....



Another colour turns to grey!


du är den sötaste som finns, du är den finaste jag vet, du har allt detdär som alla önskar sig, jag diggar dig!


Louise♥♥♥Alexandra

Har nyss varit och tränat med sanna, mycket skönt! Nu lagas det mat och sen blir det andra avenyn och plugg.
Imorgon är det nationella och sen snabbt hem för att sitta barnvakt första gånge för min nya "barnfamilj". Världens sötaste ungar så ska nog inte bli några problem. Imorgon börjar även mitt påsklov! :D Ä-N-T-L-I-G-E-N!




pusspuss!

Kärlek till Ted

Bara så ni vet tror jag att jag har en humla eller bålgeting i mitt köksskåp :S det brummar där innefrån ibland. Fråga mig nu inte hur den har kommit dit efttersom jag bor på högsta våningen. Det är lika troligt som om det skulle springa möss över mitt golv ... så antagligen är det något i väggen som brummar.

Idag är jag pigg men inga vårkänslor här inte... vart är solen och vart är värmen?!? Hoppas det blir fint och varmt till påslovet iallafall, det är huvudsaken :)

Slänger in en låt jag älskar, men kanske inte passar så bra till dagen men ändå! ♥

jag är kär i denhär killen! Hans musik passar mig bra under denhär periodern jag är inne i nu!

min faster <3

Pratade massor med min faster för ett tag sen i telefon, jag älskar henne! Hon är så bra och kommer med så himla bra ord och tankesätt ♥ tack!!

Nu ska jag vara duktig för en gångskull, jag säger godnatt nu!
Observera att kl är 22.00 och inte 03.00..
Sov gott och dröm söta små drömmar! pusspuss

nu är det fejk för ett tag!




Nu var de fixade och klara :) riktigt snyggt blev det också! Så nu är de inte riktiga utan fejk för ett tag ;) Var tvungen att göra någonting med de eftersom jag inte orkar sköta de och sen så slits de så himla mycket när jag jobbar. Oj vad mycket "de" det blev nu ... hihi..

Dagen har gått grymt fort, fortboll på morgonen som vart roligare än väntat. Går det att ha tråkigt med min klass? haha nej.. höll på att dö av garv idag "SNOOO DEN VAFAN, SNO DEN!!!" haha..

Nu sitter jag här och äter en jättegod sallad med kikärtor och kyckling i. smaskens!! Ska strax börja plugga också.
Tänk att bruden fyller 18 år på Söndag, Här ska det firas! :D

nej nu måste jag ta tag i pluggandet. pusspuss

Saturday Night

Godmorgon på er!

Jag har munsår är trött och väldigt otaggad på fotboll nu på morgonen. Bara att bita ihop. Måste iallafall ta det lite lugnt med förkylningen. Idag ska jag fixa mina naglar, spännande spännande! Det blir lite svenska plugga ikväll, typ läsa igenom alla texter i nationella provet häftet vilket består av sådär minst 10 stycken.. Sen måste jag även lära mig vad skillnaden är mellan kränika, essä, inlägg, artikel, debattartikel, reportage, talmanus m.m. (Hoppas inte min lärare louise ser detta nu för då ligger jag risigt till) hehe.

Jag har fastant för denhär låten något enormt. Vet inte varför. Jag gillar texten!
Vi har den nämligen på gympan och jag blir helt galen när den kommer. Så nu dunkas den inte bara vid träning utan även hemma hos mig. Lyssna!


Dags för att röra på häcken! ha en bra dag! puss

kärleks känslor!

Eftersom jag fortfarande är rätt förkyld så var det tufft och träna idag då jag redan gått en lång promenad tidigare på dagen. Så man kan säga att jag är skapligt trött nu. Ska bara ta det lugnt och sen sova tidigt ikväll. Måste orka med sista skolveckan. Allting kan inte braka nu! Saknar min faster och farbror och mina små kusiner ♥
Den familjen gör mig verkligen lycklig!!




Jag kollade nyss på andra avenyn, jag kan helt enkelt inte få nog av den serien!! Är det någon som håller med mig? Lyckan när man såg Hamza, Roxanna och Silvia dansa salsa. Jag dog av kärleks känslor! Jag längtar också efter att bilda familj, skapa en trygghet tillsammans. Åh så mysigt!

Nu börjar strax Van Veeteren, vilket är en kriminalserie jag sett alla filmer av. Men eftersom de är så bra så ska jag självklart kolla på alla på tv också. Ska göra iordning lite te innan nu också. pusspuss

en trio!


nyttigt ska det vara !!


en bra film...


och lite naket ;)

rysningar!


Jag älskar honom och jag älskar låten!

whine up


makalös snygg!

Filmen var väldigt bra men dock väldigt äcklig. Hela kvällen var mys med hjärtat!
Tack för en superbra helg♥

Idag vaknade vi kl 12 och då käkade vi frukost och sedan gick vi ut på en långpromenad och var borta i två timmar, riktigt skönt. Väl hemma gjorde vi en jättegod lunch och nu har hon åkt. Ska träna om 1 1/2 timma med mamma vilket jag ser fram emot. Kvällen blir chill med lucas och ladda inför en kort skolvecka innan lovet.

Louise? Sara? vad har vi för idrott imorgon?! någon som vet?
dags för lite tvätt tror jag. pusspuss

tatueraren!


Bikinin passade så den får stanna i min garderob :) Pizzan var det godaste jag ätit på länge och nu har vi stort skafferi inför kvällen. Vi hyrde skräckfilmen the tattooist. Killen i filmen är iallafall skapligt fräsch. Nu ska vi hugga in på våran choklad glass med marshmallow i. yummi!! sen blir det kaffe till det också..

Vi hade nyss besök av två nötter till killar.. basse bus och martin stjärt. sååå jooobbiga!! Nu har de äntligen dragit med sin öl.. Det luktar illa i hela lägenheten bara man öppnar en öl här inne. blää..

Nej nu är det dags för mys. hörs imorgon! puss

pizza pizza pizza


Det blev godnatt i bilen hem!

Kvällen igår var varken tumme upp eller tumme ner. Men bra sällskap hade jag iallafall så det gjorde inte så mycket :) Idag har jag och baby lika ont i huvudet och ser ut som två stormar.. Vi väntar bara på att mami och brother ska komma och hälsa på och ge mig lite kramar. Två av mina ljus i livet! Bror och mamma♥
Mamma har även med sig min bikini :D så galet spännande att se om den sitter snyggt. Hoppas hoppas!

Vi laddat även för att gå ner och moffa pizza. kan inte beskriva hur gott det ska bli (Y) Ikväll blir det mysarkväll och dippa grönsaker. Nyttigt ska det vara..

Nej nu är det dags för en make over här.  puss

det kan aldrig vara försent

Jävla nötter till killar!!!!!!!!!!!!! Men det blev party ändå ;) så nu sticker vi :D seeee ya!

ibland är killar helt otroliga....

Nu vet jag varken ut eller in?!?! Ser inte ut att bli något dricka ikväll.. Så istället blir det en mysig hemmakväll med baby, så blir väl en vända ner på stan i snövädret och inhandla massa gosaker och en riktigt bra rysare. Nu ska jag börja med en jättegod middag innan hjärtat dyker upp i dörren.. Kanske skriver senare! puss

helgerna är min räddning!


Frukost time är det nu! Te utan mjölk är inte lika gott som te med mjölk. Men jag klarar mig nog. Idag har vi engelska och vi ska bara se på film så det blir inte ansträngande idag inte. Eller jo på eftermiddagen för då har jag massor att göra samtidigt som jag ska till ps. Kvällens middag blir marinerade kycklinglår med en stor sallad och kvällen bjuder på umgänge skulle jag tro..

Mami kommer hem idag också :) har inte sett henne sen i Lördags. Så jag hoppas hon hinner hem till mig en stund innan hon ska hem till sig.

Nej nu måste tänderna borstars. Det tar en evighet med dessa två tandborstar.. Men det måste göras ordentligt, annars blir det infektioner och dålig hygien med tanke på tandställningen. Nej nu blev det brått. Ha en bra dag på er! puss

jag är dyngförkyld!


Nu har jag en hel del att berätta. Dagen har iallafall varit bra, först matte som flöt på sen svenska där vi förberede oss inför nationella proven till nästa vecka .. Jag var även på hälsokontroll idag, jag hade vuxit en halv centimeter och gått upp 4 kg på exakt ett år. Trodde inte jag skulle växa mer men tydligen hade jag vuxit ynka 5 mm.. Men nu är det stopp på längden. Nu växer jag inte mer. För övrigt består mina dagar av kaffe och godis och ett struntande i skolan, vilket inte är speciellt bra. Men jag orkar inte längre, jag har gett upp nu!! Detta resulterar till att jag fått ig varning och måste till stugan imorgon och jobba till kl 4 istället för att sluta halv 12 som jag brukar. fyfan säger jag bara! men tur att jag inte är ensam iallafall ;) inte bara jag som skiter i allt.

Efter skolan idag så var jag på dansen där jag inte varit på några gånger pågrund av uf mässa och att jag varit sjuk. Men idag var jag tillbaka och jag hade nästan glömt hur kul det är. Jag älskar det verkligen! Vilken låt tror ni vi dansar till då?!?! Florida - right round som är min favvo låt. Jag trodde jag skulle dö när han satte på den :D så sjukt bra!
Efter dansen var klar så frågade min dans lärara mig om jag ville komma på fest på lördag i skiftinge .. hihi hoho haha han är snygg .. men skiftinge .... jag ska fundera på den saken! Blir isåfall jag och staaina som åker.

Nu ska jag göra mig en kaffe latte. puss


så sant som det var sagt!


69 dagar var tills 18 år
34 dagar kvar tills jag åker till Ungern
30 skoldagar kvar sen sommarlov
5 skoldagar kvar till påsklovet
2 dagar kvar till helgen!

brudar brudar brudar, alla gillar brudar!


Brudar är förjävla snygga... och stjärtar med!

Nu börjar jag bli trött faktiskt, ska skynda mig i säng innan snygging kommer hem för då är det kört!! Då blir det uppesittarkväll som alla andra nätter denhär veckan. Men i like it!

Ska faktiskt börja stänga ner här och tvätta bort sminket tänkte jag precis säga. men kom på att jag inte har någe smink på mig.. hihi så konstigt det kan bli. Imorgon är det torsdag vilket betyder matte!! sen på eftermiddag har jag beställt tid för hälsokontroll. ska bli spännande och se hur mycket jag har vuxit och om jag kommer växa någe mer. Sen blir det dans på kvällen.

Mina hudeksem är inte roliga nu "/ var hos skolsyster idag med de. Hon tyckte inte heller att det såg bra ut. Fick någon konstig salva de brukar rekommendera om man äter roaccutan. Den hjälpa faktiskt lite. Får väl bli nästa köp på apoteket.
Nej nu är det godnatt mina vänner ♥ puss

ny bikini!


Nu är den beställd och jag älskar't !

Kom nyss hem efter en jättebra dag :) nu äter jag lussebullar och ska strax börja plugga och tvätta lite. Resten av eftermiddagen/kvällen blir till att bara ta det lugnt vilket ska bli riktigt skönt. Ska nog kolla på en hel film. Iallafall försöka.
Nu kallar tvätten. pusspuss

stora flickan!

GRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN DIN SKRUTT!
Nu börjar partyt, eller hur?!?! jag är avis för att du får gå på krogen, ta körkort,
adoptera bort dig själv m.m. Men du kan inte längre busa utan att åka i finkan ;)
hihi .. Hoppas du får en dunder dag mitt hjärta! ♥

Kärlek till en mamma!


Bild från 2 januari 08, tagen hos fotograf!

Fick sms av världens bästa mamma!
"Gormorgon du vackraste och bästa. Ha en fantastisk o positiv dag puss"

Jobba inte ihjäl dig säger jag bara...Men du är duktig som sliter med allting över hela Sverige!

Har sovit skapligt inatt och nu är jag as trött och sjuk "/ men jag pallrar mig till skolan iallafall. får inte komma efter och vi har bara en lektion. Hemma halv 1 om jag har tur :) Blir att vila och ta det lugnt, kanske ta någon promenad om jag orkar och inte är för förkyld.

Nu måste jag göra mig iordning, information och layout står på scemat idag. puss


Hon, kvinnan som gett dig livet. Hon, som är så lätt att ta för givet.
Hon, som är där för dig vad som än händer och var du än gör.
Hur elak du än är och hur mycket du än förstör.
Hon, som kommer följa dig genom livet, tills du växer upp och blir stor,
Jag pratar förståss om alls våran kära mor.
Livet utan henne skulle aldrig bli det samma,
jag skulle aldrig kunna klara mig utan min mamma.
Min mamma, har funnits där så länge jag kan minnas,
Och vore det inte för henne, skulle jag inte ens finnas.
Det finns så mycket man borde tacka henne för,
Och visa sin uppskattning för allt hon gör.

trötter

Ooj så trött jag är nu .. Gick upp 6 imorse och kom hem för en stund sen! Har serverat hela kvällen på jazzkvällen och Tim spelade grymt. Jag diggar den killen även fast jag inte diggar jazz. Har världens gulligaste chef som följde mig hela vägen hem till min port också, fast kl var halv 11 på kvällen och han var lika trött som jag.

nu orkar jag inte skriva mer så berättar om min dag imorgon istället. godis natt! puss

"stinas snygga bruna ben" nöjd?



Jag längtar till sommaren!
lägereld
jordgubbar
sol
stranden
grillfester
girls going wild!!!


HAHA



HALLO GORGEOUS!!!

=D

JAG ÄR PÅ TOKIGT BRA HUMÖR SÅ NU SKA JAG RINGA MIN MAMMA!!! :D

ett extra + till maria, stina och sara som är de galnaste brudarna jag känner!!


skit skön låt! LYSSNA!!!

so rich, so pretty



Nyduschad är jag tvärtemot just nu .. urk!

Jag har försovit mig för första gången i mitt liv! Skulle upp kl 6 men vaknade 10.30 .. LYCKAT! Hade 30 minuter på mig innan bussen gick så det blev att skita i duschen och rappa på ordentligt. Blev ingen frukost bara på med kläderna och lite smink sen dra. Jag han med tåget och kom till skolan helt hyper aktiv. Åkte ut från klassrummet i "skämt" det första jag gjorde för jag skrattade så sjukt mycket. Så satte mig i lärarrummet med åse och drack kaffe :D mina lärare är de bästa som finns alltså!

hela dagen har vi tjejer varit på världens galnaste humör och vi har inte fått mycket gjort mer än att busa. Skärpning till imorgon. Ikväll ska jag försöka komma isäng redan vid 8-9 tiden för sitter man på köksgolvet i trosor och äter skinka halv 4 på morgonen så är det inte så konstigt att man blir helt störd i huvudet. jag är iallafall på sjukt bra humör idag :D

nu ska jag hem och äta en ordentlig middag då jag sket i det igår. sen ska jag DUSCHA !! pusspuss

Let go

Blev ingen träning eftersom jag inte alls mådde bra efter jobbat "/ jag gick hem och sov i 2 1/2 timma istället vilket var väl behövligt. Men tycker egentligen inte om att sova när jag är sjuk då min sömn blir orolig och obekväm. Kollade nyss på bästa och sista Beckfilmen. Har proppat i mig en hel del godis ikväll också men ingen mat, fy skäms. Imorgon är det dags för skola, tjohej vad skoj! nat. Blir det uppesitta kväll ikväll eller? ah..



Putting on my makeup
I am going out to night
With your last words on my mind
I were the dress of a break up
And it won't fit right
Please tell me I'll be fine

våga, vårda, vinn


Det var skittrevligt igår, verkligen en bra ide! När jag väl kom hem stack jag ner till grannis som hade partaj. Väl hemma i sängen var det hur skönt som helst. Idag vaknade jag med världens halsont och den är svullen "/ känns som om jag ska hoppa över idrotten imorgon och åka till vårdcentralen och kolla om jag har halsfluss istället. Och eftersom jag inte är så kry så är jag inte jätte pepp på att jobba heller, så jag hoppas det blir skapligt lugnt idag.

Är inte halsen helt fuckt up så ska jag med mamma till hälsoskaparna och gymma efter jobbet. Hör av mig senare idag, för nu blir det frukost och massa varmt te för min del. pusspuss

love baby love!


skapligt gammal bild (Y)

Dagen har gått kanon och jag & gustav har varit feta teamet :D duktig kille detdär!!! Massa folk, hade nog inte klarat det utan honom. Nu är jag hemma vilket är ap skönt. Ikväll ska jag iväg och det ska bli riktigt skoj, ska även träffa min älsklings Sofie som jag alltid har så fruktansvärt kul tillsammans med. me like you baby♥

ibland slutar man aldrig förvånas...

halsfluss?!


Jag älskar mitt jobb och jag älskar min chef, kanske inte när han är på damphumör, men annars!!
Han slavdriver med mig när han samtidigt står bredvid och garvar. I tisdags så skulle jag skala 5 kg jordnötskokor. Och de är det jobbigaste jag gjort i mitt liv, mina händer var helt såriga och jag fick kramp hela tiden. Okej om de såg ut som en potatis men de har ju för fasiken hundra tusen små "öron" på sig. Nedu Lennart nästa gång ska det vara färdigskalat ;)


Neeeeeeeeeeeeeeej jag börjar få ont i halsen :S Eftersom inkubationstiden på halsfluss är upp till 7 dagar så finns det stor risk att jag får det nu.. Då vet jag någon som är en rökt lax ;) Men hoppas bara det är något tillfälligt. Men och andra sidan hoppas jag nästan på att det är halsfluss eftersom då blir man frisk på 2 dagar och mår bra igen.. det gör inte vanlig förkylning som sitter i minst en vecka. aja hoppas turen är på min sida.

Jag har iallafall sovit hur gott som helst och jag är hur taggad som helst på att cykla till sommet i dethär fina vårvädret för att sedan jobba hela dagen. kanske låter lite muppigt, men jag är jobb sugen.

Nu blir det te så dagen är räddad sen blir det att göra sig iordning. pusspuss

KOLLA!



så nedrans sötunge!
det heter näsa! ..inte nos

jag ogillar dryga männsikor, gå och häng er!

en liten skit i sina bästa dagar! ;)

Här sitter jag med dunkade bra musik och moffar jättemycket chips, godis och mineralvatten :D Var nere en snabbis hos min vän hooba och rakade hans skalle, så nu är han len som en bebisrumpa igen. Nu ska jag strax gå och lägga mig i soffan och mysa. Imorgon är det jobb som gäller..gurra ska provjobba, så ska köra skiten ur honom hade jag tänkt ;) haha ..kan behövas det med ibland.. puss och mys!♥


Nu var det helg!



Sådär, nu har jag städat hela lägenheten vilket verkligen behövdes. Det såg riktigt äckligt ut här. Började fundera på om det bodde en ungkarl här eller någe. Men nej det är bara slarviga och stökiga alexandra som har haft "semster" när det gäller ansvar och renlighet. usch så äckligt!

Nu väntar jag på att mamsen ska ringa så vi kan åka ner och handla tillsammans :) har inte träffat henne sen i Söndags så saknar henna faktiskt lite. Men det blir såhär när hon jobbar så mycket. Sen har hon gått och blivit tränings narkoman också.. Antingen är hon på jobbet eller så tränar hon..

Ikväll blir det spagetti och köttfärsås, film och massa godis! kvällen är räddad och det ska bli så fruktansvärt skönt att bara vara hemma. Jag har även börjat dricka mer och mer kaffe vilket INTE är bra enligt mig.. Min magsäck pallar det först och främst inte, sen så kommer det sakta men säkert utveckla ett beroende vilket jag inte vill. vi får se hur det blir med detdär.


Push me and then just touch me
till I can get my Satisfaction


Fredag = gooooooooooooodis!


Kom i säng rätt så skaptligt igår, kl 12. Världens tjurigaste och tröttast tjej i telefon! haha stackare.. Men idag är det fredag och det är min räddning :) slutar halv tolv idag och ska ta ett tåget hem.. Ska köpa mig en stor påse godis och sen ska jag gör INGENTING ikväll! så fruktansvärt skönt. Funderar på att stänga av mobilen också. fast nej ! ;)

Nu ska vi göra en drog ankät i skolan.. oh så mycket droger jag tar! Nästan så jag måste gå på avgiftning. nej skämt och sido, det är 74 frågor så kanske ska sätta fart om jag ska bli klar idag. pusspuss

tjong!


Det visade sig att stina också hade varit uppe halva natten. Så imorse när vi kom till skolan sprang vi både ner till ica och köpte kaffe för att vakna till liv innan matten. Väl uppe på vår våning sprang vi in i varandra .. tjong sa det! Sen så kom stora beviset att jag var väldigt trött, jag skulle dricka mitt kaffe och missar hela munnen så jag häller ut kaffet rakt ut på min vita tröja ............ hur jävla klantig får man vara?!?!? så jag har gått runt med en kaffefläck på min tröja idag, men som tur var hade jag en halsduk som täckte lite. Matten  gick skit, kunde absolut inte koncentrera mig. Men som tur så har jag rätt lätt för matte och kommer lätt igen.Nu på eftermiddagen har vi haft svenska. Vi har läst igenom alla texterna inför nationella skriftliga i svenska som äger rum 1 april. Alltså om 2 veckor! det kommer gå åt pipsvängen alltså..

Jag har räknat ut att jag skickar
-1 100 st sms i månaden
-300 st sms i veckan
-45 st sms per dag


jävla smsnörd jag är!

Nu sitter jag här i skolan med en stor färsk ost och skinkfralla och en energi dryck :) måste piggna på mig nu innan jag ska åka hem och jobba. Blir liksom ingen middag eller någonting för mig ikväll. Eller jo när jag kommer hem ikväll.

Nu ska jag packa ihop, hörs kanske senare ikväll.. och Maria!! Du är klok hjärtat, tack♥



idag är jag inte vid liv


Nu bryter jag mot upphovslagsrätten eftersom jag tog en bild från nätet.
Men den passade in här så himla mycket . typ pladder kvarn!


Jag var hur duktig som helst och stängde av datorn redan vid 22.00 igår, och tänkte ikväll ska jag få sova. MEN VAD GÖR JAG?! Jo jag ligger och pratar i telefon från kl 22.00 - 03.05 .... fem jävla timmar!! och eftersom jag ska upp sex så har jag inatt sovit i 3 timmar :S jag lever inte idag ska jag bara tala om för er .................... så är jag världens bitterfitta så är det pågrund av sömnbrist. skjut mig i huvudet !!!!

juste nu tycker jag inte om min hud på kroppen.. jag har fått torra eksemområden :S framförallt på mina armbågar, det är liksom bara eksem på de ..(svider hela tiden).och det hjälper inte med hur många feta salvor jag än smörjer med. det blir att ringa hudläkaren idag alltså.

Idag har vi matte och Svenska på schemat, rätt roliga ämnen ibland. och som jag sa igår så åker jag direkt till jobbet efter skolan så någon bloggning blir det nog inte fören vid 9 - 10 tidigaste. Men funderar på att gå och sova direkt alltså.

Jag måste bara lägga in att jag är förälskad i allt som har med te att göra :) ♥ pusspuss

vad håller jag på med egentligen?



För ett ögonblick kändes allting bra, men nu är det botten igen.
Jag hatar att mitt humör ska vrida och vända som om jag var 6 olika personer.
Jag måste finna något lugn snart och sluta springa ifrån det jag är rädd för.
Det kommer ända ifatt mig hur fort jag än  försöker springa. Nu är det nog för idag. Godnatt!
Jag ska vagga mig själv till söms med en utav de finaste låtarna jag vet.
Himlen är oskyldigt blå


hi hi ho ho he he ha ha


hahah djup konversation^^ och nej de är inte så farligt som de ser ut som..
var bara tvungen att lägga in bilden :P hahah ser så kul ut! Hoppas det var okej?!


jag har egentligen inge ork att skriva idag heller, men jag gör ett försök. Hade kort dag idag vilket betyder att jag slutade halv 12. Då stack jag och tjejerna och käkade och sedan drog jag och Stina ballerina och fika :) blev en himlans god kanelbulle för mig.. Sen svängde L förbi ett tag och hälsa vilket var trevligt :) När jag väl kom hem kl 3 så började jag plugga, sen satt jag till kl 6. Nu är jag klar med det jag kan göra, vilket betyder att nu har jag SEMESTER fram tills imorgon åtminstone. Ikväll ska jag verkligen försöka komma isäng tidigt. Men först väntar jag ett samtal från en annan del av sverige.

Imorgon är det lång skoldag och sedan direkt till jobbet. SEB ska ha kundträff så jag ska servera för 72 personer. det blir skoj!

Har nyss tryggt i mig en jättepotion av köttfärsås och spagetti, nu ska jag försöka göra något åt min grymma förbannade mensvärk. jag kan ju förfan knappt gå alltså .. kanske dags att ta fram morfin tabletterna?!



jag önskar jag kunde hjälpa varenda människa på jorden, känner sån ånger för tragiska människor.

Jag uppskattar verkligen mina vänner!

one life, one chance

jag orkar inte ......

FÅR TEKNIKEN? FUNKAR DEN?


Danmark i somras! älskar't

Har ni sovit gått?! Det har jag iallafall, men alldeless för lite sömn. Kunde inte somna förens vid 2 igårkväll. Alltså shit vad männsikor kan fastna i huvudet på en. Jag försökte räkna får i huvudet, ni vet när varje får hoppar över ett staket. Alla kanske inte känner till det knepet, men om du blundar och räknar får som hoppar över ett staket så kommer du somna betydligt snabbare. Man får inte tänka på något annat mer än fåren.. Prova om ni inte gjort det tidigare. Men iallafall så funkade inte fåtekniken för mig igår "/ Men idag är det en nydag och man måste ta nya tag.

Idag är det Uf dag hela dagen, har en del jobb framför oss med hur vi ska gå vidare med vår produkt. Men jag ska kila tidigare idag för att kolla på fotbollen med sarah. Och eftersom jag inte kan dra en sådan lögn framför min lärares ögon så kommer jag vara ärlig och säga att jag ska på fotboll. För det är ju faktiskt en årlig tradition detdär med Thomas VS Europa tuneringen i fotboll.. Jag får faktiskt för mamma också (a)

Jag har blivit helt besatt av melodifestivalslåtarna, och nej jag är ingen "svenne" CRISTINA HALLAK! Men årets låtar var faktiskt riktigt bra, dock såg jag inte ett enda avsnitt på tv. Men nu såhär i efterhand har sara printat in de i mitt huvud och nu diggar jag med som aldrig förr. En hel del ny party musik. Och stina, hoppas du inte lägger en kommentar om just detta nu för då ska du få gräva din egna lilla grop på julafton!! så sant som det är sagt bruuuudän!

Vill ni veta en sak?! jag har fått en grå blåsa mitt ute på tungspetse. HALLÅ GRÅ?!?!?!?!?
vad vara detta..den gör svin ont också, så hoppas den försvinner snart!

Nej nu ska jag packa väskan och dra mig mot plugget. btw så är vädret sämst idag..puss


JAG ÄLSKAR ER!


dödens sill



Är hon inte förjävla vacker denna kvinna?!

alltså jag är hur trött som helst, jag tror jag dör snart! men det ska jag inte göra... ska nog stänga ner datorn och lägga mig och kolla på film istället.. men där lär jag väl också somna. aja vi får se hur länge jag lyckas hålla mig uppe.

chill dag i skolan måste jag säga. men har ändå jobbat flitigt! imorgon är det värsta dagen på hela veckan. Men ska kolla på fotbollstuneringen mellan Thomasgymnasiet och europa efter skolan imorgon :D blir skoj!

nu blir det mys och film! pusspuss

Darla is back!



HAHAHAHAH fyfan vad snälla kompisar jag har!! detta är fan mobbning ..
OBS!!! MISSA INTE FILMEN ;)

Ja fight var det va?!

Godmorgon, snart är det dags att kliva tillbaka in i skolan som jag inte varit i sen 6 veckor tillbaka.. Vet inte om det ska bli kul eller tråkigt....mer jobbigt! Jag vill vara på Gina och inte i skolan. Nått jag vet är att jag ska röja sönder som vanligt för att få min vardag att rulla på i humor.. sen om det är roligt eller inte det kvittar ;) hihi..

Nej nu är det brådis, platta håret och sminka mig står på listarn. Skriver senare idag! pusspuss

grym kväll!


Lokalfester blir alltid så himla lyckade.. Massa folk det gillar jag! Hemgång vid 4 tiden sen blev det nudlar till halv 5 imorse.. Nu har jag små durturduvor i min säng som sover.. Funderar på att gå in med damsugaren och skrika "Goodmorgon Godmooooooorgon" jag är på städhumör så vill sätta igång nu :) Min största önskan vet ni vad det är?! Att jag ska äta pizza idag.. men det kan jag inte för mina dumma tänder som värker och värker.. Visste ni att varenda tand på övre raden är lösa nu? hur äckligt som helst..


Robert, en av mina allra bästa vänner.. dock är det fight varannan
dag men jag tycker om dig ändå gubben!♥

Nej nu är det städa som gäller tillsammans med dunkande party musik :D pusspuss

snart är det dags..

Nu är det snart dags för oss att röra på stjärtarna och bege oss ner till ip! :D vi båda är super taggade och vi har redan börjat förfesta sen en timma tillbaka. helll yeah vad kul det ska bli!! ha en bra kväll sötnosar!!!

taggar inför partaj!



Nu står stina i duschen och jag sitter här och taggar som satan :D ska bli så galet skoj ikväll!!
Idag har vi jobbat i 2 1/2 timma, men det blev inget musikcafe utan ambulanscafe. En tjejs knä hoppade ur led. Usch så sjukt äcklig syn.. stackars flicka säger jag bara. Hon bara låg och hyperventilerade i säkert 20 - 30 min innan ambulansen kom. läskigt detdär. Nu ska vi laga god middag och sen börja dricka ..

Sista dagen igår på Gina var sorlig.. madde fick säga till mig flera gånger, "alexandra du har slutat nu, dags att gå hem gumman!!" men jag ville seriöst inte gå hem. Jag fick ett stort paket med kläder värda på ca 500 kr. Så himla gulliga. En supersöt klänning som jag kommer ha mycket användning utav i sommar.

Nej nu är det brådis. kvällens klädsel blir rosa stort linne och svarta strumpbyxor och stinas kläder blir en svart tröja och en urgullig kjol som jag har likadan. bilder kommer!! pusspuss



så får ni en bild på supersnygg stina också :D

You spin my head right round, right round

Idag har jag ännu ondare :O hur ska detta gå!! Soppa, glass och nudlar är mitt liv (Y)
Vaknade med mittbena imorse så jag får se om jag vågar mig ut med det :P det är så snyggt på alla andra medans jag själv känner mig jättekonstig. men det kanske bara är en vane sak?! Tänker ta en timmas lunch idag för jag har lite ärenden att uträtta under lunchen. Så slutar kl 5 på Gina idag ... buhuuu.. Kommer sakna ihjäl mig efter alla tjejer där.. vi har haft så himla kul tillsammans under de här veckorna. Och när jag slutar så möter självaste sötkakan upp mig och så ska vi gå på bio :) vi ska se män som hatar kvinnor, har höga förväntningar eftersom alla säger att den är så himla bra !!

Imoron är det lördag och då är det lite jobb först som gäller sen så är det partyyyy..och till de taggar jag med denhär låten!


jag blir ju helt tokig när jag hör den :O så himla braaa !!
Nu måste jag fixa lite saker. ha en bra dag! pusspuss

jag är störd jag vet !



Får jag chans på någon i hela världen eller?! Jag gillar mina "snygga" dagar ;)
Nu blire sängen. Godnatt ♥

det går bra nu, jag säger det igen... det går bra nu!


Bild från i sommras

Nu är jag hemma, gud så skönt! Dagen har gått bra trotts smärtan i munnen. Det gäller bara att vänja sig vid den för när man gjort det så ser det naturligt ut :) Men något som var positivt var att Malin och Stina på Gina inte märkte något och sen när jag sa de så sa de bara att det klädde mig och att man absolut inte tänker på det ..Till lunch blev det soppa och nu blir det nudlar.... det enda jag kan äta tyvärr !! Kul att käka ute imorgon när man inte ens kan äta :P får ta med mig matlåda eller något att äta efter bion. Resten av helgen ser jag också framemot :D party party!!

nej nu ska jag äta mina nudlar och ta det lite lugnt, för sen är det träning som gäller!
puss & kram

Vilken smärta!!!

Taylor Swift - You're Not Sorry

Alltså kan det bli mer oskönt?! Denhär smärtan/ömmheten går liksom inte att beskriva... Tänk er att någon fängslat era tänder och sen dragit åt som fan med en metalltråd :O Det trycker liksom på varandra ständigt och smärtan bara ilar upp i hela kinderna och läpparna. Och det värsta av allt är ju att den sitter ju fast där, så det går inte att göra någonting åt smärtan. Usch dethär är inte kul..jag får panik och vill bara rycka ut alla tänder.. känns som alla är lösa liksom :S Jag har iallafall tagit värktabletter nu och ska försöka mig på Gina idag iallafall.. vi får se om jag blir kvar hela dagen eller om jag går hem tidigare. Det blir iallafall ingen dans ikväll :(

Nu sitter jag här och försöker äta frukost, tror ni det går?! haha nej.. youghurt och flingor försöker jag peta i mig men det gör så sjukt ont i alla tänder.. det känns som att tugga på lösa stora stenar :S ah allså lika bra att lägga ner att försöka beskriva. ont gör det iallafall!!


Visste ni att 45 procent av alla ungdomar får tandställning
någongång i sin uppväxt och 20-30 procent av de får en räls.
Nej nu ska jag sluta att fördjupa mig i en metall-grunka..
Nu ska jag klä på mig lite nya kläder som jag köpte igår ;) det är ju bra att ha ginas kläder när jag jobbar där (Y)
pusspuss

tiden går så fort!


Första dagen på gymnasiet, jag kommer aldrig glömma vilken spänning det var! :)

Nu jävlar gör det ont, fyfan!! Minsta lilla jag kommer åt med tungspetsen på tänderna ekar det i hela skallen :S Ska proppa i mig värktabletter sen innan läggdags så jag kan komma ur sängen imorgon. Jag måste/vill till Gina imorgon .. det är ju näst sista dagen så jag orkar inte bara sitta hemma och ha svinont. Jag kan likagärna vara där och ha svinont.

Nu har jag pluggat i minst en timma och är helt klart med den indeviduella affärsplanen i Indesign. Känns rätt skönt! Nu är det bara engelska boken som ska läsas ut sen så är jag fit for fight för skolan igen. Nu ska jag glida lite här på internet sen blir det sängen tidigt för jag missköter min sömn som bara den nuförtiden. Det går inte att komma i säng tidigt, jag liksom fastnar vid datorn och pratar med folk på msn. slag på fingrarna!

pusspuss♥

tuff tuff


Ja då sitter den där den sitter!! Jätteovant och inte speciellt snyggt enligt mig. Sen skaver och gör sår i mina kinder, men det skulle försvinna sen sa de. Har fått vax att sätta på så det inte ska skava så mycket.

Jag kom iallafall in till eskilstuna vid 10.00 och då sprang jag direkt ner till tandregleringen. Ingreppet tog ca 1 timma så jag missade precis tåget. Jag begav mig till Gina och träffade emma och visade rälsen som alla var så spända på att se. Sedan shoppade jag loss på kläder, många bra köp :D Eftersom det var lite tid kvar innan ett tåget skulle gå så gick jag och käkade med emma. Under det att jag åt lossnade en plupp från tandställningen så det var bara att sprinag tillbaka till tandregleringen. Såklart missade jag etttåget och började tjura för att jag skulle behöva vänta en hel timma. Men istället så träffade jag L och sket i 2 tåget och tog 3 tåget istället. Väldigt trevliga två timmar :) söt räcker inte till där inte!!

Nu är jag äntligen hemma, fortfarande inte ont?! jag kanske inte får ont.. men ingen är gladare än jag då eftersom helgen har mycket att bjuda på :D Ikväll ska jag sköta om mig själv. Det blir glass och massa te. Ska även plugga klart allting innan skolan börjar nästa vecka. Nu ska jag peta i mig lite mat, håll tummarna att inte rälsen går sönder igen. pusspuss

SHIT SÅ SNYGGT!


Min mamma var här nyss och bara "VISA MIG DINA TÄNDER NU INNAN DU FÅR EN JÄTTERÄLS!"
Fan vad pepp man blir alltså :S :p alltså jag skrattar samtidigt som jag vill gråta forsar. Sen så ringde Åsa (faster) igår också och garva i telefonen och bara "DET ÄR SÅ KUL NÄR HELA MIDDAGEN SITTER FAST I DEN EFTER ATT MAN HAR ÄTIT"

herregud kom och hjälp mig.. det är egentligen inte så farligt som jag hetsar upp mig till. Jag menar nästan halva sveriges befolkning har haft någon sorts form av tandställning. alla säger att det kommer vara jobbigt första veckan då man inte är van och alla lägger märke till den men att efter den där första veckan så tänker ingen på den längre. Jag litar på mina vänner nu!

Men jag får inte äta äpple, morötter eller bröd som jag brukar.. vilket är något jag naffsar väldigt ofta på. Nu blir det fram med kniven och skära småbitar till bebis alexandra. Nej nu ska jag sluta skämta om detta. Jag är nervös det måste jag erkänna.. men egentligen så är det rätt vanligt och folk som dömmer en efter en tandställning är klassad som en idiot ;) en posetiv grej med detta är ju att ni kan fråga mig om tågtiderna när ni vill :D hö-hö

Nej nu ska jag kila iväg. önska mig lycka till! puss

tåg på räls, här kommer jag!


Dagen har gått fort och bra förutom att det är skitväder!! När jag kom hem så gjorde jag lite mat, färsk tortellini med en stor sallad. Mycket gott!! sen kom mamma förbi en sväng också.. Vi pratade om min ekonomi, tråkigt nog så fick jag inte lägenheten för den där himlans tanten skulle tydligen ha den.. suck!! Men som det ser ut nu så kommer jag förmodligen kunna bo kvar här ett tag till eftersom jag tjänar rätt bra nu och kan betala en hel del på hyran själv. Men som sagt så vill jag ha en etta och jag kommer fortsätta att kämpa efter att få en också :)

Nu sitter jag här trött efter att ha tränat, ska gör mig lite te och sätta mig framför tv:en och titta på andra avenyn strax. Ska försöka komma i säng skapligt ikväll. Kommer att sova ute i vardagsrummet inatt i min bäddsoffa för jag får så himlans ont i ryggen av min alldeles för mjuka säng. ska köpa en ny såfort jag får lite mer pengar..

Ja idag är sista dagen mina tänder är fria, för imorgon är det fängelse! hujedamej!
Nu ska jag fixa lite att äta innan aa börjar. pusspuss

söt sötare sötast

Kommsi kommsi våren!


Ja det blir ett litet inlägg såhär på morgonkvisten. Vet ni?! Det snöar igen!!! Jag trodde verkligen våren  var påväg nu, men icke sa nicke. Men jag får väl försöka locka fram den genom att gå i våriga kläder :) eller vad tycker ni?! Om alla sätter på sig våriga kläder tror jag den kommer fortare.

Idag är det ytterligare en dag på gina i frisk tillstånd så idag ska jag köra så det ryker :D Jag och Emma får massor av beröm hur duktiga vi är vilket är jättekul att höra! Ikväll ska jag träna och jag ska ragga upp Sarah hade jag tänkt :)

En sak till :) idag får jag veta om lägenheten är min eller inte !! :D Nu hoppas jag verkligen jätte jättemycket..
Nu är det dags för sminket. pusspuss

panik!


det får bli ett kort inlägg då jag inte alls har tid eller ork för att skriva idag. Dagen har iallafall varit jättebra, skönt att vara tillbaka på Gina Tricot måste jag säga. tråkigt att det är sista veckan bara. men kanske ska söka lite sommarjobb där :)
När jag kom hem så strulade mitt msn och har gjort hela kvällen. Har fortfarande inte lyckats fixa det. Så alexandra är riktigt arg på live messenger ikväll.. USCH!

Nu är jag med lucas och vi ska kolla på en skräckis om ungefär 5 min. Strangers blir det tror jag :D
Imorgon är det sista dagen ni får se mitt leende gott folk för på Onsdag sätts rälsen på.. nej skämt och sido! Jag har ren panik!!! jag kommer se ut som en tönt, ett mongo ja hur mycket som helst.. Kan inte sätta mig in i hur jag kommer se ut ens. Hoppas det ser någorlunda okej ut iallafall. Jag menar att vissa är ju riktigt snygga i tandställning som exempelvis en utav mina bästa vänner Stina.. Men sen så idag har jag sett 5 personer med tandställning och alla var riktigt jävla fula.. så nej nu får jag ännu mer panik..

nu måste jag kila till soffan där lulle väntar :) pusspuss

sovandes på en biograf!


Mamma ♥

Kvällen hos Sanna var klokren rent ut sagt!! Jättegod middag, guitar hero, singstar och nakenbad i tunnan hela natten. Det var så mycket skratt att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Allt meseri med att vara naken försvan och istället så hade vi skitkul tilsammans. Sen hamnade vi fyra skeden om varandra resten av natten tillsammans med en chipispåse. Tack Sanna för allt fix och grattis i förskott till den stora 18årsdagen :D bilder kommer när jag fått alla!

Igår jobbade jag hela dagen sen drog jag och mamma upp till stockholm och åt på en jättemysig Japansk restaurang, men det fanns både thailendsk och kinesisk mat där också. Jag åt honungsmarinerad fläskfile med färsk broccoli. det var inte dumt ska jag säga. Sen så kollade vi på bio och såg filmen Mammut, som jag absolut INTE ska rekommendera. sämsta film jag sett och jag somnade efter 20 min och sov hela filmen igenom .. haha hur fan man nu lyckas somna på en fullsatt biograf.  Lite pinsamt, men jag var jättetrött efter så mycket jobb på senaste tiden. Men kvällen var jättemysig tillsammans med min mamma som jag älskar över allt annat♥

Nu sitter jag uppe för ytterligare en dag för jobb på restaurangen.. inte alls pepp, men det är bara att bita i! Blir träning ikväll och så kommer ulrika och ska sova hos mig ikväll.. Vi ska ha mys!

Inte nog med det, Emelie åker till Thailand inatt!! den jäveln säger jag bara. Hoppas du får det så himla bra och du är dödens om du håller idrottslektion i badhuset när du kommer hem. Jag är seriöst sjuk då. Håll dig gärna i skuggan eller inomhus där så är jag glad ;) haha nejdå! sola som satan bruden.

Nu måste jag kila. pusspuss

trött efter en kort dag + lite bilder på alexandra bakom sminket


Trött sliten osminkad alexandra en fredag som denna!



När vi kom till skolan imorse så fick vi se bildspel på hundratals bilder från mässan vilket gav oss ett gott skratt. Vi fick även massa beröm för hur duktiga vi har varit och är. Vi firade med päroncider och godis som lärarna hade fixat.. Sedan var det bara att städa hela vår våning. Jag släpade mattor till källaren och blev helt genomsvettig. fräscht! Sen så vid 12 gick stina, jag och emelie till Gina tricot för att emelie skulle köpa en kjol där. Sen jagade vi runt på stan efter present till Sanna som blir den stora 18åringen nästa helg :D men hon kommer ha sitt firande ikväll redan!

Nu är bror min här, seg som vanligt är han! men ska gå och sätta mig i soffan med honom nu!
trevlig kväll och ät ordentligt gott folk. För det ska jag göra. Tacogratäng står på min meny! kan inte bli mer mumsigt.
kisses

det gick väldigt bra!

Mässan gick fantastiskt bra och presentationen för juryn gick bättre än väntat, tråkigt nog gick vi inte vidare som bästa UF men det gjorde inget eftersom vi redan var bland de tjugo bästa av 240 företag i Sörmland. Vilket gör oss väldigt stolta. Ni som inte har UF kan inte förstå vilket slit alla har gjort under hela åk 2 eller 3 på gymnasiet. Det är ett väldigt stort projekt och vi startar faktiskt företag på riktigt med konton och tjänar egna pengar. En enorm erfarenhet vi kan ta med oss ut i livet sen..
Vi hade aldrig kommit någonstans utan den fantastiska hjälpen av Lotten och Jani som är våra underbara lärare som vi faktiskt har velat klippa av huvudet av många gånger. tro det eller ej.. Mycket bråka och tårar har kommit och gått under tiden må jag säga. Men nu är det iallafall klart för vår del :) Nu ska vi försöka få ut vår produkt på marknaden bara. eller kanske inte så bara..

Vi kom iallafall på 3:e plats i "Bästa Innovation" som är bästa uppfinning kan man säga. Vilket vi hade satt våra mål till att vinne. Det var en underbar känsla att gå upp på scen framför ett tusentals ungdomar med strålkastarna i ansiktet och ta emot vår medalj.. Mycket härlig känsla och kolla ut i publicen och se våran skola med lärare vinka, vissla, jubla osv..
UF MÄSSAN 2009 går inte att beskriva, hur kul som helst !

Måste Gratulera Comodo UF bestående av (Linnea, Louise och Isabelle, som går i min klass) De kom på första plats med "Bästa Monter" vilket gjorde att de vann 3000 kr och får åka vidare till stockholm. GRATTIS!

Måste även gratulera BaginBag UF som också kommer fårn John Bauer som fick ett andra plats pris i "Bästa Logotype"
Grattis tjejer!

Sen de största grattiset av allt går till Johanna med Happyface UF, hon kommer från JohnBauer och hon har drivit företaget helt själv och kämpat som ett djur. Hon tåg hem de alra största priset som är BÄSTA UF-FÖRETAG!
Oj så mycket tårar på våra lärare.. Riktigt duktig tjej, hon kommer komma långt i livet!

skriver mer senare nu är det dags för skolan. det blir mjukisdag idag för mig!
pusspuss

UF MÄSSA!!!!!!


NU ÅÅÅÅÅÅKER JAG SNART TILL ESKILSTUNA, mamma skjutsar mig eftersom det inte går ett 6 tåg.. Shit nu börjar det bli riktigt nervöst .. men det ska bli så himla kul! nu kommer ni inte höra någonting mer från mig här förens imorgon med tanke på vilken dag jag kommer gå igenom och sen att jag kommer hem så himla sent.

Så ÖNSKA OSS LYCKA TILL!

så himla bra låt!


Helt sjukt stressig dag alltså.. Vi har fixat visitkorten, flygbladen, köpt 3 kg godis, köpt gröna äpplen, satt ihop presentationen, tränat på den, strykt fast loggor och logotype på våra monter t-shirtar, hämtat vår prototyp och sprungit upp och ner för alla våningar i hopp om den rätta skrivaren. Men nu är allting klart till mässan :) Bara att nöta in presentationen så jag kan den utantill imorgon när ví ska träffa juryn. Det kommer vara sjukt mycket folk och jag kommer vara på alla ställen där jag inte ska vara känns det som. Så kommer ni dit imorgon och inte får kontakt med mig så vet ni varför :P

Mässan hålls i Munktell för allmänheten mellan 13.00 - 17.00. Då är ni välkommna! Mitt företag som då heter Click & Stable UF har monternummer B22..Så sväng in där och hälsa på och se våran snygga produkt. Åh det ska bli så himla kul imorgon :) Men lång dag. Kommer gå upp runt 05.00 imorgon bitti och komma hem 22.45.. Men kul ska det bli.

Nu har Phoebe (katten) åkt ifrån mig :( så sjukt sorligt och jag trodde jag skulle börja böla. Men det kommer väl senare ikväll. Men hon har nog hamnat i världens bästa hem tror jag. Kändes jättebra och överlämna henne och hon kröp frivilligt in i kattburen. Så det är blandade känslor över detta !

Nu sitter jag på jobbet och slappar.. Händer inte mycket här inte .. Egentligen har jag inte tid att jobba ikväll, men var så illa tvungen. Så har ni inget för er kan ni ju komma ner och hälsa på :) nej nu kommer det kunder, dags att stänga ner buset. pusspuss

Ny dag med ...dåliga...nyheter


Ny dag med nya möjligheter.. fuck det uttrycket! Min mamma säger alltid så om vi har pratat kvällen innan och jag har varit ledsen. Då tycker hon alltid att hon är så fiffig med det uttrycket.. Något mer jag hatar är "tänk posetivt alexandra" jag försöker tänka posetivt hela tiden, men hur lätt är det när mottgångarna bara svämmar över?!

Aja idag ska jag tillbringa dagen med mina tjejer och det var väldigt länger sen.. väldigt länge sen! Vi har ju haft praktik nu i snart 5 veckort så det har varit lite svårt att träffas och innan praktiken hade vi en tid fullt upp med uf, vilket bildade stress som i sin tur gjorde att vi inte ville se röken av varandra när vi hade "ledigt" .. Men det hoppas jag att det blir ändring på nu efter mässan. De är ju trotts allt tre av mina närmaste vänner.

Jag har en låt som jag lyssnar på från morgon till kväll, hela hela tiden. Direkt när jag går upp sätts den på och direkt när jag kommer hem tills jag går och lägger mig lyssnar jag på den. Tänk vad musik kan framkalla, bilda och återuppleva känslor.. Men jag gillar denhär låten. Jag blir glad av musik!

Ikväll kl 18.00 ska min kisse åka iväg till ett nytt hem :( sorligt sorligt! Men tror hon kommer få det så bra där så!
Sen så tro det eller ej ... jag ska också jobba efter detta.. jobb jobb jobb!! aja jag är tät som fan iallafall :D höhö..

Nej nu ska jag sminka mig .. pusspuss

sätt mig i en bil och spräng den i luften!

Likabra att gå och lägga sig, ska ändå upp tidigt! Hela dagen imorgon kommer gå åt till att förbereda inför mässan. För på Torsdagmorgon ska vi nämligen vara i skolan senast kl 7 på morgonen.. Tyck synd om mig!! Betyder att jag måste gå upp senast 05.00.. Självmord?!

jag längtar inte till imorgon, jag längtar inte till helgen, jag längtar inte till nästa vecka, jag längtar inte till nästa helg.. Jag längtar inte efter någonting..godnatt!

jycken är busig!


Vår hund sprang bort igår och nu är mamma påväg och ska hämta honom i Eskilstuna !!!!!! hahahaah den jäveln.. Hur han har kommit dit är en lång historia, han har inte sprungit riktigt hela vägen själv.. Men han lär ju ha fått sig en ordentlig springtur. Cp störda hund alltså ..Tur att min bebis lever och inte blivit överkörd.

nej skriver mer sen, för nu ska jag iväg och träna :) pusspuss

LYSSNA!



Så sjukt söt låt!

"Vad söt du är du så underbaaaar, skulle göra vad som helst för att få lära känna dig!
För du är underbaaar -a -a -ar."


phoebe ska flytta till eskilstuna!


Min kisse flyttar till Eskilstuna på Onsdag, till en super trevlig kille :) Känns som att hon inte kan komma till ett bättre hem. Han har haft tre katter förut och älskar katter.. Mitt lilla hjärta kommer hamna i trygga händer. Nu är jag lugn samtidigt som jag kommer sakna henne :( ♥

tortillas ostchips är mer än gott


alltså nu snöare det IGEN!! När ska detta skitväder ta slut? jag börjar tröttna nu ....
Är helt slut efter dagens alla vändor.. har kutat runt som en galen kärring .. turen är inte på min sida så allt bara skiter sig hela tiden .. men samtidigt så har jag rätt mycket flyt.. men det är inte så posetivt ändå eftersom det ändå skiter sig i slutet så :P men men det kanske vänder snart får jag hoppas !! Jag måste ha en lägenhet nuuuuuuuuuuuu.... För att trösta mig har jag snart ätit upp en hel chipspåse med ostchips :D men har just tagit tag i tyglarna och stängt igen påsen (a) jag måste ju spara lite till ikväll ;)

har inget mer att skriva just nu, återkommer säkert senare. pusspuss

Godmorgon det är dag två i månaden mars


Nu sitter jag här uppe i tystnaden med nyplattat hår, halvsminkad och med hungrig mage.. inge vidare här inte!! Om 2 timmar får jag äta igen :D tjoohoo.. och jag ska strax sminka färdigt mig och sen väcka mamma och christoffer.. Se allting löste sig .. parrapampam..

Tillbaka till praktiken idag, dock bara halv vecka för denna vecka är den största veckan i åk 2.. nämligen UF MÄSSAN! Så mycket slit och tid vi har lagt ner på detta, detta ska vi fan vinna nu tjejer! eller hur??!! men återkommer mer om det.

Hemskheter som händer i mariefred .. fyfan säger jag bara!! Nu går jag inte ut själv längre, inte en suck !! Kan inte skriva riktigt vad som hänt eftersom det är väldigt mycket prat och jag vet inte den exakta sanningen än. Men de flesta mariefredare vet nog redan vad som hänt. Ryktet sprids snabbt i denna lilla stad och speciellt om något sånt här fruktansvärt har hänt.

Nej nu ska jag slutföra min process med fixeriet. Skriver i eftermiddag när jag landat hemma igen.
Hoppas ni får en trevlig dag sweeties. pusspuss

idiot människa



Kissen skulle bli hämtad av en idiot kärring! Hon skulle hämta henne med ica vagn från stockholm.. jävla störd människa! Mamma ringde och skällde ut henne och sa att hon inte fick köpa katten så hon fick vända .. finns så mycket idoter till människor och där ska absolut inte min bebis vara!!

Barnfamiljen var underbar :) börjar den 1 april och kommer sitta barnvakt varje onsdag och fredag mellan 14.00 - 17.30. Världens gulligaste ungar, den minsta som nyss fyllt 2 år kommer jag att äta upp så söt var han.. Arthur hetta han, vilket namn va :D så himla sött..

om en timma ska vi kolla på lägenheten, men de kommer först till mig och ska kolla på min :D Hoppas hoppas hoppas!! berättar mer sen hur det har gått :D

nu är klockan över åtta vilket betyder -inte äta för min del... det suger!! jag är redan hungrig :(
aja nu ska jag inte sitta och beklaga mig över min hungriga lilla mage.. nu ska jag gå och ge mamma en kram ♥


våren kanske är pågång?


Tiden bara rusar fram, vilket är skönt för det betyder att våren är här när som helst och sommaren närmar sig :) Idag är det 1 mars solen skiner, men det är fortfarande lite snö på marken. Jag är precis klar med städningen av lägenheten vilket känns rätt skönt. Nu är det bara att hoppas på det bästa. Om två timmar ska jag iväg och träffa barnfamiljen. Efter det skulle jag egentligen träna, men jag är fortfarande för sjuk för att träna. Så iställte ska jag ta en lång promenad ut till strandbadet och kanske lite längre ut mot kalkudden om jag orkar.

Ikväll får jag inte äta efter 8 vilket suger då jag alltid är så hungrig på kvällarna. Jag får inte heller äta frukost när jag vaknar för att jag ska ta ett blodprov där man måste ha fastat 12 timmar innan. kul (Y) !!

Men något som glädjer mig är iallafall att mamma och christoffer ska sova hos mig inatt. det blir mysigt!
Nu ska jag sminka mig och sedan sätta ut kissen på blocket :( usch !!

pusspuss

RSS 2.0