jag är dyngförkyld!


Nu har jag en hel del att berätta. Dagen har iallafall varit bra, först matte som flöt på sen svenska där vi förberede oss inför nationella proven till nästa vecka .. Jag var även på hälsokontroll idag, jag hade vuxit en halv centimeter och gått upp 4 kg på exakt ett år. Trodde inte jag skulle växa mer men tydligen hade jag vuxit ynka 5 mm.. Men nu är det stopp på längden. Nu växer jag inte mer. För övrigt består mina dagar av kaffe och godis och ett struntande i skolan, vilket inte är speciellt bra. Men jag orkar inte längre, jag har gett upp nu!! Detta resulterar till att jag fått ig varning och måste till stugan imorgon och jobba till kl 4 istället för att sluta halv 12 som jag brukar. fyfan säger jag bara! men tur att jag inte är ensam iallafall ;) inte bara jag som skiter i allt.

Efter skolan idag så var jag på dansen där jag inte varit på några gånger pågrund av uf mässa och att jag varit sjuk. Men idag var jag tillbaka och jag hade nästan glömt hur kul det är. Jag älskar det verkligen! Vilken låt tror ni vi dansar till då?!?! Florida - right round som är min favvo låt. Jag trodde jag skulle dö när han satte på den :D så sjukt bra!
Efter dansen var klar så frågade min dans lärara mig om jag ville komma på fest på lördag i skiftinge .. hihi hoho haha han är snygg .. men skiftinge .... jag ska fundera på den saken! Blir isåfall jag och staaina som åker.

Nu ska jag göra mig en kaffe latte. puss


Kommentarer
Postat av: Stina

Haha men är du dum eller! Du har inte fått någon ig varning

2009-03-26 @ 20:55:23
URL: http://stinahallak.blogg.se/
Postat av: alexandra

jo i administration!!!

2009-03-26 @ 22:12:02
URL: http://alexandradiana.blogg.se/
Postat av: Ulrika

ofta din danslärare raggar på dig!? haha

2009-03-27 @ 08:36:29
URL: http://uica.blogg.se/
Postat av: alexandra

haha det vet jag inte .. men han är snygg! (Y)

2009-03-27 @ 17:19:22
URL: http://alexandradiana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0