Födelsedag!

Grattis Grattis till min bror som fyller 15 år idag, Hurra Hurra Hurra !
Jag älskar dig<3


tredje gången !

Tredje gången idag, börjar bli hajj på dethär ;) haha........................


Idag hade vi Naturkunskap och jag fattade ingenting.. Jag börjar fundera på om det är jag som är helt korkad eller om uppgifterna är sepe ! :S Känner mig iallafall kass ! Sen har vi prov på det den 11 December och det känns ju bra ...........neeeeeeeeeeej..........Engelska har vi också haft, där fortsatte vi bara att kolla på Troja , och shit vilka snyggingar ! Sjukt bra film seriöst :)

Imorgon blir det stugan för min del då jag inte hängt med på matten i veckan "/ men men hela min klass ska typ dit så det blir gos iallafall :D Läängtar till Lördag, ska bli hur mysigt som helst ! och nu förstår jag verkligen hur mycket har jag saknat julen ! jag har värsta julkänslorna i mig om dagarna.

Nu ska jag umgås lite med mormor (a)<3

PUSS PÅ ER<3<3

Antiken

Sitter i skolan och har lektion om antiken :) Faktiskt riktigt intressant !
Imorse kom jag på varför frukost inte är gott ! Jag har inga smaklökar på morgonen !! :O haha .. jag lovar jag känner ingenting , det känns som om jag tuggar på en torr bulle som smakar skit.
Aja ikväll bir det KU :) Läängtar<3 Vi ska pyssla och mysa som alltid !
Nej nu ska vi se på filmen Troja :D
Puss♥

index?

Hade matte i 3 timmar idag ! Och yeah jag är så haj på "Index" och "ppm" ! haha eller inte .. Jag är riktig orolig för matte provet nästa vecka.. Stugan på Fredag tjejer ?! På Torsdag kommer mormor hit och på Fredag fyller bror 15 år :) Då blir det hurra hurra hurra ! Helgen ser jag jättefram emot :D

Nej nu är det mat sen träning ! Ha det bäst ! <3 puss

dagen !

dumma dumma dumma alexandra ! Jag ska bli snäll alexandra, jag lovar dig<3<3
Du ska se förendring ! Jag älskar dig ! ♥

Idag hade vi näthandel prov som gick sådär "/ hoppas på att det gick bättre än vad det kändes :)

Längtar tills vi åker utomlands :D Bokad resa och allt !! Ska bli så kul ! 
 
Nu ska jag kolla på andra avenyn :) xD Pusss<3

1 år ! jag älskar dig <3

Idag har jag och älskling varit tillsammans i ett helt år <3<3<3 Big love !
Känns helt underbart, behöver inte säga så mycket ! Älskling har redan fått veta det han borde . Så det räcker nog med det ! :)

Har kollat på Hockey match ikväll :) Så sjukt spännande det var ! Salem är ju dock störda i huvudet och gick ut på isen enbart för att krossa mariefredskillarna "/ men det slutade iallafall med 3-3, men de känns endå som en vinst :D Helt klart en bra dag !

Fredag kväll !

Fredag kväll !
Väntar på att idol ska börja, är fett laddad för att äta godis ! Kanske inte riktigt än, har precis smällt i mig fläskfilé med klyftpotatis och bearnaise . Det var mums. Andra delen av Predikanten också, sjukt spännande . Älskling kommer till mig efter sin match :) och imorgon har vi varit tillsammans i 12 månader , ett helt år ! <3

Nu börjar idol så nu måste jag sticka. Trevlig kväll på er ! :)
Puss♥

heltenkelt andra avenyn

Såg på andra avenyn i förgår
Såg på andra avenyn igår
Såg på andra avenyn idag
och jag ska se på andra avenyn nuuuuuuuuuuuuu :)

Helt crazy vad jag har fastnat för den serien, jag kan verkligen inte slita mig ! Bästa någonsin. Och Kim i den seriena jag säger bara mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm..... finns inte ord för det !



-den här parfymen får garanterat trosorna att flyga av på tjejerna !


hahah, det var kul! :D det var en tjej i affären som sa så till stinas pojkvän när han skulle köpa parfym :P

Imorgon kväll ska jag slappa gärnet :D blev inget film mys pågrund av att en match dök upp "/ men vi tar det en annan gång ;) Ska bara gosa ner mig i soffan med godis och cola och sen kolla på idol och andra delen av Predikanten ^^ Så sjukt spännande.


Nej nu är det ANDRA AVENYN SOM GÄLLER ! Pussis♥image261




















Flytta hemifrån !

Idag har vi jobbat med vårat projekt "FLYTTA HEMIFRÅN" i 6 timmar :) det var nice ! nejmen det är kul när man väl kommer igång (Y) men herregud in i mormors krulliga hår vad pengarna sticker iväg när man ser vad som ska inhandlas :O ! Helt sickt .. Aja var iallafall hos optikern idag , och det var som jag trodde ! Min syn har förvärrats :( Så nu har jag fått en högre styrka på mina linser :D Efter det blev det KU som alltid är lika mysigt ! Jag älskar mässorna =) det är gos med tända ljus ! LOVE

Min pyssel kompis var ju då inte där idag ! "/ Besviken lojs ... :P thihi nej då men jag hade sett framemot att pyssla med dig idag ! (Y)

Nej nu ska jag se på "Andra Avenyn" såå himla bra, jag kan inte slita mig ifrån det ! det åker till och med på på lektionerna xD bus ..  

Nej, Hejdå! <3

ORKA!!

Bajs och skit ! det blir ingen träning för att min mamma inte orkar skjutsa in mig till stan för att hon själv inte orkar gå ! Jag som hade sett fram emot det hela dagen :( Aja , har iallafall nya planer för kvällen .
Sängen + titta på "Andra avenyn" :) ska kolla på så många avsnitt jag hinner ikväll :) Jiii det är så bra !!!!

Träffade Maria idag :D :D :D Shit lite snygg hon var ! waahhhh .. Choklad brun och sen hade hon färgat håret också :) Saknat den tjejen , skönt att du är hemma igen ! <3 Nu ser jag bara framemot den 14 december då vi ska ha så grymt kul !

Nej nu ska jag gosa ner mig i min säng .. Gosi gos<3<3

otroligt



Helt sjukt bra ;)

heltenkelt en bra dag !

Dagen har varit så sjukt kul ;) har inte gjort någonting i skolan :P Har varit på sånt flamshumör så det funkade inte att koncentrera sig xD Till och med lärarna skrattade när jag väl satte igång (Y) Ja med mina bilder alltså ! Men det är inte som ni tror xD haha .. sen har jag fått ett nytt smeknamn av Freddie och Kim ;) "Klassens toffel !"


Dagens citat:
-"Sluta visa mig mera snygga killar ! Jag får tsunami i trosorna !! "

Hahah fy satan vad jag skrattade ! ^^

Heltenkelt har dagen varit kanon och jag är jätteglad (Y) ! Snart ska vi äta revbenspjäll med klyftpotatis :) MUMS**

 Mmmmmmm så sjukt snygg ^^

saker och ting dem rullar !

Kvällen igår var väldigt mysig tycker jag tralla lala laa..
Mycket förbjudet prat vill jag lova ^^ tända ljus och film :)
Kom i säng kl 05.00 imorse  måste man väl säga :P vaknade kvart i 10 "/ satan vad trött jag är !
Mys !

Jag saknar min älskling nått så fruktansvärt mycket nu ! :( Och vi firar ett år på Lördag ! Det är obeskrivligt och hur overkligt som helst ..men det ska bli helt undert och jag verkligen älskar dig emil ! <3 Du är mitt ljus i livet när allting känns svårt !<3<3<3<3<3<3








Tjejmys<3

Idag har jag jobbat ! :) Alltid lika kul med lite pengar :P
Ikväll ska jag hem till Baby på tjejkväll :D det har jag verkligen sett framemot :P Jag läängtar, för det ska verkligen bli hur mysigt som helst <3 Jag ska slåss med magsjuketroll xD haha nej jag skoja bara ! Jag var bara tvungen att retas lite med sarah xD haha ..

Nej nu ska jag packa lite till kvällen :) See ya <3<3

blandat

Överraskningen igår var att mamma och pappa hade samlat ihop alla videofilmer från det att vi var små och fört över dem på dvd. För det har inte gått att titta på dem förut ! Shit vilka känslor som kom upp, och vi har inte ens sett klart dem. Det är liksom 12 stycken filmer :) det var jättekul !

Igår fick jag sms av edvin! Och han ville ha hjälp med en sak, men han vågade inte säga först :P Efter ett tag så kom det fram att han hade blivit inlåst på toaletten hemme och kom inte ut xD haha jag visste inte om jag skulle skratta eller ta det allvarligt xD för jag vet själv hur man känner sig om man har blivit inlåst :P men visst det var det kul .. och jag såg bilder framför mig när han blev tvungen att sova på badrumsgolvet xD haha .. Stackaren ! Men efter en stund började han bli mer och mer oseriös.... då hade han bara drivit med mig hela tiden :P och pucko som jag är går jag på det . haha shysst kompis man har var ?! ;) <3 vilken humor .. NOT !

Nu ska jag ta en promenad :) För jag är hemme idag för jag mådde inte alls bra igår kväll ! "/ och på det så har jag inte fått någon sömn alls inatt ! Har jaft min allra värsta mardröm någonsin ! Jag har bölat sönder hela natten ... jag är helt seriös.. Såfort jag blundade kom drömmen tillbaka ! Hemskt ! Så hela min natt har bestått av tårar helt enkelt..... snyft**

nu är det promenix som gäller ;) hejs !

helt sjukt

Idag gick jag hem från Engelskan, precis efter lunch .. Tänkte att nu har jag blivit magsjuk ! "/ Var på väg att spy 3 ggr och hade värsta magverken .. Inte kul ! Somnade på tåget och sov hela vägen . Mamma hämtade mig i Läggesta :) När jag kom hem så sov jag i lite mer än 2 timmar , det var jätteskönt ! Och nu mår jag bra igen, lite hängig men jag mår inte dåligt längre. Antagligen var det min störda mage som håller på att strula. Jag hade ätit dåligt som jag är rätt bra på :S Och jag mår så sjukt dåligt om jag inte äter. Hela kroppen bara kolappsar ! Nu måste jag skärpa mig, annars kommer det här sluta illa! Och sjuk till helgen ska jag inte bli !! Jag ska till Darling <3

Nu vankas det mat och en överaskning enligt mamma och pappa :) Skriver sen vad det var !
Pussis

jag älskar musik !

Kanye West - Homecoming (ft. Chris Martin )

Seriöst jag bara dör när jag lyssnar påd en här låten, så sjukt bra !
Tänker också på älskling när jag hör den <3

image258

Pyssel =)

Dagen har varit jättebra :) har fotat runt med min nya mobil =) STOLT ** haha ... Haft programhantering där vi började med Power Point ;) Kul kul .... Sen blev det KU där det först var lusse bak och senare pyssel :) Det var dock bara jag och Lojsan som pysslade för de andra var så tråkiga :P Fina julkort blev det fast det inte riktigt är dags än :P 
 
Imorgon ska jag åka på vernissage med min kära mor till Stockholm :) det ska bli mys <3

Nu väntar sängen :) God natt <3<3

image257

överlycklig !

Idag har jag äntligen fått min mobil :) den är såå fin ! Så nu är jag jätteglad (Y)
Idag har vi lyssnat på ett föredrag om unga aktierföretagande. Det var faktiskt riktigt intressant och man lärde sig en hel del ;) Jag har också haft utvecklingsamtal idag och det gick hur bra som helst ! :D

Nu sitter jag här och håller på att somna, har varit och tränat och det var skönt.. Men gud så trött man blir efter man har duschat :P helt sjukt .. Ska nog äte en apelsin innan sängen ! ;)

Saknar Sarah nått så sjukt mycket, det känns som om vi bara går om varandra hela tiden ! "/ Vi måste verkligen göra nått snart , förmodligen ses vi ju i helgen ?! :) Vilket ska bli hur kul som helst :D<3 Jag saknar verkligen dig gumman , och jag känner att jag behöver dig i min vardag för att få energi . Kärlek hjärtat, you have a BIG place in my heart <3<3
 

tiden går alldeles för fort.........sakta ner....

Det var tungt att gå upp imorse måste jag säga ! Kom i säng alldeles för sent igår "/ Idag ska jag iallafall gå tidigare från skolan för att jag ska träffa tandregleringen. Kanske ska få tandställning ! Sen ska jag nog hämta min mobil idag :D Äntligen ! Ikväll ska jag se shrek 3, min efterlängtade film som jag har velat se hur länge som helst. Shrek bebisar, gud så gullig ! Jag saknar min faster så det är sjukt, hon är alltid så gullig och ringer och frågar hur jag mår och hur det och det har gått osv. Jag gillar henne ! <3 ska snart åka dit och leka med mina kusiner tror jag !
Jag är lättad, mina föräldrar gillade inte huset !............. Vilken tur för mig. Jag önskar bara alla andra hus brann ner just nu...

Imorgon har jag utvecklingsamtal efter skolan, det känns rätt bra ! (Y)

Usch jag tycker tiden går alldeles för fort, det betyder liksom att vi bara blir äldre och äldre. Jag gillar den här åldern. Det är säkert mycket roligare att vara 18-20 år :) Men sen då ?!??!?! Då är ungdomen över och man måste vara vuxen. Betala räkningar, jobba varje dag för att kunna leva ett normalt liv ! det känns inte alls bra :( Det är bara 3 1/2 år kvar :O:O:O Det är helt sjukt ! jag vill inte .................................................................................Jag börjar förstår nu varför alla säger :
- Njut av varje dag som går !

Det är ju sant, en dag man har passerat kan man aldrig få uppleva igen !

Nej nu är det näthandel som står på schemat ! 
P & K <3 


Fest

Festen igår var hur rolig som helst ! Har inte dansat så mycket på länge :) Träffade mina små änglar och vi hade såå kul <3<3 Kom i säng strax efter 4 inatt, med mysigt prat och tända ljus. Snart ska jag träna och det ser jag fram emot :) Hoppas bara min babe kommer ner och håller mig lite sällskap ;) Skola imorgon :O Shit helgen har ju bara rusat fram !! Men nästa helg ser jag väääldigt fram emot <3<3 Mys mys ..........

Nej nu ska jag klämma i mig lite pizza ^^ Hej då ! <3

Städning på höög nivå !

Idag har jag verkligen städat :) Gick upp kl 9.00 och har varit i full gång till kl 3 , då jag åkte på massage ! Det behövde jag verkligen. Det var hur skönt som helst , jag typ dog :P Nu sitter jag bara här och väntar på att alla gäster ska komma ! ;) Jag har fullkomligen hetz på min bror , hans jävla mobil med sin kuckellikuuuuuuuuu signal. Jag blir tokig ..................... Åh ikväll kommer Sofie och Evelina <3<3 Jag har saknat ihjäl mig efter dem !!! Nu ska jag bege mig ner till mamma och pappa och kolla om dem behöver lite hjälp ?!

Ha en trevlig kväll , det ska iallafall jag ha :)
PUSSIS
image255























Jag som liten ;) !

färgat håret

Har färgat håret ! Vet inte om jag tycker det är fint eller fult :S :P Det är en grymt stor skillnad iallafall ....................
Jag kanske måste vänja mig innan jag kan tycka om det eller trivas i det. Just nu trivs jag inte i det ! "/ Åh jag bara älskar att vara hos frisören, tycker det är såå himla mysigt att sitta där länge och bara koppla av medans någon pillar med håret ! :) Höst mys ...

Ikväll blir det iallafall myskväll med min familj :) Vi ska äta god mat sen ska vi mysa ner oss i soffan och titta på Idol och andra delen av Isprinsessan :D

Stäääääääädning imorgon !!!!! Usch ............ Måste skruva upp massa saker i mitt rum också :)
Ikväll är älskling på match , hoppas det går bra för dig hjärtat <3

Saknar S <3<3<3


**Glömde skriva vilken färg ! Jag har slingat sönder håret så det är blont ;)

bra dag !

Idag har jag varit på bra humör :) Skrattat hela dagen , det känns bra !
Blev ingen träning ikväll "/ men men .... Min mobil har iallafall kommit in på lager idag :D
Så jag får väl den på Måndag om jag har tur ;) Imorgon ska jag färga håret :D:D jiii ..
Sen på kvällen ska jag börja städa och fixa tills lördagen , sen är det idol och Camilla Läckbergs serie :) Nice ..

Nej nu ska jag kolla på film !
Hej då ! <3

den bästa !

JAG ÄLSKAR DIG GUMMAN DU ÄR JU DET BÄSTA JAG HAR ♥
Du får inte ha såna knasiga tankar , du är ju min andra halva !
Däremot saknar jag dig så fruktansvärt mycket, jag får inte ta del av din
närvaro eller ditt skratt om dagarna längre :(
Jag kommer ihåg i mariefredsskolan när vi älskade att kleta glass i
varandras ansikten bara för att jävlas :P Och skratta tillsammans så vi ströp luften.
Vill absolut inte förlora dig, jag behöver dig i mitt liv ! Du ger mig styrka :)
Jag hoppas verkligen jag får ha kvar dig hjärtat, för du är guld.
Du är min ängel, för verklig för att vara sann ! <3<3
Änglar är nått som man har ovanför sig, men du har kommit ner på jorden och tagit mig i handen !
K Ä R L E K !


otur som alltid

Min mobil är slut i HELA Sverige !!! Det här händer inte........................................................................

Träning

Har varit och tränat , det var väldigt skönt ! Men jag gjorde nog illa mig lite i ryggen "/
Känns iallafall bra att vara tillbaka till den vanliga vardagen :)
Nu ska jag sova , God natt ♥

egypten :)

Sitter i skolan och pustar för att vi både har matte och företagsekonomi idag "/ Men sen kommer min mentor in och säger , ni har ingen matte eller företagsekonomi idag . Ni ska lyssna på "Friends" snart och sen kan ni gå hem efter det!
Känns som en toppen dag :D Åh vad det ska bli skönt att åka hem snart igen :P

Igår var jag hos läkaren och det var omtumlande .............

Jag blir tokig på siba !!  jag vill ha min mobil nuuu men den är liksom slut på lagret .

Idag ska jag träna :) Har inte gjort det på 3 veckor pågrund av hur jag har mått. Har saknat att röra på mig.

Lite veckoplanering:

Onsdag - Skola och KU :)
Torsdag - Skola, småtjejerna och träning
Fredag - Läkaren, skola och Färga håret
Lördag - Fått en present av pappa att städa hela huset "/ :P Sen ska jag på helkropps massage i 1 timme =) Sen så ska mina föräldrar ha fest på kvällen så huset kommer vara fullt, och Evelina och Sofie kommer =) Saknar mina tjejer <3
Söndag - Ta det lugnt, träning och "Moreno och tystnaden 21.00 i 4:an"

Det ser ut som att det kommer bli utlandsresa i vinter iallafall :) troligtvis Egypten :D
Min lycka är gjord om det blir av ! Då ska jag minsann våga rida kamel !



hipp hipp ....

- " Du är lik den där blonda tjejen i Hipp Hipp Hora !"
- " MEN HON ÄR JU AS FUL !!
- " Ja vet ! "


Lite jag skrattade !!! sarah min gullunge, du är mycket snyggare än henne ! Var inte orolig :) <3

Idag har jag varit hemma hos min farmor och farfar på Lunch :) Det var trevligt , för jag träffar ju inte dem allt för ofta . Imorgon är jag ledig från skolan och det ska verkligen blir hur skönt som helst , för jag är inte redo för skolan än :P Har 2 prov som väntar "/ Imorgon ska jag iallafall till läkaren !

Nej nu ska jag basta lite :)


det är kallt och jag är rastlös !

Jag fryser , det är kallt ute och det är kallt inne !
Är det någon som bjuder på en resa till värmen ?! :P

Kvällen igår var trevlig :) Till en början sög det , men det blev bättre och bättre senare på kvällen :) Man träffade massor av mysigt folk och lite dans blev det också av . Hade velat dansa mera men det blev inte så :( !
Idag har jag jobbat och det var rätt lugnt , så det kändes skönt , för jag är hur trött som helst ! Kom i säng 2 inatt "/
Nu är jag så sjukt rastlös för att jag inte har nått att göra !

Imorgon ska vi äta lunch/middag hos farmor och farfar :) Emil ska också med ! <3

Nej nu ska jag åka till älsklingen ! Här kan jag absolut inte sitta mer nu , blir tokig !
pusselipuss

vintern är på väg !

DET LIGGER SNÖ PÅ MIN GRÄSMATTA ! "/


tjejmys

Kvällen igår var jätte mys ! <3
Musik, prat, film och bastu :) Det måste vi verkligen göra om :D ?!
Dock fastnade det en chips bit i min luftstrupe kl halv 4 inatt ! Det tog hur lång tid som helst för att få ut den fast jag hostade som en galning . Tillslut fick jag ut den tror jag :S :P ................ Men det skaver fotfarande i halsen ! "/

Sitter här och bara väntar på att att tiden ska rusa, snart är det fest :D ! Det kommer nog bli hur kul som helst tror jag ^^ Sarah vad säger du om förfesta på bussen ;) ?! haha det har vi ju minnen ifrån xD

Jag ska jobba imorgon också , kanske inte lika kul eften en power natt :P men vafan lite kul måste man ju få ha ! (Y)


Nu skriker min mage efter mat ! pussis


Shopping

Kom precis hem från e-tuna :) Har varit och shoppat med min skumbanan till vän xD Thihi .. Hon är mjuk på alla sätt ! haha .. Där fick du för "plutten" sepe ! <3<3 Dagen har varit hur rolig som helst , som vanligt då ! Jag måste erkänna att jag inte har xs i tights längra xD hahah det knakade nått förjävligt ! ;) haha bebis vek sig av skratt :P 

Nej nu ska jag kila iväg och förbereda lite för kvällen ! Ska släpa upp massssor av ljus ;) Mys ska det bli !   

RSS 2.0