Feels good!


Jag saknar mitt fruntimmer alldeles för mycket.. dumpa karln och bli tillsammans med mig istället (a)
Vi är ju faktiskt förlovade, har du glömt det? <3


Så himla skönt att vara tillbaka på dagis igen! :) alla mina älskade små barn.. Även jag har fått uppleva minnena av att åka stjärtlapp ner för en gräskulle på frostesnön. "Igen igen igen saaaaandra".. Har inget annat val att leka med barnen när man ska vara ute i 1 1/2 timma, står man bara still så fryser man ju ihjäl så.. Kul att snön börjar komma och på torsdag ska det visst bli upp mot -10 grader och snö. Det gillar vi, okej kanske inte kylan då...
Jag är jättesugen på att åka skidor, ska tjata på mamma och pappa att vi ska åka över påsklovet. Måste inhandla ett par tuffa termobyxor då också. Äger tyvärr inga idag vilket resulterar till kall rumpa när jag är ute med barnen.

När jag slutade var jag tvungen att åka runt och handla lite saker, var först på apoteket och köpte ny linsvätska. Sen blev det konsum för att inhandla lite mat. Funderade på spagetti och köttfärsås ikväll men när jag gick där så tänkte jag "nej fan jag ska äta tacos ikväll" .. Man får väl skämma bort sig ibland när man ändå äter själv för det mesta ;) Ja så tacos står på menyn ikväll och smaskens vad gott det ska bli..
Fyndade även en ny laktosfri mjölk inne på konsum med extra lång hållbarhet. Ni som känner mig vet att jag absolut inte dricker mjölk (hatar att dricka mjölk) men jag har ju det i matlagning , te och kaffe.. Det går ju då inte åt så mycket mjölk, så jämt när jag köper så hinner den gå ut innan jag ens hunnit ta slut på halva. Men nu hittade jag en som håller i flera veckor. Smart va! :)

Nu tänkte jag dra fram damsugaren och moppen och glänsa till min lägenhet lite.
gud så jag känner mig effektiv och positiv idag. Hoppas det varar hela dagen! adjökens!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0