Dirty Dancing 2

 
image114

Diego Luna så sjukt snygg, man smälter ju bara när han ler !

halsont.

Vaknade imorse halv 8 och hade fortfarande min extrema halsont :S Kände att såhär ska det inte kännas så jag bad mamma ringa vårdcentralen. Nu har jag kommit hem och jag har halsfluss :( Så nu ska jag äta äckligt pencilin. Men det som är bra är att man mår bra på ca 2-3 dagar :D

Saknar Emil nått så förjävligt mycket ! Jag vet inte vad jag ska ta mig till .. Han har varit borta i 4 dagar nu och bara det känns långt .. han ska vara borta i hela 7 dagar till :'( snyft*  Men det blir mysigt sen när du kommer hem igen älskling , jag längtar tills den 6 :D jag älskar dig mer än allt (L) Du är världens bästa pojkvän !!

image89

JAG ÄLSKAR DIG

 
Nu ska jag se "Dirty Dancing 2" med mamma min <3 Mys mys..

en till då

jag har inget bättre för mig än att sno listor  :P kanske inte så intressant men jag har fan inget att göra !!

RANDOM
Namn - Alexandra
Födelsedag - 6 Juni
Hemstad - Mariefred
Ögonfärg - Blå/Grön
Hårfärg - Mörk Brunett ( i grunden )
Längd - 163 cm
Högerhänt/vänsterhänt - Högerhänt
Civilstatus - Pojkvän
Värsta ovanor - Klaga
Stjärntecken - Tvilling
Skostorlek - 37/38
Är dina föräldrar skilda - nej
Skor idag - Inga
Svagheter - Inbillning
Rädslor - Mörker
Mål för året - inga, tyvärr
Det första du tänker på när du vaknar - Fan det blir inget Evelina jag är sjuk !

ANTAL
Antal personer du kysst - sånt håller inte jag på med :P
Antal syskon - En lillebror :)
Antal piercings - En i naveln och 2 i öronen
Antal tatueringar - inga

FRAMTIDEN
Namn på barn - Smilá, Esmerallda och Leopold
Vad vill du bli när du blir gammal - Jag ska aldrig bli gammal

Drömjobbet : jag vet faktiskt inte

FAVORIT
Mat -
grillat
Sport - ?
Djur - hund
Glass - finns fler än en
Godis - ALLT MÖJLIGT
Låt - har många
Nummer - 13 konstigt nog :P
Tuggummi - gillar många
Helgdag - Midsommar
Årstid - Vår och Sommar
Tandkrämsmak - mint ?
Radiostation - the voice

HAR DU NÅNSIN
Varit kär -
jag är
Blivit dissad - ja
Rymt hemifrån - ja när jag var 5 år
Föreställt dig ditt ragg naken - självklart ;)
Skolkat - aldrig
Sovit utomhus - ja
Gråtit i skolan - Mmm
Spytt i skolan - nej
Gjort något dumt som du skrattar åt idag - jao
Sett en död människa - som tur inte
Använt droger - aldrig !
Ätit sushi - japp
Retats - haha ja när jag var mindre

THIS OR THAT
Cider eller öl -
Cider
Pepsi/cola - Cola
McDonalds/Burger King - svårt
Choklad/vanilj - choklad
Jordgubbar/blåbär - jordgubbar
Kött/veg - Kött
Tv/film - Film
Gitarr/trummor - Gitarr
Adidas/nike - båda
Kinesiskt/mexikanskt - Kinesiskt
Kakor/paj - Båda :)
Mtv/vh1 - MTV
Blind/döv - döv

KAN DU
Gå ner i splitt -
kunde
Skriva med båda händerna - kan kan jag väl , men snyggt blir det inte xD
Vissla - nja nästan inte
Blåsa en bubbla - haha yeah
Ha dina ögon i kors - ja, men mamma säger att dem kan fastna :P haha
Nudda näsan med tungan - nej :S


30 Juli

Har inte skrivit på länge nu för att jag inte haft tid att sitta vid datorn. Men ska iallafall försöka fatta mig kort om vad som hänt om dagarna :) Dessvärre är det inget speciellt då jag har jobbat  :/ Men i förgår på jobbet kom det en känd skådespelare som jag fick servera och prata med :) Lite coolt .. Det var ju då en av poliserna som spelar i Beck :D:D Jag vart as chockad att just han satt där ! Så den dagen bjöd ju på en liten upplevelse iallafall :P
 I Lördags sov iallafall Sarah här och vi hade riktigt mys <3 Vi spelade UNO till 02.00 och sen därefter skulle vi sova med tanke på att vi skulle upp halv 9 .. Men icke sa nicke vi kunde inte sluta prata så vi somnade nog vid 3 istället .. Ojojoj vad trötta vi var på morgonen sen..
Igår var min familj på middag hos Familjen Risberg :D Riktigt trevligt där med vill jag lova . Vi spelade kort och jag och Calle vann ju nästan över Erik och Christoffer :P Men dem fuskade säkert ..

Och här sitter jag nu 18.25 och är skit förbannad för att jag har blivit sjuk :( Fan också jag hatar den här piss skiten . Det var tänkt att jag skulle åka till min Darling Evelina idag och bo hos henne i 3 dagar , men nej så blev det ju inte eftersom jag blir sjuk varenda gång jag ska göra nått kul . I HATE !! Nu måste jag bara bli frisk till Onsdag då Sarah ska sova här igen !! :) Om inte det så måste jag bli frisk tills jag och Sarah ska åka till Flen och bo hos hennes farmor i 3 dagar .. Men det blir jag nog frisk till :D !

Har kollat på film hela dagen och det sög ..       

image111
FÖRVIRRAD?!



Gröna Lund

Gårdagen var väldigt mysig och trevlig då vi var på Gröna Lund :D Dagen kändes lite för kort bara .Hade velat vara där längre ! :) När vi kom dit så träffade vi Evelina och hennes lilla kusin Steffi . Jag och Emil gick ju då in gratis och fick gratis åkband då min mamma känner en som typ är delägare av Gröna Lund :D:D Så på våra Åkband stod det VIP ^^ haha det var en del folk som kollade faktiskt xD När vi väl kom hem kl 9 så drog vi hem till Lucas Fors för att kolla på film . Självklart vill jag ju ha med mig snygg-Sarah dit så jag ringde henne <3 Filmen var faktiskt riktigt bra ;) Iallafall vad jag tyckte ! "Host" hette den , den handlade typ om någon stor jätteödla eller vad det nu var :P
Väl hemma halv 1 var jag trött som en gris .. Det var så lagom kul att gå upp 9 imorse för att jobba kan jag ju säga .
Såg precis en romantisk komedi med min kära mamma <3 I LIKE !   
" The upside of anger"  med Kevin Costner och Joan Allen :)

Imorgon är det jobb igen , fast på kvällen blir det mys med bästa Sarah :) Vi ska laga mat och titta på film och bara mysa hela kvällen.. Har fått låna Emils moppe då han är i Danmark :'( så jag ska skjutsa sarah imorgon hur nu det ska gå xD hahah jag är lite nervös faktiskt .. Jag har ju skjutsat Emil massor av gånger men det är en annan sak nu när han är i Danmark och jag i lilla Mariefred :S men men det ska väl gå bra .. Se upp på vägarna för här kommer jag :D hahah ..   

                                                   

Saknar Emil redan då det bara har gått 1 dag och han ska vara borta i 9 dagar :( jag vill att han ska vara hemma ! Men men hoppas dagarna går fort :)
jag älskar dig , du är min trygghet, min livslåga, mitt allt !! <3


sämst kondition (Y)

jkbsfuihaeöjkbtiöu så sjukt dålig kondis jag har alltså !!! inte för att någon bryr sig men jag kände bara för att skriva det eftersom jag inte har något bättre att skriva :P hehe ..
Har varit med Sanna idag och det var hur kul som helst att se dig igen :) Vi smällde i oss kyckling och friterade pommes frites och kollade på The Notebook :) Då kommer pappa in och säger :
- Alexandra du får sluta äta dina pommes frites, snart kommer du rulla fram :P

Han är ju så jävla snäll min pappa mot mig !!
( men jag måste erkänna att jag typ äter pommes frites varje dag nu :$ )

Imorgon bär det iallafall av till Gröna Lund :D Very nice .. Btw tåget går 10.26 imorgon bitti :) Glöm inte det killar ..
Och Stenis du ska åka frittfall annars drar jag upp dig i det :P:P haha ..

Saknar Sarah som jag inte träffat på ett tag nu , saknar våra bästa pratstunder.. dem slår allt :) Vi får ta igen dem gumman<3<3

nu är det "sex and the city" som gäller resten av kvällen ^^ SEE YA <3

jag sökte dig och fann mitt hjärta

8 månader idag älskling<3 Jag älskar dig (L)

Såg The Notebook igår och grina som en 4 åring :P Förstår inte varför jag är så jävla känslig !? Aja den var iallafall lika bra som alltid :) Skulle kunna se den om och om igen ..                                   Jag sökte dig och fann mitt hjärta

image110


Har inget att göra just nu Emil städar hela mammas bil både utvändigt och invändigt :S
Han har blivit lockad av 500 kr :P haha .. När han är klar ska vi iallafall köra radiostyrdabilar xD ^^
haha så coola är vi ;) !

Nej nu ska jag gå ut i det fina vädret xD jkdbigeks  NOT !!

Friends

Igår var min bästaste Pottan här <3<3 Åh så jag har saknat dig , du är bara för bra .. Han kom hit med gamla bettan (hans moped ) haha .. vi gick en promenad och pratade om allt och ingenting :) Efter det så blev han bjuden på middag av mamma så vi åt grillspett med pommes frites.. Emil kom också efter ett tag och vi hade roliga disskutioner vid maten kan jag lova ^^ Mysigt <3

Idag har jag jobbat och det gick riktigt bra :) Nu är jag äntligen ledig i 3 dagar men ändå fullt upp :P hehe .. Imorgon ska jag iallafall till min Gudmor som jag inte träffat på ett bra tag nu .. På onsdag ska jag ta festingsprutan nr 2 sen ska jag tillbringa kvällen med min prinsessa sanna <3 Åh nu var det hima länge sen du , det ska bli så kul att få skratta tillsammans med dig igen :D Jag älskar dig gumman<3<3

Torsdag bär det av till Gröna Lund med MariefredsBabesen + Evelian <3 ^^
Yeah vad kul vi ska ha :D:D VERY NICE!!

OCH JAG SAKNAR MIN SARAH NÅTT SÅ FRUKTANSVÄRT MYCKET !!!<3<3


Nej nu ska jag kolla på The Notebook :) PUSSELIPUSS<3<3

<3

Min älskling åker till Danmark på Fredag och ska vara borta i 9 dagar :(  jag kommer sakna dig som bara den ! Hoppas du får det jättebra !:D Jag älskar dig mest (L)

Nu sitter jag här tidigt igen och väntar på att klockan ska bli kvart i 10 så jag kan åka och jobba ..Nu är jag rätt trött på at jobba och har ingen lust alls. Jag har hellre lust att ligga och sola och bada när det är fint väder. Fast jag har en rätt rolig chef så så tråkigt är det väl inte :P När han jobbar med maten eller kastrullerna eller nått och det inte går som han vill så säger han bara " Gud vad drygt " eller " Fan vad dryg han är " haha ...

Jag har tänkt på en sak, skolan börjar ju snart igen !! Det är ju inte klokt.. Vi har ju knappt haft nått sommarlov
ju :( Är det bara jag som känner såhär ?! Det är liksom 22 Juli idag och 20 Augusti börjar jag gymnasiet :/ :) Lite jag kommer bli skoltrött direkt eftersom jag knappt har fått ha ledigt ..
Och sen vädret , jag vill bara .. åh nej fan... Blääääää !!!
Men nu börjar strålarna titta fram sakta, jag hoppas det blir fint väder resten av sommaren så man slipper att kommer blek som ett spöke till gymnasiet..kanske inte lika kul ?!

Nej nu ska jag åka och jobba . SEE YA :D <3

.

250053-95

Man vet aldrig vad som väntar runt hörnet

jag är glad..

Jag är glad att jag är tjej
Jag är glad för att det är en fin kväll ikväll
Jag är glad att jag har Sarah som min närmaste
Jag är glad att jag har världens bästa pojkvän
Jag är glad att min mamma är så bra


Ikväll ska jag, Christoffer och Emil vara ensamma och Sarah kommer på besök .. Very Nice :D Vi ska titta på film och dippa grönsaker och chips .. MYSSSSS !!! Sen ska vi förmodligen spela vårat favorit kortspel "plump" yeah ..
Alltid lika mysigt att umgås med dig sötnos <3<3 och du glöm inte kameran så vi kan fota dig schnygging !!! ^^ haha ..

Imorgon ska jag jobba :) men jag ska jobba med Sebastian så då är det inte så tråkigt ! :) Sen ska Hannah komma och ta en fika med mig <3

Nej nu ska jag ner och hjälpa pappa vid grillen ^^ SEE YAAAA !!

RiddarRock

Ja igår var jag och Sarah nere vid Riddar Rocken och kollade på massor av band , bla. Williams band som verkligen var bäst under hela dagen .. Okej Royals var bättre men av alla dem andra så var ni dem bästa (Y) :D
Ring mig sen när ni gör en skiva xD På tal om ingenting SÅ ÄR DERAS BAND PÅ FÖRSTA SIDAN I STRÄNGNÄS TIDNINGEN !!! 
Vid kanske 8 när Royals hade spelat klart så åkte jag och Sarah hem till mig .. Vi åt grillat kött med friterade pommes frites , sen spelade vi kort resten av kvällen .. Vid kanske 1 la vi oss i sängen och pratade och skrattade i nån timme sen somnade vi ..
Idag ska vi ner på Riddardagarna och kolla lite, kanske ska vi kolla på riddar spelen i år :DD

Hallo vädret ?! Vad är det här för skit , sommaren bara går och vädret är sämst .. Fan ..

Nej nu ska jag göra mig i ordning .. SEE YA <33

Birka Paradise

1.  2.  3.  4.
5.  6.  7.  8.
9.  10.  11.  12.
13.  14.  15.  16.

17.  18.  19.  20.  

1. Väntar på bussen till hamnen i Sthlm
2. en Titanic
3. puss
4. Kärlek
5. jag
6. Yeah, båtens namn
7. älskling
8. Christoffer och emil :)
9. Muren på Gotland
10. Min familj
11. Röda roser
12. En grend på Gotland
13. Älska
14. Hustak på Gotland
15. Puss på trägubben ;)
16. Älskade mamma
17. Leopard från zoo i Estland
18. Hyena från zoo i Estland
19. Gula roser
20. Isbjörn från zoo i Estland , så söt

Första dagen var vi på Gotland där det alltid är lika fint , med alla små grender och fik och gamla hus .. Tur med vädret hade vi också. Vi gick först en rundtur och kollade på den botaniska träggården efter det så shoppade jag lite och hittade en hel del kläder :D Andra dagen var vi i Estland , ett mycket speciellt land ? Väldigt fult om man får säga så :P Där pågår mycket av all human trafficking ! Språket är inte heller speciellt fint och inte det lättaste att förstår heller. Vädret var rätt så dåligt så vi bestämmde oss för att gå på zoo .. Jag har aldrig varit på ett så bra zoo i hela mitt liv .. dem hade alla möjliga djur som inte andra zoo'n har :) Där tillbringade vi iallafall en mycket mysig dag . Kl 18.00 var det dags att åka från Estland och bege sig hemmåt igen .. Tredje dagen tillbringade vi på båten då vi solade för det var hur bra väder som helst .. Hela resan var ett enda stort mys och jag kommer aldrig glömma det .

GRATTIS!

ETT STORT GRATTIS TILL MIN FAVORIT TJEJ SOM FYLLER 16 ÅR IDAG ! <3<3
Var nyss och grattade henne med rosor och champanj :) Där stod hon så ofräsh som hon insisterade att vara  , men nej så tycker INTE jag .. Hon är ju bara för jävla snygga den där bruden .. Det är sjukt ! Du är heltenkelt för bra gumman och jag älskar dig hur mycket som helst<3<3 Åh glöm aldrig att du är den bästa!

image85

namn ?

För er som inte vet så heter jag ju Pakh i efternamn . Men det är många som varken vet hur det uttalas eller stavas :P Det uttalas iallafalla ordagrant såhär " Phak" men jag har fått väldigt många olika stavningar av mitt efternamn i mina dar , bl.a. Park,Palch, Puck , Purk, Phak, Pak m.m. 
Idag kom det post till mig och jag kan säga att stavelsen av mitt efternamn idag slog allt ! "Åakh" seriöst hur kan man ta fel på P och Å ? :S hahaha ... Lite jag skrattade .

Har varit på sjukhuset i eskilstuna idag med min käke igen . Det gick bra , min käke är sne när jag öppnar den + att jag har haft en blödning i käkleden :S Har aldrig hörttalas om något sånt men jag har iallafall haft det xD Nu ska jag försöka slappna av i käken och bara försöka använda den som vanligt och inte försöka tänka på att det gör ont . Sen ska jag på Käk gympa 28 Augusti xD Kan det bli skummare  ?!

Imorgon åker jag på kryssning :D Wiiee vad kul det ska bli , hoppas det blir fint väder så man kan sola lite .. Men så det ser ut i tidningen och på tv ska det bli jättebra väder . Kommer hem på Måndag kväll iallafall..
Sarah och Amanda fyller 16 bast imorgon :) GRATTIS i förskott  sötnosar. Fan att jag inte är hemma skulle så gärna ha velat vara med och fira er :( Men jag hoppas ni får världens bästa födelsedags iallafalla ! <<3<3

Titta så söt  ! Hon har växt lite va ?! :P



Ikväll ska jag bädda ner mig i min underbara säng och se på "Happy Feet" såklart
en barnfilm ;) jag fullkommligt älskar tecknade barnfilmer .. Den handlar iallafall om en liten pinguin unge som börjar steppa :) Mysmysmys..

Nej nu ska jag kolla på Jackass 2 med min lillebror <3<3 Jag älskar dig fast du kan vara världens jävla unge ibland . Men du är bra ! <3 SEE YA !

en bra bok

Jag hatar när en bra bok tar slut.. det är det värsta som finns . Nu ska jag iallafall börja på en ny :)
"En plats de kallar lyckan"

Gick upp kl 07.00 för att åka till strängnäs halv 9 och klippa mig :D Det blev faktiskt bra .. Åkte därefter direkt till jobbat :/ Har varit hur trött som helst hela dagen  ..
Men nu är det bara imorgon kvar sen är jag ledig i 5 dagar ! Skönt**
På Torsdag ska jag till Eskilstuna sjukhus med min käke till en käkspecialist :S Jag hoppas att det ordnar till sig nu .. Kanske måste opereras :S vill inte ..

Har precis sett  "Alla älskar Alice " med mamma :D Sjukt bra film , den var verkligen hur bra som helst . Tack mamma för MYS !

SEE YA !!

8 Juli

Jag och Evelina vaknade halv 12 idag , usch alldeles för sent . Men det spelar ju ändå ingen roll när det är sämst väder ute. Jag hade verkligen bestämt mig för att jag skulle springa idag när Evelina hade åkt hem, men jag ändrade mig snabbt när jag kollade ut genom fönstret och såg att det regnade :P lite lat jag är nu.. när har man dött av regn ?! Igår kollade jag och eve på en så sjukt bra film , som vanligt så började jag gråta :S Den har nu hamnat bland mina favoriter :) NU kommer snart min älskling som jag har saknat ihjäl mig efter i flera dagar. Vi ska nog bara kolla på film och mysa ikväll tror jag <3<3 Sen blir det att jobba imorgon då , 3 dagar framöver är det slit igen . På Tisdag ska jag klippa mig , ÄNTLIGEN ! Sen tror jag att alla tjejerna kommer hem inatt från Spanien :D:D Kul att ha er tillbaka !!<3 

image83
 JAG ÄLSKAR DIG EMIL<3<3

dåligt väder

Det är snart mitten på Juli och det är sämst väder . Vi har sommarlov liksom och jag har inte legat på stranden enda gång på sommarlovet :S På sommaren ska det ju vara varmt och soligt , men nej nu är det kallt och molnigt och regnigt istället. Vad är det här för nått ?
Jag och Evelina har inte gjort ett skit idag pågrund av vädret, vi har bara kollat på film hela dagen och det blir väldigt långtråkigt efter ett tag . Jag hoppas det blir bättre väder imorgon så vi åtminstone kan ligga och sola lite :)

På tal om allt så har jag fått mitt gymnasie besked och jag kom in :D:D Entrepenör (företag) på John Bauer ..Det känns skönt att veta vart man ska när hösten kommer . Jag tror det kommer bli jättebra det här .

Längtar till Fredag då min BABE fyller 16 år och då jag ska åka på kryssning . Det är dock inte kul att jag ska vara borta då hon fyller år :'( Men jag vet inte vad jag ska göra , det är ju redan bokat och klart .. Men jag hoppas du och amanda får världens bästa födelsedag ändå och att tjejerna kan fylla upp min plats :)

Nej nu ska jag och Evelina mysa ner oss i min säng och se en romantisk komedi  "step up"  MYS MYS ...

Jag saknar min Emil så grymt mycket , men jag kommer ju få tillbringa hela helgen med honom så jag får väl stå ut :( <3

image54
 

GÖTEBORG 2007






GÖTEBORG 2007
Har inte haft så kul på så länge . Vi hade inte speciellt tur med vädret men det gjorde absolut ingenting för vi hade grymt kul ändå. Båda tågresorna gick väldigt snabbt och vi hade mycket trevligt. När vi väl kom dit skulle vi åka till Liseberg , men det började plötsligt spöregna så vi bestämmde oss för att ta liseberg på onsdagen istället för då skulle det vara uppehåll. Jag blev grymt besviken på kläderna i år för nu när jag äntligen hade pengar så fick jag inte utnyttja dem . Men jag köpte iallafall ett par vita jeans första dagen. Andra dagen gick vi på Liseberg . jag tror inte varken jag, Evelina och sarah har skrattat så mycket i hela våra liv :) ! Jag fick ont i hjärtat så mycket som jag skarattade. Vi åkte typ allt på hela Liseberg förutom den nya attraktionen "gungan" och sen åkte vi inte heller kanonen. Sista dagen började vi med att gå på Universeum som vi har gjort varje år , därefter shoppade vi och där blev det ju då en hel del kläder förstårs :) Så vi åkte inte hem tomhänta endå . Minnena från den här resan kommer sitta förevigt . Jag har haft grymt kul med er , Evelina,Sarah,Fredrik,Erik,Calle,Fidde,Camilla,Kerstin coh mamma. jag tycker om er <3


Nej nu ska jag åka och klippa mig och Evelian ska vara hos mig hela helgen :)! PussPuss <3<3

söta

KÄRLEK?


snart bär det av

Snart bär det av , min klocka är ställd på 05.00 imorgon bitti :/ 
Allt är packat och klart :) Nu är det sängdags för mig och Evelina om vi ska orka morgondagen.
Kommer hem torsdag kväll .. Hoppas ni får härligt väder i Mariefred till skillnad från oss som kommer ha spöregn :S inte lika kul . Men vem hindrar oss från att åka balder i spöregn ?!:P haha ...SEE YA <3<3

tråkig liten lista och dagens händelser

Namn: Alexandra
Bor: Mariefred
Pojkvän: Ja , Emil <3
Film jag alltid gråter till: Lejonkungen och The note book
Tv-serie jag sitter bänkad framför: Sex and the city ofcourse :)
Låt jag bli lycklig av: Sean Kingston-Beautiful Girls
Älsklingsplagg: ett torkost linne och ett par jeans
Bästa skönhetsprodukten: frans manikyr
Favoritdoft: just nu Jennifer Lopez parfymen
Snacks jag inte klarar mig utan: GODIS

10 snabba:
Spara VS Slösa
Hög klack VS ballerina
Förfest VS Efterfest
Varmt VS Kallt
Katt VS Hund
Dator VS Tv
Klänning VS Kjol
Dansa
VS sjunga
Thailand VS Grekland
Sött VS surt


Nu ska jag till vårdcentralen och ta spruta och sen upp till tandläkaren och och får se vad dem säger om min käke. Har slutat äta värktablettern pågrund av illamåendet:S Tar dem bara på kvällen när jag ska sova . Evelina kommer kl halv 7 ikväll och då ska vi äta kinamat och sen packa :) Sen blir det att ringa till min skruttunge ikväll också :D Jag saknar dig gumman min <3 Men vi ses ju i bilen kl tjugo i 7 imorgon bitti kanske dunkande till michael jackson .
Nej nu måste jag fara. PUSS<3<3


ont

Ja då var det min käke då ? Tar mina starka tabletter och det hjälper rätt så bra, förutom att jag mår så grymt illa av dem :S Igår spydde jag och var nära idag också . Jag undrar hur det här ska sluta egentligen?!
Har sett på "Björnbröder 2" idag, och jag grät som vanligt . Känslig för all sorts kärlek kan man säga.
Sen har jag varit ute och gått med mamma 5 km :) Det var trevligt .
Imorgon ska jag till Tandläkaren med käken och efter det ska jag ta min första livmoderhalscancer spruta .. Imorgon kväll kommer också Evelina och Camilla hit för att sova med tanke på att vi ska upp riktigt tidigt nästa morgon för att hämta sarah och sen bege oss till Göteborg med tåg . Tågtiden är 4 timmar , men har vi någonsin haft långtråkigt förutom förra året ? Fan vad kul vi ska ha , jag längtar riktigt mycket nu ! :)

Sen blev jag lite glad idag för jag kom på att mamma sa när jag gick i 8 :an att jag skulle få 500 kr för varje MVG jag fick i 9:an. Och det kom jag på idag så hon blev just av med 3000 kr eftersom jag hade 6 MVG. Där fick jag henne allt. Hon var ju inte precis lycklig över att jag hade kommit ihåg det xD

Att älska är ingenting. Att vara älskad är någonting.
Att älska och att vara älskad är allting.




RSS 2.0