Tiden lever sitt egna liv


Ja då var det fredag igen då, går alltid lika fort varje vecka. Visste det är skönt, men det skrämmer mig på ett sätt. Varför måste tiden alltid gå så fort? Allt man gör vill man ska gå fort. Vi lever i en oändlig stress hela tiden.Vi måste sluta med det innan vi bränner ut oss själva.


Jag ska strax cykla till jobbet, haha ovanligt.. Ska köra utan bandaget idag så tummen får lufta. Det börjar bli bättre nu.. men den är helt blå/lila vid toppen. riktigt snuskigt! Idag efter jobbet så ska jag försöka sova en stund om jag hinner, sen blir det mat och fix och sedan värdshuset som jag nämde igår. Juste !!! mamma och pappa är hemma efter två långa veckor. De har åkt 240 mil och det är lika långt härifrån till nordamerika. kan ni fatta hur långt de har åkt?! det är ju sjukt.. o-n-t  i  h-ä-c-k-e-n!! nej men såklart de har stannat hos vänner och så.. Men nu är de hemma och det tycker jag känns tryggt. Nu kan jag ut och köra igen också. nej nu rullade tiden iväg. pusspuss!! Varför måste tiden alltid gå så fort?


Jag vet en sak ni inte vet!!!

Dagen har varit bra och flera posetiva saker har hänt så nu är jag på bra humör igen :) Tummen har funkat att jobba med relativt bra..Men jobbigt att jag inte kan handskas med vatten. Efter jobbet så åkte jag hem och sov två timmar. Var nog det skönaste jag gjort på länge. Sen åkte jag ner på stan och käkade med emelie, felicia och susanna. Sen gick jag och emelie upp till alex och carro och lämna present och satt och snacka lite. Kommer bli riktigt kul på lördag!! Sen har jag bara varit hemma hela kvällen, busat lite som vanligt och nu har jag nyss pratat med baby i en timma. miss you!

dags att krypa ner i sängen, börjar 10.00 imorgon och slutar tidigast 16.00!! Kvällen kommer tillbringas på värdshuset med lite tjejer, kanske även lite boys ;) Kommer blir riktigt mysigt!! godnatt sweeties♥

Tur att det var vänsterhanden

Morning babes! Hur mår ni? jag mår iallafall bra förutom tummen.. Känner mig handikappad nu innan det kommer läka. Kan ju inte stoppa ner handen i vatten precis. Och jag som jobbar inom restaurang. Hur ska detta gå? Jag kan inte tvätta ansiktet på morgonen och kvällen.. och inte händerna heller!! Iallafall inte den ena.. Tur att det är vänsterhanden det handlar om. Det får bli naturalface nu i några dagar om jag inte lyckas få fram några makeup servetter.  nej gud så jag klagar. det går ingen nöd på mig alls egentligen, bara jag som är van att ta den enklaste vägen när det gäller allt. Tro det eller ej men jag har lyssnat lite på Marilyn Manson de senaste dagarna.. stillar min sinnesro.. hihi!!


Här en av låtarna som går runt runt i högtalarna:
Marilyn Manson - This is the new shit


Babble, Babble, Bitch, Bitch
Rebel, Rebel, Party, Party
Sex, sex, sex, don't forget the violence


så jävla bra!!!

Min dag

Jobbade ända till halv 8 idag.. dagen har varit riktigt tuff med många kunder och jag har haft världens huvudvärk "/ men när jag väl slutade så var huvudvärken borta så jag kastade på mig träningskläderna och stack ut och sprang i 30 minuter. Riktigt skönt, men fyfan för alla knott som bombade mitt ansikte och bröst. Där gällde det att koncentrera sig på att hålla munnen stängd. usch så äckligt det där är!! Sen skulle det lagas mat och då hände lilla "tumminsidenten"... nu är jag skapligt trött och funderar på att gå och sova. Imorgon ska jag tillbaka till grafikens. Ganska skönt med några lugna dagar nu framöver. Godnatt på er ♥

Hoppsan jag slant!



Fråga mig inte.. KLANTSKALLE!! Jag stod och skar grönsaker till min sallad och så slinter jag med min sylvassa kniv och skär av mig toppen på tummen. Det sprutade blod och det gjorde jävligt ont.. Emelies mamma var här nyss (hon är sjuksköterska) och tejpade och la om fingret. Hon sa att jag skulle ta alvedon också för det kan värka rätt mycket. Så ja, här sitter jag halvt handikappad med smärta och en fet tumme..go alex!

Jag saknar (!!!!) dessa

Ja kvällen igår blev även den mysig. Jag och Emelie tog Cash (hannahs hund) och gick ut och gick. Vi var även nere i lotten och sprang och badade med honom.. Inte vi, utan han badade. Sen när vi kom upp med honom till hillan så bjöd hon på smörgås och te, så där satt vi till 23.30..Dum nog hade jag inte tagit cykeln så fick gå hem. Det är ju egentligen inte långt, men jag har blivit så bekväm med cykeln eftersom jag alltid tar den överallt. hur som helst så kändes det som att jag bodde på andra sidan jorden när jag vandrade hem i mörkret. jag är en riktig liten mes när det gäller mörker. Minsta lilla bil, människa, djur, ljud osv stannar typ mitt hjärta:S Kommer det en bil eller människor så springer jag och gömmer mig :P så fegis är jag.. haha!!

Nu ska jag kila till jobbet, slapp öppna idag så fick en timmas mer sömn. Idag ska jag njuta ordentligt bland mina tjejor för imorgon är det tillbaka till grafikens och där är det inte mycket action om dagarana vill jag lova. puss & hej!

skönt med en ledig dag

Eskilstuna trippen blev riktigt mysigt! Först möte och sen sprätta lite pengar. Allt jag köpte var RIKTIGT ONÖDIGA KÖP, så typiskt mig..Men jag har ett smile på läpparna så det gör inget. Nu är jag hemma och har fått ett städryck så nu ska hela lägenheten städas och skuras. så hej så länge!

Saknar mitt långa hår


Jag vill ha långt hår igen!!!! och ännu längre än så!!

Godmorgon, det var riktigt skönt att få sova ut lite.. Dock vaknade jag av mig själv samma tid som jag alltid går upp när jag ska till jobbet, snacka om inpräntad. Men kunde somna om som tur var! När jag satte mig vid datorn fick jag reda på att det blir partaj på lördag så nu har jag något att se fram emot :) Idag bär det av in till eskilstuna med emelie. Vi båda ska på möte och inte samma.. Sedan blir det väl en runda på stan om man inte känner oss fel. Pengarna bara flyger iväg alltså. illa!

Nej nu ska jag hoppa in en snabbis i duschen..puss!

dålig film


Avstå från denna!!

Efter jobbet stack jag och tränade easyline som planerat, sen mötte jag upp emelie och så käkade vi på berri.. Sen blev det en skräckfilm och mys i min soffa.. Filmen sög pung så hyr inte Hatchet! Riktigt b var den och blodet bara sprutade överallt.. haha nästan skrattretande.. men men alla filmer kan inte vara bra ..Nu måste jag sova för imorgon ska jag till eskilstuna en sväng. Min enda lediga dag på 8 dagar. Har jobb varenda dag hela veckan ut som väntar, även hela helgen. pust. aja godnatt!

godmorgon

Humöret är bättre idag måste jag säga, det blir jobbet om 45 minuter och sen träning ikväll direkt efter. Blir nog step och easyline för min del. Sen ska jag absolut inte gå någonstans. Igår blev det värdshuset igen, usch vad pengarna brinner. Farligt! Så ikväll ska jag ta det lugna och somna i tid. dags att kila, puss!

Ahlgrens bilar och lars räddar mitt huvud


jag säger godnatt nu, men kommer iallafall aldrig kunna somna

!!!



Det är fan inte sant!


en kortis

Nu är jag hemma från jobbet, har varit hur kul som helst att jobba idag. Alla tjejerna är så himla galna och vi gör det verkligen kul på jobbet tillsammans. Och min chef han är klockren. acke the man!
Nu ska jag hoppa in i duschen sen blir det nog värdshuset ikväll igen med mina bruds. Alltid lika trevligt!
Min sömn är rubbad och det känns helt galet men samtidigt så underbart.. jag lever!
Så hejdå på er för nu blire duschen! puss

Mitt hjärtegull!



Mina fina vänskaps kopp jag fick av emelie en dag bara.. helt plötsligt! jag älskar dig mitt hjärta♥
I koppen står det:
Du är min strålande stjärna.
Du inspirerar mig till vad som är rätt.
Du är en konstant vän genom mitt liv.
Jag kan inte önska mig mer.

Tiden räcker inte till

jag vet jag är kass, dålig, ursel och hemsk på att blogga just nu.. men jag har ingen tid, orka och lust! kommer väl tillbaka när hösten närmar sig. Men hinner kanske skriva lite ikväll..Har en del bilder som ska ut faktiskt. Men nu ska jag åka och jobba efter 4 timmars sömn. Great Alex!

Par som dansar loss på bröllop!



hahah dethär är nog det roligaste jag har sett.. Ett bröllop med egen musik och egen dans. Videon är lång, men kolla på hela för den är riktigt cool.. Nästan så jag också vill ha det sådär när jag ska gifta mig (a) ^^ Detta är dock förbjudet i Sverige (att ha egen musik på sitt bröllop som sermoni start) så jag får väl ta mig utomlands när det är dags ;) se så lyckliga alla är!!!

Vad tänker jag med?

Hemma från jobbet, stressig dag! Nu blir det vika tvätt, diska, städa och fixa så jag får koll på lägenheten igen.. Sen blir det emsan ikväll igen, vi hittar nog på något. Har lite planer, så får se om det blir så eller inte. Skönt med lite sovmorgon imorgon måste jag säga :) nej puss på er!

jag är så jävla helvetes dum dum dum!

bloggtorka


jahapp, det är inte bara jag som har bloggtorka.. tror de flesta har det under sommarmånaderna. Man har helt enkelt för mycket att göra och kommer ur rutinerna. Det är nog mer en vintergrej för oss små okända bloggare :P hihi.. Nu ska jag strax åka till jobbet, slutar sent idag tror jag! Fredag blir det kungsör för partaj med mina älsklingstjejer. Ska bli så himla kärlek att ha alla samlade igen. Stannar till lördag då jag jobbar söndagen..

det är typ 4 veckor kvar av sommarlover "/ hallå hur bra känns det?! inte bra .. eller alltså jag längtar efter rutinerna och klassen.. men jag vill ta del av de varma kvällarna, göra vad jag vill utan att känna att "nej imorgon är det skola". okej jag ska inte tänka 4 veckor fram. det kan hinnas mycket under denhär tiden ska jag säga er.. dags att dra! puss

chillkväll på värdshuset!

det blev ett 9 timmars pass på jobbat idag också, sen blev det gymmet och sedan värdshuset med drinkar och biljard. Sen lite efterfest hos n :) mycket trevlig kväll! Var tvungen att runda av kvällen eftersom jag öppnar imorgon igen. Börjar bli en riktigt hejare på att öppna nu.. Men fredag och lördag är jag ledig och det ser jag fram emot. På söndag är det bara påt igen. Nu är det sängen bums. puss & gosnatt!<3

Slottscafe't


Godmorgon mina små grisar, nöffi nöffi!
Hur mår ni? själv mår jag kalasbra..Det blir åter en dag på jobbet och jag ska tydligen öppna idag igen. Buhu stackars mig, nejdå det är inte så farligt. Men det blir mycket att jobba på en dag "/ Lär bli minst 8 timmar idag också. Hoppas på ett samtal ikväll också (a) Om ni kollar bilden så skymtar jobbet bakom där, det är uteserveringen på jobbet för er som inte vet det :) Jag har börjar lyssna på musik som jag lyssnade sönder när jag var sådär 13 - 15 år.. Sjukt vad bra den är nu när man inte hört låtarna på så många år.. nej nu ska jag inte sitta här och babla. ska istället packa träningskläder, sticker nog direkt till gymmet efter jobbet. puss!

Veronica!


Nu är jag hemma efter en riktigt bra kväll :) jag säger godnatt med en bild av stinas världssötaste lillasyster och min gullis! visst är de lika? :D
lika söta iallafall ♥

en extra puss till cristina


Nu är jag hemma från jobbet, 10.00-19.00 blev det idag .. Kämpigt med 8 timmar måste jag säga! men alltid lika kul när vi ska städa, visst det tar en enorm tid men partymusiken ekar över hela stället och alla tjejerna blir lika peppade för party varje gång. tur för mig att det är mega fest på fredag då ;) även ett litet partaj ikväll, jag ska dit men blir nog lugnt med drickan eftersom jag ska jobba imorgon igen. jag är på galet bra humör idag !! Nu har stina lämnat mig igen, men fortfarande är busen kvar i mariefred, får en känsla av att du gillar våran stad min sötpingla?! måste bara säga att min trygghet med dig är enorm, jag kan gå upp tidigt och åka iväg till jobbet och lämna dig här med tryggheten i mitt hjärta att du ror om min lägenhet, låser efter dig om du går iväg. det känns som att du bor lite med mig faktiskt. känslan är mysig!<3

nej nu måste jag hoppa in i duschen och kila sen. p & k!

Vresiga gubben mellan väggen

Stina Ballerina här. Alexandra är och jobbar.. Och jag sitter här och väntar på att en viss människa ska bli klar. Men jag är inte ensam här. Ni vill inte ens veta, men ni ska få höra..

Första natten jag sov här kunde jag inte sova alls. Alexandra låg och snarkade, jag var jätte bakis och låg på badrumsgolvet och mådde sjukt dåligt. Helt plötsligt börjar det knacka på väggen. Det var som fan tänkte jag. Jag trodde att det var någon gammal gubbe som Alexandra har till granne som hade tuppjuck och låg och knackade...

Några timmar senare.. Det knackar fortfarande och jag börjar bli lite små skraj. Till slut vaknar Alexandra och jag frågar på en gång vad fan det är som knackar.. Rören säger hon då. Ehm okej, den gick jag på då. Men nu har jag kommit fram till den att. Den är inga jävla rör. Det är en gubbe som bor mellan Alexandras vardagsrumsvägg och badrumsvägg. Han börjar knacka när han inte fått vatten på länge. Därför har jag gått och spolat vatten lite då och då. Jag vill inte höra honom.  Och inte fan heller när jag är här ensam... Nu säger jag hejdå. Alexandra, ta hand om dig, om gubben börjar knacka så är det för att han är törstig och hungrig...


Godmorgon


för er som läser min troga vän stinas blogg så vet ni att det var hon som satt uppe igår medans jag sov, men nu är det tvärt om ska jag säga. Gullan ligger och sover så sött här bredvid och jag ska snart åka till jobbet. Det ska faktiskt bli kul att jobba idag, tro det eller ej så är jag pigg. Igår blev det en film som hetter Poison IVY, faktiskt rätt bra. Självklart satt vi inte tomhänta utan med, glass, kaffe, bilar och chips :) nu måste jag åka snart, puss!

mysis

baby kom till mig ikväll, vi har hyrt film och ätit god mat! blir myskväll ikväll igen.. Imorgon blir det jobbet 09.45. puss och hej!♥

tacos till frukost

den här natten kommer jag leva på länge, tolv timmar sömn.. precis vad jag behövde! när mamma väckte mig med att plinga på dörren så kändes det som att jag kunde sova lika länge till. var helt borta i skallen! Men nu har jag klämt i mig tacos till frukost, duschat, bokat tvättstugan så nu har jag piggnat på mig lite. Kommer inte träffa mamma och pappa på två hela veckor. Har aldrig varit utan mamma så länge.. De ska på motorcykel semester till norge. jag klarar mig alltid eftersom jag redan bor själv sen 9 månader. men min stackars bror som ska sköta och bo på gården själv.

Jag har en veckas semster nu från jobbet mitt, men eftersom jag gått och skaffat mig ytterligare ett jobb så blir det jobb där istället. fyfan vad trött jag kommer vara redan första skoldagen. men jag väljer det själv så. men och andra sidan är det tråkigt att bara sitta hemma om dagarna när många andra jobbar. men en sak är säker, något riktigt impulsivt ska ske innan skolan börjar. jag ska packa en väska och dra. min första lön för sommaren kommer på fredag .. wihooo.
Nu ska jag sitta barnvakt åt mina skruttungar som är hemma från sin lilla semster. sen blir det gymmet hela kvällen!

här kommer två låtar av three days grace, de tycks om av mig.




en söndagkväll är inget action

Det blev en jättemysig och riktigt grym kväll igår! Kom inte i säng förens vid halv 6.. Var uppe nio för att jobba och det var inget att hurra för, jag var totalt död och hur trött som helst. Väl på jobbet fanns det inget att göra och eftersom jag var så bakis som jag var fick jag gå hem redan vid 1. Jag kom hem till min tjej igen och sen la vi oss i soffa och kolla på film. Jag somnade nästan direkt. Sov igenom filmen, sen tog vi nya tag och gick ner och handla tacos. riktigt mumsigt. sen så stack stina gumman iväg och lämnade mig ensam. Men det tog inte lång tid förens jag fick sällskap igen. Simon och dennis dök upp och var här en stund. dessa två pojkar alltså :P haha .. Kvällen har varit slapp, och nu ska jag hugga in på mina iskalla vindruvor. Imorgon ska jag soooooooooooooooooooooova till kl 2! puss

Det är party folket!


Kvällen igår var riktigt nice :) Mycket dansande blev det och mycket nytt härligt folk.. Nu är det dags att öpnna en cider och skåla om igen för kvällen kommer bli ännu bättre med ännu mera männsikor. Skoj att jag ska jobba imorgon också ;) Vi vaknade kl 1 idag och sen har vi bara setat nere vid vattnet och mysigt med glass.. Jag älskar verkligen mariefred på sommaren!

Nu är det dags att börja fixa och dona. puss på er!

Flyttbilder

Under flytt:

rummet

rummet

badrum

hall

kök

kök


Lite mer färdigt:

rummet

rummet

badrum

kök

hall

inga tavlor, speglar eller hyllor är uppe .. så mysigt har det inte blivit än! Men nu är det iallafall iordning. Längtar tills vintern kommer då jag kan tända massor av ljus i hela lägenheten. okej jag längtar inte efter vintern utan ljusen!

Nya skor


Här är skorna som jag köpte igår, mycket bekväma :) i like
Nu är hela lägenheten nystädad och jag kom nyss hem från affären. Vi ska äta mycket god mat och sen blir det glass till efterrätt. Kvällen kommer bli riktigt awesome! snart kommer alla mina älskling så nu måste jag hoppa in i duschen♥ kommer ett inlägg snart med lite flyttbilder också.

Vart finns ärligheten i denhär stan?





dålig uppdateringer blir det när jag inte hinner. sorry!

Det blev 11 timmars arbete i Onsdag, från 09.45 till 21.00! Det blev ingen träning men istället en väldigt tuff dag. Hur trött jag än var så blev det fest på kvällen. Mycket trevligt måste jag säga. Vi höll nämligen till i hjorthagen för lite omväxlingsskull. Basse, ragge och emelie sov hos mig den natten..Ragge snarkade som en ödla hela natten så ingen kunde sova. Den natten blev det samanlagt en timmas sömn. Lyckat! Klockan ringde 08.00 nästa morgon, alltså igår. Det blev sthlm med emelie. Jättemysig dag med dig min älskling. En hel del saker blev inhandlade. Kanske lite för mycket smycken för min del :P Vi kom hem runt 19.00 och då var det bara packa upp allt och sen vidare på fest igen. Kvällen spenderades i lotten med massa människor. det var trevligt till en början och slutade åt helvete.. skitsnack, oärlighet, snodd cykel och bara kaos.

Nu sitter jag här helt efterbliven, jag saknar stina och jag måste verkligen tagga om till denna kväll. men det ska vi nog ordna till. Nu är det snart dags att börja ta dagen på allvar har mycket att göra. Ska ha middag och lite förfest här ikväll. Ante och jack kommer, det ska bli så himla kul. Måste handla och städa. Mamma vart håller du hus?! (a)

nej mot badrummet. puss

Easyline och arbete


Jag har inte hittat ett bra hörn att ställa sängen.. Jag sover oroligt på nätterna och det gillar jag inte. Men har ingen ork att flytta runt alla tunga möbler och bli helt svettig hela tiden. Får väl ta tag i detdär när jag har ett handtag i lägenheten. Jag börjar jobba om 45 minuter på slottscafe't. Min andra dag där, vi får se hur rörigt det blir idag :P men det är kul! Trevliga arbetskamrater verkligen.Slutar kl 5 och då blir det upp till hälsoskaparna för easyline. Svårt att förklara vad det är, men det är kondition och intervallträning i en blandning tillsammans med maskiner. sjukt jobbigt!

nej nu måste jag skynda mig..hörs!

Kvällar är bra

Gymmandet gick bara bra, sjukt varmt var det bara och sen var jag trött. men alltid lika skönt efteråt. När jag var klar så skyndade jag mig hem och kastade i mig mat och sedan hämtade sanna upp mig och emelie hemma hos mig. Sanna har tagit körkort! Sen satt vi nere vi vattnet och pratade och lyssna på musik. Sen blev det en åktur med bilen. Vart är hemlig destination. Nu kom jag iallafall nyss hem och sitter här med ett glas vatten och en luden persika. De brukar kanske alltid vara ludna, för är de inte det så kallas det väl för nektarin. Eller har jag fel?

jag har fått 100 kr i presentkort från nelly.se så nu ska jag klicka hem något riktigt nice. puss på er!

I'm back


Jag är tillbaka och jag mår kanonbra! :D Hur mår ni?! Jag har verkligen saknat bloggandet så ska sätta igång direkt när jag får ork. Jag kan omöjligt skriva ner allting som jag gjort under dessa två veckor. Så jag låter det vara och så får saker komma upp lite då och då istället. Idag har jag jobbat som många andra dagar under dessa två veckor. Flytten gick bra men den var tung och vi var inte klara förens ett på natten. jag satt på köksgolvet och grina medans mamma skrek åt mig att ta tag i skurborsten och fortsätta skura i gamla lägenhetens badrum. Hon var lika trött som jag ska jag säga.
Nu ska jag sticka till gymmet sen blir det prommis med emsan ikväll <3

helgen kommer bli awesome!

Nu flyttar jag och även försvinner för ett tag

15.30 får jag nyklarna till lägenheten! :D
jag jobbar fram till kl 15.00 sen äre bara hem och sätta fart. Vi kommer inte bli klara förens sent ikväll.. Som sagt så finner ni mig på telefonen och inte på internet i några dagar. hoppas ni har det bra och så hörs vi när jag är tillbaka! puss på er!♥

RSS 2.0