Här ska det svettas

Så, nu är nytt medlemsskap på Hälsoskaparna fixat :) Tackar min älskade mamma för det ♥ Måste säga att det är sjukt fräscht och snyggt i nya lokalerna. Rena lyxen och det kommer bli jätteskoj att träna där. Har bokat en timmas pass där redan imorgon :) Så nu kör vi!

Annars har min dag varit kanon, jättelite barn pga av att skolorna har höstlov (många barn är lediga för att de har äldre syskon).. Har även blivit bokad på jobb resten av veckan så det känns kanon!
Nu ska jag mysa ner mig här i soffan med min sjuka lilla älskling.. ska nog mata honom med lite glass ;)

puss o kram!


Måndagmorgon!

Godmorgon!

Kontoret ringde mig för en stund sen och ville att jag skulle upp och jobba.. dessa måndagar trivs jag inte med! Blir uppringd tidigt och måste sen stressa för att hinna till en viss tid.. Men jag får ju allid återkomma till mina gamla vanliga ställen där jag känner både barnen, föräldrarna och pedagogerna..så det är bra :)

Imorgon öppnar hälsoskaparna upp här igen och därför ska jag gå dit idag och teckna medlemskap tillsammans med mamma..Jag går ju på den vanliga såkallade klassiska friskis & svettis gympan i veckorna..Men jag börjar känna att jag vill ha något mer och betydligt jobbigare och mer givande. Ett pass där man känner sig mer död än levande när man är klar, sånt gillar jag ;) ..Så nu ska jag lägga ner tid och verkligen träna ordentligt hela hösten och vintern.. Sen får vi se vad det blir för nytt träningsställe när vi flyttar.. Men nu kör jag på hälsoskaparna, bra grejer!

Nu måste jag skynda mig här, puss o kram!


Ibland älskar jag hösten!


Jag drar det lite kort och gott

Fredagskvällen spenderade jag tillsammans med några arbetskollegor på värdshuset..Vi åt middag, drack vin, snacka skit och lyssna till trubadur. Gick hem i skaplig tid och la mig runt halv två. En timma senare dundra min otroligt INTE nyktre man in genom dörren, han hade varit på lagfest/krogen. Men inte vaknade jag utav det utan jag vaknade av att han sitter upp och snarkar i soffan med halva benet ute från byxan. Sååå söt men såå jobbig!

Lördagen kom och jag tog mami med mig hem till mina små kusiner för att hälsa på. Det blev fika och lite planer för julen. Väl hemma åt jag middag tillsammans med jonas innan kim & freddie kom hem och gjorde oss sällskap :) Sen åkte vi och lämna jonas hos anders innan vi åkte vidare för överraskningfest för emelie. Hon var glad och nöjd över att ha alla sina nära där hemma och vi fick en jättetrevlig kväll innan alla skulle gå ut. Jag gick hem isället eftersom jag inte såg något intresse i att gå ut den kvällen.



Idag är det Söndag och jag har varit både seg, trött och haft ett utbrott. Stackars min älskling som får stå ut med mig ibland! Men efter att jag funderat lite och lugnat mig så hjälpte han mig att möblera om här hemma hos oss. Och det blev jättebra verkligen, så himla mysigt nu. Så på bara några timmar så blev lägenheten en helt ny nästan :D
Jonas stack till strängnäs redan vid 15.00 för att inventera på karlssons med fotbollslaget och kommer inte hem förens 22 ikväll. Jätterolig söndag verkligen.. jag vill ha honom hemma nuuuu!
Men ska inte klaga för jag har gjort det jättemysigt här och lagat tacos och grejer. Snart ska jag ta lite kaffe och äta min Ben & Jerry's som jag har unnat mig och köpt ♥



Imorgon är det ny vecka och just nu ser jag inte alls fram emot att jobba imorgon...men jag har fredag i sikte för då ska jag äntligen åka ner till göteborg!

nu ska jag ta tag i disken, puss o kram!

Sakta i backarna

Hela helgen drack jag vin och åt allt jag kunde få i mig ... bra helg va?! Resultatet blev att jag känt mig helt uppsväld i 3 dagar nu.. Inte så skönt och inget att rekomendera!
Idag är det lönedag och jag tittade på mina fina pengar i ungefär 3 minuter och sen var nästan allting borta igen. Alltid lika kul.. men denna månaden får jag skylla mig lite själv eftersom jag betalat en resa utomlands. Så jag ska väl inte klaga.

Det börjar bli riktigt kallt ute på dagarna med barnen så nu har min vinterjacka fått åka fram och så även mössan och vantarna. Lite sorligt men skönare än att frysa iallafall.
Det är redan onsdag imorgon och jag undrar vart denna måndag och tisdag har tagit vägen?! Jobbat har jag men fort har det gått. På fredag väntar trevligheter tillsammans med mina arbetskollegor, och lite mer vin såklart!

Men det är tisdag idag och det står lasagne och träning på schemat ikväll, kram på er!

INTE LÅNGT KVAR TILLS JAG ÅKER TILL GÖTEBORG OCH FÅR UMGÅS MED MIN ÄLSKLINGS ALEX!


Härlig Lördag!

Rödtjut i glasen, finaste Krille bredvid mig i Soffan och älskling står och lagar god lördagsmiddag i köket! Kommer bli en kanonkväll, precis så jag vill ha den. Lite alkohol och trevligt sällskap :)

Började dagen med en ordentlig frukost innan jag gick ut och sprang en runda. Jättehärlig känsla på en lördag måste jag säga. Sen blev det en promenad ner på byn och sen vidare till krille för kaffe och gosaker.. och en hel del svensson svensson tittande!!

Imorgon hoppas jag på att få åka hem till min andra familj och träffa mina underbara kusiner..Mannen får stanna hemma och titta på fotboll för det är jag sååå trött på :) nej nu ska jag umgås här, puss o kram!


Nu har jag något att längta efter!

Nu är resan bokad till Marsa Alam i Egypten! Ska bli jätteskönt att komma iväg till sol, bad och värme nu när kylan och vintertiden börjar närma sig. Vi åker redan 2 december och kommer hem 9:e. Det finns jättefina bilder på hotellet, men kan tyvärr inte spara ner dem och visa er.
Men är ni nyfikna kan ni ju gå in och kolla här: http://www.ving.se/egypten/marsa-alam/sentido-oriental-dream-resort

SENTIDO Oriental Dream Resort, 4 stjärnit hotell med all inclusive









Är ni redo för....

Upp och hoppa, ligg inte och dra dig. Jag måste fånga dagen!!

Nu är jag uppe, tycker synd om Katri som ringde mig 7 imorse (jag sov i telefonen tror jag)... Men nu har jag fått vakna och ska kila iväg till jobbet om en stund.
Alltså det börjar bli riktigt kyligt nu, spelar ju ingen roll vad jag sätter på mig jag fryser ändå. Igår hade jag jeans, överdragsbyxor, långärmad tröja, huvtröja, stora ullig halsduk och en jacka över det när jag var ute...men jag frös ändå.. Jag är nog världens frusnaste människa.

Idag ska jag börja äta min hudmedicin, så nu håller vi rummarna att jag slipper prickikorv scenariot..

Dagen ser iallafall ut såhär, jobb 9 - 16.30, apoteket, äta middag, iväg och träna och senare vika tvätt. Låter som en bra dag, jajjamensan!! Nu måste jag kila, puss o kram!


min fina vän, snart ska du och jag åka bil i över 3 timmar hur ska vi klara att INTE slå ihjäl varandra?! ;)

Måndag

Då var det måndag igen....

Avslutade min söndag igår med att sticka iväg och träna och sen avnjuta en god middag som jonas hade tillagat till oss. Sen blev det resterna från ostbrickan i lördags till Robert Gustafsson 3tr.

Ska strax kila till jobbet och det ser väldigt väldigt kallt ut idag.. så det är väl bara på med mössa och vantar! Jag vill grina, men jag tror ärligt snön kommer komma när som helst också.. jag vill vill vill vill inte! Men det luktar resa till varmare bravader, men berättar mer om det senare :)
När jag slutar 15.30 idag ska jag iväg och pumpa mina cykeldäck, tror snart jag cyklar på två däck utan luft ..

Men nu måste jag fortsätta här, ha en bra dag! puss

Härlig promenad i härligt väder!


Den sociala biten har försvunnit sen jag flytta hem igen!

Godmorgon, eller godeftermiddag kanske jag ska säga! Jag har inte gått upp såhär sent, jag lovar. Jag har redan hunnit med att äta en god frukost, städa hela lägenheten, göra rent micron och se en film :) Känner mig rätt nöjd nu och ska nog inte göra något mer jobbigt idag. Men frågan är vad jag ska hitta på?!

Just nu sitter jag i soffan och har tråkigt, jonas kollar på fotboll och jag har varken lust eller tid att sitta att glo på en match på tv. Jag saknar att ha vänner runtomkring mig och jag har verkligen nästan inga tjej vänner kvar här alls. Jag vill mötas upp på stan och ta en fika, eller gå en lång promenad, eller snacka skit i timmar, laga mat tillsammans ja ni vet säkert vad jag menar. Jag är så uttråkad på denna stad och vill inte vara här. Visst kan jag vara med mina killkompisar och med min pojkvän men det är inte riktigt samma sak som att ha sina tjejer nära sig. Jag har enorm längtan tills jag börjar plugga igen så jag får tillbaka det här sociala igen. Jag vill inte sitta inne, jag vill inte sitta hemma med jonas varenda dag. Jag vill vara bara jag ibland. Den människa som föddes till alexandra!

ja nu blev allt väldigt deppigt, men så ska det inte vara. Ska nog göra lite kaffe och vänta på att jonas kollat klart så vi åtminstone kan gå ut!
sen är jag jättesugen på sushi!!!! och jag har ingen bil, och får jag tag på en så måste jag åka till eskilstuna för att få min sushi. Jaa det är inte lätt när det är svårt och tvärtom!

Fredagsmys

Nu har jag tagit helg! Haft en underbar dag men ändå sorlig eftersom jag måste vikariera vidare på andra ställen från och med nästa vecka. Kommer verkligen sakna alla ungarna och arbetskollegorna. Men hoppas på att jag snart är tillbaka där igen :) Fastnade 1 1/2 timma nere på stan eftersom jag stötte på flera som jag inte träffat på jättelänge. Riktigt kul att prata av sig och se deras ansikten igen. När jag väl varit på apoteket, handlat, systemet och snackat ute i kylan så åkte jag äntligen hem.

Just nu sitter jag här i soffan med jättegod middag, vin och så väntar en skål med olika sortes nappar sen. Jag älskar nappar! Godisnappar då såklart ;) Precis som min mor. Sen väntar jag ju såklart på min älskade karl också som ska komma hem ca 20.00.. Åh vad jag ska pussa på honom!

Nu tackar jag för mig och önskar er en mysig fredagskväll!


Freeeeedag är härliga bananer!

Jag sov som en klubbad säl inatt (önskar jag kunde göra det varje natt)och idag är det fredag! Baby kommer hem och det blir fredagsmyyyyyyys :) Men först väntar jobbet 8 - 16.30, like like!

Det inträffade en trafikolycka i min lilla stad igår kväll strax innan 20.00 på kvällen. Tydligen såg det rätt illa ut och det var både poliser, barndmän och ambulanser! Jag hoppas verkligen ingen kom till skada.

Ha en bra dag sweeties!


Att pussas är bra för hjärtat!!

Fast ikväll får jag inga pussar alls, men mitt hjärta mår bra ändå! :) Jonas har åkt iväg till Norsjö (tror det hetta så) på firmafest, sitta och dricka öl hela natten och leka massa lekar.. Vissa har det bra!!

Jag hade glömt bort att det var fotografering på förskolan idag...ha ha ja ni kan ju bara tänka er 20 stycken ett/tvååringar som ska sitta still och helst lee framför kameran på beställning. Det fungerar inte och det blir alltid kaos. Men jag tycker ändå att de har varit superduktiga. Men som sagt - krävande dag!!!!!!

Har precis lagat till lite smarrig mat och ska iväg och träna lite senare :) men jag längtar helst av allt till sängen, dock kommer det vara himla tomt utan min karl bredvid mig. Ingen som trycker in mig som en platt pannkaka i väggen på natten och ingen som håller om mig när jag ska sova.. jaja det ska bli skönt med lite ensamtid också....han kommer ju faktiskt hem redan imorgon ♥


lax, broccoli, bönor och kall sås! sen kan jag ju tillägga att en hela choklad väntar på mig när jag kommer från träningen ;)

Alexandra, den prickiga korven!

Hallå mina damer och herrar!

Idag har jag haft en ledig dag, eller rättare sagt var jag tvungen att ta ledigt eftersom jag hade ett läkarbesök på Hudkliniken på Mälarsjukhuset. Alltid detta farande med det kommunala (tar sådan tid), men kors i taket så var ingenting försenat idag..Allt gick som på räls och jag fick till och med åka gratis på bussen i eskilstuna. Gullig busschaufför och jag gillar gratis!

Mitt besök gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig så jag är sur och har tappat hoppet på min hy.. Varför kan jag inte få roaccutan igen bara?! Det som är bäst och det som fungerar?! Nej då ska det pusslas ihop med massa andra jävla grejer.. Och bara för att jag inte äter p-piller så får jag inte äta roaccutan för det är fosterskadande. Men hejhej jag ska inte ha några barn nu!!!!! blir så sur! fick tetralysal igen och någon ny "mirakelsalva".. och med mina kunskaper av tetralysal så förstör man sin hud för all framtid.. tyvärr har jag redan ätit det 2 ggr och vet vad jag pratar om.. varför ger de det till mig igen?!

Resten av dagen gick precis i alexandra-stil.. Strosade runt på stan, drack lite kaffe, handlade det som var behövligt :) Ingen som bestämmer vart jag ska gå eller hur länge jag ska vara eller inte vara i en butik. Jag vill ha det på mitt sätt och det fick jag! Vid 12 så mötte jag upp min fina fina Kim för lunch på Wayne's coffee.. Nachotallrik och massa skitsnack!

När vi ändå hade tid kvar innan mitt tåg skulle rulla hemåt så gick vi upp och hälsade på vår gamla skola och våra lärare. Fick träffa både Tony och Sofia och det var så kul att se dem. Men att gå upp för dessa trappor och vistas i lokalerna fick mig att känna en väldigt obehaglig känsla. Jag vet inte riktigt varför, för jag trivdes ju där då?! Men idag skulle jag aldrig längta tillbaka. Jag vet hur stor jag kände mig under de 3 åren jag gick där. Och idag känner jag hur otroligt jävla liten jag var under den tiden. En riktigt liten skitunge som trodde sig vara ett med sig själv. Det är jag väl inte riktigt idag heller, men jag är en helt annan människa. Både bättre och sämre faktiskt!

Jonas ska komma hem med choklad till mig för jag är jättesugen! Var tvungen att slänge iväg ett sms och be honom köpa med sig. Vet inte riktigt varför jag blivit så sugen på senaste tiden?
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och titta i en tidning. kram på er!



skämt och sido, men jag börjar tröttna på det här.........

Då var julklappen till Jonas färdig!


Hemsk dag!

Denna dagen har varit otroligt jobbig!!!! Började dagen med att vakna till att telefonen ringde och det var Lena på jobbet som: "Heeeej, ska inte du jobba idag?! Du börjar väl 8 idag?!" .. Ni kan ju förstå själva hur jag kände mig då?!?! JAG FÖRSOVER MIG ALDRIG!! Tror detta var andra gången på hela mitt tjugoåriga liv.

Jag slängde mig upp från sängen, stoppa i linser och på med kläder...cyklade sen som en idiot till jobbet och det tog inte mer än 15 minuter från att lena ringde tills jag var på jobbet..Men då hade jag inte hunnit äta frukost, valt kläder med omsorg, sminka mig, strosa runt (superviktigt för mig på morgonen att få gå omkring och bara vara)...
Det kanske inte är en big deal att försova sig för det gör väl alla ibland, men hela min förmiddag blev förstörd! Hungrig, stressad och efterbliven i huvudet.. Normalt gör jag allting i snigelfart på morgonen för att jag älskar att ta det lugnt och bara vara.. En bra start på morgonen är viktigt! men dosen av skam för detta år har jag iallafall fått ta del av! så imorgon ska jag baka till alla på jobbet som förlåt :)

Hur jag ska komma igång med träningen igen är en stor fråga just nu?! Jag är fortfarande förkyld och totat död på kvällarna. Hur ska jag få orken tillbaka att komma igång?! shit vad jag hänger efter i mina vardagsrutiner känner jag. Men man får väl ta det för vad det är. Jag kanske behöver ett litet break för att få all ork tillbaka...

Nu ska jag iallafall laga mat till min älskling som kommer hem om ett tag sen ska jag dö i soffan resten av kvällen. Jag tänker inte ens klaga över att jag måste titta på fotboll ikväll ;) bara jag får ligga på divanen helt ostörd och dricka te så är jag nöjd för denna dag!

kram på er!


Sjömannen ber inte om medvind, han lär sig segla


Back to work!

Ja då har ytterligare en helg svept förbi. Fredagen var kanon fram till att vi drog ut på bk, det var ett stort rent skämt.. Det var meningen att jag skulle gå ut på lördagen också men jag fick ta del av den värsta bakfyllan jag varit med om :S Gick upp från sängen 17.00 och innan dess hade jag väl spytt sisodär 5 gånger under dagen. Jag var totalt väck och mådde SÅ HIMLA ILLA.. Efter detta vill jag inte ens se något innehållande alkohol igen. Men dum som man är gäller väl det bara just nu... Istället tog jag det riktigt lugnt i soffan med en påse godis på magen.

Igår var det en perfekt söndag. Vi sova ut, åt en god frukost samtidigt som vi kikade på reprisen av fångarna på fortet. Sen tog vi oss en riktigt lång höstpromenad. Mamma kom förbi en stund och sa sedan hejdå eftersom hon åker till Norrland idag och är borta 3 veckor i sträck. Kommer saknar henne massor!
Söndagskvällen avslutades  hemma hos nettan och benny på middag och massa mys. Ja dagen var perfekt!

Nu är det bara att längta till fredag för då kommer min älskade alexandra hem igen :D och det ska bli kul med stort K!
Nej dags att sadla om och ta sig iväg till jobbet. Saknar mina små ungar ♥

Äntligen freeeedag!

Den dagen jag säger HJÄLP när jag ska gå på fest, inte förens DÅ är jag för gammal för det!!! Jag kommer aldrig bli för gammal heller. Men bara för att man "går på fest" betyder inte det att man måste göra det varje helg utan det kan ju ske mer sällan ;) ...haha nu har jag nog krånglat till det själv här så nu fattar inte ens jag vad jag skriver. Förstår att det blev ännu värre för er, men budskapet var väl att man aldrig blir för gammal för att gå ut och ha skoj tillsammans med sina vänner...vare sig man är 18 år eller 84 år. sen huuur man festar kommer förmodligen skilja sig åt. Jag hoppas det iallafall!!!!

Jag ska iväg till jobbet strax och sen är det snabba ryck efter 16.00 då jag slutar. Både jag och jonas ska iväg på galej ikväll och tror det eller ej men vi ska till samma ställe också :) brukar ju inte hända så ofta annars!

Hela helgen kommer bli kanon och det är så skönt att det är fredag! Så vi hörs efter helgen :) puss o kram!

Snart helg!

Idag är jag trött, minns knappt att jonas gick upp imorse! Det handlar inte om att jag måste sova mer, för det behöver jag inte (gick och la mig 21.20 igår). Men mörkret det tar död på mig. Att vakna i mörker och en ruggig kyla gör så att jag känner mig som en utarbetad fyrabarns mamma som aldrig får sova. Men det blir nog bättre snart när jag får trampa iväg på cykeln till jobbet och sen ta min kopp kaffe :)

I eftermiddag måste ett besök till systemet göras och det betyder att helgen närmar sig med stora steg. Det ska bli så kul!!!!! Men nu måste jag lugna mig lite och ändra inställning från dans, höga klackar och goda drinkar - till bajsblöjor, tonvis med snor och mat överallt.. Men ack så fina och underbara små varelser!!

Puss & Kram


haha hittade en gammal bild på mig och sara efter en tokgalen festkväll, denna bilden säger mer än tusen ord ska jag säga er!!! åh vilka minnen och hemska bilder ;)

det ska vara fräääscht

Godmorgon!!

Det finns inget bättre än att vakna till ett fint och städat hem :) Oftast håller vi det städat och fint här hemma, men med två jobb, två som tränar, två som stökar ner och två som äter..ja ni förstår säkert! Ibland hinner vi inte så då är det fullt med disk på bänken, kläder på soffan, sängen lite halvt obäddad, lite damm på vardagsrumsborder etc. Många kanske tycker det är helt okej men jag mår dåligt över sådant, jag vill ha ordning och framförallt fräscht!! och som tur är så är jonas likadan (men blir inte på lika dåligt humör om det är stökigt i någon dag eller två).. Iallafall, det jag ville komma fram till är att vi la oss igår efter att vi plockat bort lite kläder, jag diskade en extra gång och ja ..you know it! Så idag vaknade jag på otroligt bra humör och när jag klev upp kändes det så härligt att bara vara här hemma. Inte så ofta jag känner så nämligen! någon sorta trygghets och trivsel känsla.

Vi har inskolningar för fulla muggar och alla barnen är så glada varenda dag! Jag älskar dem nästan som om de vore mina egna barn. De är alltid där och kramas, pussas och kommer springandes med en öppen famn. Ni som har jobbat på förskola ett längre tag vet säkert vad jag pratar om. Nej det är verkligen ett fantastiskt jobb om man tycker om barn. Att se alla barnens utvecklingar är nog det roligaste. Tro det eller ej men igår föll jag en liten tår när jag fick se en sak. Man vill ju bara äta upp dessa rackarungar :)

Nu måste jag skynda mig, hoppas ni får en fin dag! Jag tror det blir sol :D puss o kram!


Today it's black and white!


Jag måste erkänna att jag längtar väldigt mycket till helgen!!

Nu blev det såhär tokigt.. det ligger flera olika låtar här nedanför och jag har lyckats göra länkfärgen vit när jag hållt på att pyssla med designen. Men genast blev ju allt mycket roligare ;) Ni får väl dra med pilen till ni ser den där "lilla handen" och så blir det en överraskning istället. haha enyoj! ska fixa till det där ikväll!!

Stan Courtois & Felly – Don't Stop Believin' - KitSch 2.0 Remix Radio Edit

Kato – Hey Shorty (Yeah Yeah Part II) (feat. U$O & Johnson) - Club Version

Gym Class Heroes – Stereo Hearts - feat. Adam Levine

Skillet – Yours To Hold

Rihanna – We Found Love

Nadia Ali, Starkillers & Alex Kenji – Pressure - Alesso Edit

Party Hit Kings – Hey (Nah Neh Nah) (Milk & Sugar & Vaya Con Dios Tribute Version)

David Puentez – Melodrama - Radio Edit

Dave Darell – Freeloader - Spencer & Hill Radio Edit


Ringar på vattnet

Ja men tjena, det var inte igår!

Helgen har varit bra, i fredags umgicks jag med min rara man och i lördags var jag i eskilstuna hela dagen och kvällen och träffa mina hjärtegull ♥ Utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till!?!
Vi käkade god middag på grappa och sen satte vi oss i baren, lite halvsegt för mig eftersom jag var så sugen på en drink men inte fick ta någon eftersom jag hade bilen. Men bara att få en kväll i erat sällskap var mer än underbart!
Hämtade senare en full och go kille från krogen och körde honom till mc donalds innan jag körde hem honom till sängen och stoppa om honom ;)

Igår var emelie här på besök, hon och jonas fick för sig att de skulle äta korv med bröd och jag satt i min godispåse. Efter att hon åkt ifrån oss så rörde vi oss inte från soffan resten av kvällen.

Idag är det Måndag igen och jobbet kallade imorse. Jobbar kvar med mina små ettåringar och jag stortrivs som bara den. Dock blev jag nedspydd idag!!! not so cool

Denna kväll bjuder på ett evigt springande fram och tillbaka till tvättstugan och massor av bra program på tv :) Vi har supermycket tvätt och jag ser inte ett dugg fram emot att vika all denna tvätt.. tror jag fixar det imorgon istället!





RSS 2.0