det gick väldigt bra!

Mässan gick fantastiskt bra och presentationen för juryn gick bättre än väntat, tråkigt nog gick vi inte vidare som bästa UF men det gjorde inget eftersom vi redan var bland de tjugo bästa av 240 företag i Sörmland. Vilket gör oss väldigt stolta. Ni som inte har UF kan inte förstå vilket slit alla har gjort under hela åk 2 eller 3 på gymnasiet. Det är ett väldigt stort projekt och vi startar faktiskt företag på riktigt med konton och tjänar egna pengar. En enorm erfarenhet vi kan ta med oss ut i livet sen..
Vi hade aldrig kommit någonstans utan den fantastiska hjälpen av Lotten och Jani som är våra underbara lärare som vi faktiskt har velat klippa av huvudet av många gånger. tro det eller ej.. Mycket bråka och tårar har kommit och gått under tiden må jag säga. Men nu är det iallafall klart för vår del :) Nu ska vi försöka få ut vår produkt på marknaden bara. eller kanske inte så bara..

Vi kom iallafall på 3:e plats i "Bästa Innovation" som är bästa uppfinning kan man säga. Vilket vi hade satt våra mål till att vinne. Det var en underbar känsla att gå upp på scen framför ett tusentals ungdomar med strålkastarna i ansiktet och ta emot vår medalj.. Mycket härlig känsla och kolla ut i publicen och se våran skola med lärare vinka, vissla, jubla osv..
UF MÄSSAN 2009 går inte att beskriva, hur kul som helst !

Måste Gratulera Comodo UF bestående av (Linnea, Louise och Isabelle, som går i min klass) De kom på första plats med "Bästa Monter" vilket gjorde att de vann 3000 kr och får åka vidare till stockholm. GRATTIS!

Måste även gratulera BaginBag UF som också kommer fårn John Bauer som fick ett andra plats pris i "Bästa Logotype"
Grattis tjejer!

Sen de största grattiset av allt går till Johanna med Happyface UF, hon kommer från JohnBauer och hon har drivit företaget helt själv och kämpat som ett djur. Hon tåg hem de alra största priset som är BÄSTA UF-FÖRETAG!
Oj så mycket tårar på våra lärare.. Riktigt duktig tjej, hon kommer komma långt i livet!

skriver mer senare nu är det dags för skolan. det blir mjukisdag idag för mig!
pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0