idag är jag inte vid liv


Nu bryter jag mot upphovslagsrätten eftersom jag tog en bild från nätet.
Men den passade in här så himla mycket . typ pladder kvarn!


Jag var hur duktig som helst och stängde av datorn redan vid 22.00 igår, och tänkte ikväll ska jag få sova. MEN VAD GÖR JAG?! Jo jag ligger och pratar i telefon från kl 22.00 - 03.05 .... fem jävla timmar!! och eftersom jag ska upp sex så har jag inatt sovit i 3 timmar :S jag lever inte idag ska jag bara tala om för er .................... så är jag världens bitterfitta så är det pågrund av sömnbrist. skjut mig i huvudet !!!!

juste nu tycker jag inte om min hud på kroppen.. jag har fått torra eksemområden :S framförallt på mina armbågar, det är liksom bara eksem på de ..(svider hela tiden).och det hjälper inte med hur många feta salvor jag än smörjer med. det blir att ringa hudläkaren idag alltså.

Idag har vi matte och Svenska på schemat, rätt roliga ämnen ibland. och som jag sa igår så åker jag direkt till jobbet efter skolan så någon bloggning blir det nog inte fören vid 9 - 10 tidigaste. Men funderar på att gå och sova direkt alltså.

Jag måste bara lägga in att jag är förälskad i allt som har med te att göra :) ♥ pusspuss

Kommentarer
Postat av: Ulrika

Men skruttis du måste sova!

Du jag har också de där eksemen överallt, fast jag har fått de i ansiktet också! as jobbigt! men det var en utav bivärkningarna det är bara att stå ut och smörja sönder, även fast det inte hjälper. Eksemen tyder bara på att medicinen hjälper..



puss<3

2009-03-19 @ 14:31:23
URL: http://uica.blogg.se/
Postat av: alexandra

Jag vet, men ska försöka skärpa till mina sov-vanor nu! ah jag misstänker det, men har alldeles för svag medicin så måste ringa dit ändå. saknar dig stumpis<3

2009-03-19 @ 15:11:10
URL: http://alexandradiana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0