Ringar på vattnet

Ja men tjena, det var inte igår!

Helgen har varit bra, i fredags umgicks jag med min rara man och i lördags var jag i eskilstuna hela dagen och kvällen och träffa mina hjärtegull ♥ Utan er vet jag inte vad jag skulle ta mig till!?!
Vi käkade god middag på grappa och sen satte vi oss i baren, lite halvsegt för mig eftersom jag var så sugen på en drink men inte fick ta någon eftersom jag hade bilen. Men bara att få en kväll i erat sällskap var mer än underbart!
Hämtade senare en full och go kille från krogen och körde honom till mc donalds innan jag körde hem honom till sängen och stoppa om honom ;)

Igår var emelie här på besök, hon och jonas fick för sig att de skulle äta korv med bröd och jag satt i min godispåse. Efter att hon åkt ifrån oss så rörde vi oss inte från soffan resten av kvällen.

Idag är det Måndag igen och jobbet kallade imorse. Jobbar kvar med mina små ettåringar och jag stortrivs som bara den. Dock blev jag nedspydd idag!!! not so cool

Denna kväll bjuder på ett evigt springande fram och tillbaka till tvättstugan och massor av bra program på tv :) Vi har supermycket tvätt och jag ser inte ett dugg fram emot att vika all denna tvätt.. tror jag fixar det imorgon istället!





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0