Alexandra, den prickiga korven!

Hallå mina damer och herrar!

Idag har jag haft en ledig dag, eller rättare sagt var jag tvungen att ta ledigt eftersom jag hade ett läkarbesök på Hudkliniken på Mälarsjukhuset. Alltid detta farande med det kommunala (tar sådan tid), men kors i taket så var ingenting försenat idag..Allt gick som på räls och jag fick till och med åka gratis på bussen i eskilstuna. Gullig busschaufför och jag gillar gratis!

Mitt besök gick väl inte riktigt som jag hade tänkt mig så jag är sur och har tappat hoppet på min hy.. Varför kan jag inte få roaccutan igen bara?! Det som är bäst och det som fungerar?! Nej då ska det pusslas ihop med massa andra jävla grejer.. Och bara för att jag inte äter p-piller så får jag inte äta roaccutan för det är fosterskadande. Men hejhej jag ska inte ha några barn nu!!!!! blir så sur! fick tetralysal igen och någon ny "mirakelsalva".. och med mina kunskaper av tetralysal så förstör man sin hud för all framtid.. tyvärr har jag redan ätit det 2 ggr och vet vad jag pratar om.. varför ger de det till mig igen?!

Resten av dagen gick precis i alexandra-stil.. Strosade runt på stan, drack lite kaffe, handlade det som var behövligt :) Ingen som bestämmer vart jag ska gå eller hur länge jag ska vara eller inte vara i en butik. Jag vill ha det på mitt sätt och det fick jag! Vid 12 så mötte jag upp min fina fina Kim för lunch på Wayne's coffee.. Nachotallrik och massa skitsnack!

När vi ändå hade tid kvar innan mitt tåg skulle rulla hemåt så gick vi upp och hälsade på vår gamla skola och våra lärare. Fick träffa både Tony och Sofia och det var så kul att se dem. Men att gå upp för dessa trappor och vistas i lokalerna fick mig att känna en väldigt obehaglig känsla. Jag vet inte riktigt varför, för jag trivdes ju där då?! Men idag skulle jag aldrig längta tillbaka. Jag vet hur stor jag kände mig under de 3 åren jag gick där. Och idag känner jag hur otroligt jävla liten jag var under den tiden. En riktigt liten skitunge som trodde sig vara ett med sig själv. Det är jag väl inte riktigt idag heller, men jag är en helt annan människa. Både bättre och sämre faktiskt!

Jonas ska komma hem med choklad till mig för jag är jättesugen! Var tvungen att slänge iväg ett sms och be honom köpa med sig. Vet inte riktigt varför jag blivit så sugen på senaste tiden?
Nu ska jag dricka upp mitt kaffe och titta i en tidning. kram på er!



skämt och sido, men jag börjar tröttna på det här.........

Kommentarer
Postat av: Sussie

Du, testa Exuviance hudvårdsserie istället och se om den hjälper! Jag började med den och har fått mycket finare hud; till och med ärren efter finnar har minskat i synlighet! Kram! <3

2011-10-13 @ 14:07:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0