En bra kväll och en bra dag

Kvällen igår var helt underbar! Först kom stina och då handlade vi all mat och senare kom emelie också. När hon kom så stod jag och lagade mat och jag hade tänkt att vi skulle äta och sen mysa och senare öppna paketen. Men när emelie kom in så skrek hon bara : "KAAAN VI INTE ÖPPNA PAAAKETEN NUUUU, SNÄLLLA?!?!?".. Mina planer sprack när jag hade två små tjejer som stod och hoppade och ville öppna sina julklappar före maten. haha herregud!
Så vi öppna alla paket och det var så mycket fina grejer alltså. Emelie fick en rosa hello kitty morgonrock, hello kitty läppglans och rosa underkläder.. Stina fick en tavla med bilder på oss, presentkort på makeup store och ett armband. Jag fick en jättefin glaskopp med en bild på mig och stina, ett halsband med hjärtan, en tröja, ett läppglans och ett armband. Ja tror alla var nöjda och glada alltså :) Sen åt vi min kycklingsallad med ris och italiensdressing. Sen vare dags för chips och pepparkakor, det blev även glögg och massa annat som vi tryckte i oss. Ja sen gjorde vi saker som jag aldrig trodde vi skulle göra.. Säger bara shiiiit och det kommer absolut inte nämnas här eller för någon.. haha!
Emelie åkte tyvärr hem men stina sov kvar, vi somnade väl vid halv 2 inatt och gick upp halv 12 imorse.

Idag mötte vi upp pierre nere vid stan sen gick vi en promenad i det fina vintervädret. Sen fastnade vi på ett fik i 2 1/2 timma. Det var så himla mysigt och vi satt och snacka om allt och ingenting.

Om ett tag kommer anders, HAN ska laga tacos till mig ;) haha .. tänker inte laga! Sen tänker väl han kolla på film, men det har jag ingen ro till så det blir väl och springa runt och fixa med allt möjligt. jävla latmask den killen är alltså. Men det är bra att ha urgulliga vänner!

Det närmar sig till julafton och jag är spänd..lite nervös nästan?! Undrar varför.. Kanske för att jag ska tillbringa hela dagen och natten med min familj i mitt gamla hus. Känns konstigt och inte så bra. Men kan jag inte sova får jag väl be om skjuts hem. Men det ska nog gå bra. Hoppas iallafall!

Nu ska jag gå och diska. PoK

Bilder kommer i ett eget inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0