blandat

Överraskningen igår var att mamma och pappa hade samlat ihop alla videofilmer från det att vi var små och fört över dem på dvd. För det har inte gått att titta på dem förut ! Shit vilka känslor som kom upp, och vi har inte ens sett klart dem. Det är liksom 12 stycken filmer :) det var jättekul !

Igår fick jag sms av edvin! Och han ville ha hjälp med en sak, men han vågade inte säga först :P Efter ett tag så kom det fram att han hade blivit inlåst på toaletten hemme och kom inte ut xD haha jag visste inte om jag skulle skratta eller ta det allvarligt xD för jag vet själv hur man känner sig om man har blivit inlåst :P men visst det var det kul .. och jag såg bilder framför mig när han blev tvungen att sova på badrumsgolvet xD haha .. Stackaren ! Men efter en stund började han bli mer och mer oseriös.... då hade han bara drivit med mig hela tiden :P och pucko som jag är går jag på det . haha shysst kompis man har var ?! ;) <3 vilken humor .. NOT !

Nu ska jag ta en promenad :) För jag är hemme idag för jag mådde inte alls bra igår kväll ! "/ och på det så har jag inte fått någon sömn alls inatt ! Har jaft min allra värsta mardröm någonsin ! Jag har bölat sönder hela natten ... jag är helt seriös.. Såfort jag blundade kom drömmen tillbaka ! Hemskt ! Så hela min natt har bestått av tårar helt enkelt..... snyft**

nu är det promenix som gäller ;) hejs !

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0