sovandes på en biograf!


Mamma ♥

Kvällen hos Sanna var klokren rent ut sagt!! Jättegod middag, guitar hero, singstar och nakenbad i tunnan hela natten. Det var så mycket skratt att jag inte visste vad jag skulle ta vägen. Allt meseri med att vara naken försvan och istället så hade vi skitkul tilsammans. Sen hamnade vi fyra skeden om varandra resten av natten tillsammans med en chipispåse. Tack Sanna för allt fix och grattis i förskott till den stora 18årsdagen :D bilder kommer när jag fått alla!

Igår jobbade jag hela dagen sen drog jag och mamma upp till stockholm och åt på en jättemysig Japansk restaurang, men det fanns både thailendsk och kinesisk mat där också. Jag åt honungsmarinerad fläskfile med färsk broccoli. det var inte dumt ska jag säga. Sen så kollade vi på bio och såg filmen Mammut, som jag absolut INTE ska rekommendera. sämsta film jag sett och jag somnade efter 20 min och sov hela filmen igenom .. haha hur fan man nu lyckas somna på en fullsatt biograf.  Lite pinsamt, men jag var jättetrött efter så mycket jobb på senaste tiden. Men kvällen var jättemysig tillsammans med min mamma som jag älskar över allt annat♥

Nu sitter jag uppe för ytterligare en dag för jobb på restaurangen.. inte alls pepp, men det är bara att bita i! Blir träning ikväll och så kommer ulrika och ska sova hos mig ikväll.. Vi ska ha mys!

Inte nog med det, Emelie åker till Thailand inatt!! den jäveln säger jag bara. Hoppas du får det så himla bra och du är dödens om du håller idrottslektion i badhuset när du kommer hem. Jag är seriöst sjuk då. Håll dig gärna i skuggan eller inomhus där så är jag glad ;) haha nejdå! sola som satan bruden.

Nu måste jag kila. pusspuss

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0