Jag vill alltid ha det jag inte kan få..

Godmorgon! Har ni sovit gott?
Det har iallafall jag, är pigg och på bra humör idag med. Nu har jag mått jättebra de senaste dagarna utan någon anledning. Känns ju rätt skumt men riktigt skönt :) Om 2 timmar ska jag åka in till eskilstuna för ett möte och sen den där himla svarta bh:n..Jag hoppas jag hittar den, för jag måste ha en! Vem äger liksom inte en svart bh som tjej? =s Det borde man göra. Sen ska jag passa på att köpa julpapper så jag kan slå in alla julklappar. För har dagarna väl planerat fram till jul nu måste jag säga.
Imorgon ska jag fika med my (hennes blogg), äntligen blir den fikan av och det ska bli så himla mysigt! :)

Nu ska jag gå och läsa sista twilight boken, har legat på is med den eftersom jag haft så mycket att göra. Men känns som att vissa folk håller på att förstöra för mig genom att berätta vad som händer. Så likabra att läsa fort nu! Har ju kommit nästan halva.. Jag längtar verkligen tills den tredje och fjärde filmen kommer ut, bästa böckerna och nog därför också bästa filmerna!

Måste även säga att jag är hur lycklig som helst, det är jul, det är kallt, det är snö, jag har mina bra vänner och jag har min familj. Det kan inte bli en bättre jul !!

PoK/Alex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0