Hemma igen, mycket text!

Jaha då var jag hemma efter 3 nätter borta :) Har haft 4 helt underbart roliga och mysiga dagar. Åkte till evelina i söndags vi käkade tacos till middag och hyrde filmen bruno.. Om ni inte har sett den så se den för det var den mest sjuka film jag sett i mitt liv. Att de ens får producera sådana filmer? Men rolig var den och tror jag skratta hela filmen rakt igenom. Vi kom i säng sent och gick upp relativt tidigt för att åka till kista centrum.
Dum ide under mellandagsrean? JA!!
Det var folk överallt och kläder överallt. Vi åkte därifrån 21.30 på kvällen för då blev vi utkörda.
Klart jag är dumfan och har klackskor på mig. Så 7 timmar i ett stort köpcentrum är inget jag rekommenderar till någon.

Väl därifrån så tog vi en sväng förbi donken och köpte kaffe, glass och massor av brownies. Mamma och camilla var förstårs med och eftersom alla var trött så fick vi fnitter anfall och jag tror hon som stod i kassan på drive-in antog att vi var fulla eller nått . Men kul hade vi!
Sen så kom vi till videoaffären 23.15 och den hade självklart stängt så vi åkte till macken och köpte en skräckfilm. The Children, en av mina nya favoriter. Helt klart en vidrig och läskig film. Ja så den kvällen kom vi i säng runt 03.00! Upp tidigt igår morse och fortsatte shoppa fast i enköping, det blev massor av kläder och smycken och jag är hur glad som helst för jag har köpt två par jeans. Jag hittar nästan aldrig jeans som passar på mig!
Självklart hade jag två linnen som köptes innan jul som jag ville byta och de var köpta på vila, så när vi åkte från enköping vid 4 tiden vare bara att åka direkt till eskilstuna och byta de där. Där blev det lite mer shoppning. Ja är helt jätte trött på att handla kläder nu, usch! och fattig som en gris.

Efter eskilstuna vare raka vägen hem och köpa pizza sen blev jag skjutsad till emelie så vi åt pizza och kollade på skräckfilmen. Så även igår blev det sent. Hela dagen idag har vi legat i soffan och degat och kollat på två wallanderfilmer efter varandra och sen gick jag hem. Påvägen hem fick jag sms av alex där hon ville bjuda på kaffe så då stack jag in huvudet där. Nu är jag hemma men ska snart åka ut till anders och hjälpa honom med lite saker. Säger bara pust jag börjar bli trött. Men ska bli skönt med en natt hemma!

Jag har mått så bra de senaste dagarna, klarat mig utan feber.. Men nu så har halsen svullnat regält, känns som jag svalt två bollar :P haha .. Men har nyss tagit en alvedon så hoppas den kan hjälpa lite. Nej nu har jag kramp i fingrarna. Och ni orkar ändå inte läsa allt dethär.


mor & dotter, jag älskar er!


du är bland de bästa jag vet!


påväg till kista!


efter 5 min så lurade mamma och camilla i oss att vi inte skulle åka till kista, det blev surpuppor direkt!



haha ja, brownin var god iallafall ;)

PussKram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0