Skäms!


Mötet i eskilstuna gick bara bra och kl 5 var jag hemma igen. Då käkade jag en mandarin och stack sen till gymmet. Jag trivs jättebra med nya kom-i-gång schemat som thomas fixat åt mig. Rätt kul är det också :) Känns som jag kommer vara tillbaka i mina gamla kläder (menar då konditionsmässigt och inte kläder som i kläder) väldigt snart!

Nu har jag nyss ätit en jättegod middag som jag lagade, jag är helt galen i mat. Min stora sanna kärlek :P den lämnar mig aldrig och är jag glad äter jag, är jag ledsen äter jag osv. Ibland kanske lite för mycket och onyttigt. Men det var länge sen jag tröståt nu faktiskt :) skönt..
När jag lagade maten passade jag på att rensa ut kylskåpet igen (jag är kass).. Gammal guacamole sen 9 dagar tillbaka och en öppnad krossade tomater från ungefär en månad sen. haha jag vet det är illa!! Jag får skämmas och ni slipper bilder på äcklet idag. Jag skonar er ;) Får ta och skärpa mig helt enkelt.

Nu ska jag försöka ta igen lite paradise hotel avsnitt har verkligen inte hunnit med de. Programmet går ju så sent på kvällarna. Jag sover liksom 22.00! adjö och hejdå!






Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0