttit i över en timma inne på badrumsgolvet och skrattat ihjäl oss. Det är bara jag och mamma som kan göra det, hon är min allra bästa vän!


J är på svensexa och åkte redan 8 imorse. Jag hoppas de har riktigt kul och att de hinner vila ut från sin bakfylla innan bröllopet ;)
Han ringde förut och försökte lura i mig att de satt i fyllecell i Flen och att jag var tvungen att hämta honom på momangen för att han ville ut. Men så lättlurad var jag inte!

Fick ett samtal ikväll, det var älskade Helen från Kalmar och resten av gänget.. De skålade för mig allihopa i telefonen och berättade att de saknade mig där nere. Och jag kan säga att jag saknar er också, allihopa! Ni var som 3 alexandror, likadana som mig och även om vi var olika så var vi så lika ändå. Ska ta mig en tripp ner i vår till dem och hälsa på.. Min fina partyfyra och gosfyra!

De dröjer inte länge innan min alexandra kommer hem och hälsar på, åh herrejösses vad jag ska umgås och kramas när hon är hemma! 22 december, då är det time!

Nej nu ska jag fixa fram ett recept på lussebullar innan jag ska sova. För imorgon blir det bak här hemma hos oss. (J är inte med på den femman och tror väl att han ska få ligga och ynka sig imorgon) men icke! ;)
Blev klar med hela min bröllops-outfit idag, så nu är jag redo att vara med på den fantastiska dagen när Johnnie & Maria gifter sig!

nej recept vare och sen sova, hoppas jag hinner somna i min djupaste sömn innan fyllot ramlar in.. puss & kram!

Jag är hemma och jag kom in på min utbildning!!!!!!!


1 december....

....är det idag, och det betyder att det är 24 dagar kvar till julafton och att jag varit rökfri i 3 månader idag!
Har haft en jättemysig dag på jobbet med småknoddarna. Vi har sjungit julsånger och haft fruktstund med tända ljus. Nu fattas bara den vita snön!!!!!!!!!!!! Utan den blir det ingen riktig jul... Så därför hoppas jag att vi åker ifrån blåsten och leriga gräsmattor och kommer hem till en vit jul..
För er som har missat det så sticker jag och J till egypten tidigt imorgon bitti. Ska bli så skönt att komma iväg nu!

När vi kommer hem så väntar bara roliga saker, både julbak, vinterbröllop, julafton och nyår innan 2012 ska intas.

Var meningen att jag skulle spinna av mig lite energi på ett spinningpass ikväll, men det blev alldeles för stressigt efter jobbet och så hade älskling planerat att vi skulle hämta kinamat.. Så jag hoppade träningen ikväll och har istället haft en mysig middag och sen har vi nu storstädat hela lägenheten så vi ska komma hem till rent och fräscht. Packat klart har vi också gjort :) Så nu sjunker vi ner i soffan och dricker julmust till böda camping. Blir nog sängen ganske tidigt då vi ska åka 04.00 inatt.

Hoppas ni får det bra här hemma så hörs vi om en vecka!! Puss & Kram






RSS 2.0