<3

Min älskling åker till Danmark på Fredag och ska vara borta i 9 dagar :(  jag kommer sakna dig som bara den ! Hoppas du får det jättebra !:D Jag älskar dig mest (L)

Nu sitter jag här tidigt igen och väntar på att klockan ska bli kvart i 10 så jag kan åka och jobba ..Nu är jag rätt trött på at jobba och har ingen lust alls. Jag har hellre lust att ligga och sola och bada när det är fint väder. Fast jag har en rätt rolig chef så så tråkigt är det väl inte :P När han jobbar med maten eller kastrullerna eller nått och det inte går som han vill så säger han bara " Gud vad drygt " eller " Fan vad dryg han är " haha ...

Jag har tänkt på en sak, skolan börjar ju snart igen !! Det är ju inte klokt.. Vi har ju knappt haft nått sommarlov
ju :( Är det bara jag som känner såhär ?! Det är liksom 22 Juli idag och 20 Augusti börjar jag gymnasiet :/ :) Lite jag kommer bli skoltrött direkt eftersom jag knappt har fått ha ledigt ..
Och sen vädret , jag vill bara .. åh nej fan... Blääääää !!!
Men nu börjar strålarna titta fram sakta, jag hoppas det blir fint väder resten av sommaren så man slipper att kommer blek som ett spöke till gymnasiet..kanske inte lika kul ?!

Nej nu ska jag åka och jobba . SEE YA :D <3

Kommentarer
Postat av: William

Mm SOmmarlovet har gått så sjukt fort, men typ en månad kvar jue :D

2007-07-22 @ 11:10:53
Postat av: Emil =D

Ja jag vet :'( OCH JAG VILL INTE ÅKA DIT JÄVLA SKIT SEMESTER !!!!111 Jag går fan hellre i skolan i 9 dagar än är där ^^ jag kmr sakna dig jätte jätte mycket också gumman ! :(<3

2007-07-22 @ 13:28:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0