Slutet

Godmorgon alla vackra!

Hur mår ni idag?! Sista dagen på 2009, vilket känns skönt för mig. Vill lämna dethär året bakom mig nu och starta på ett nytt. Hur känner ni, har ni haft ett bra år? Kanske träffat era kärlekar, nya vänner, m.m?
Mitt år har varit väldigt blandat, jag har iallafall träffat massa nya goa vänner , det har varit ett träningsår kan jag säga förutom nu i slutet då körtelfebern slog in. Men det har även varit ett tufft år, men som sagt blir man bara starkare av det så hoppas på att 2010 blir kanon. Studenkryssning, bal, studentfester, STUDENTEN, fyller 19 (kanske rätt värdelöst) man ska ge sig ut på egna ben, kanske blir en resa och där även lite jobb. Det kommer ske jättemycket roliga saker i början på dethär året iallafall. Så låt oss hoppas.

Mitt nyårslöfte blir att jag ska försöka vara mer positiv åt allting, jag har en förmåga att bli negativ när det inte går i medvind samtidigt som jag är väldigt stark i andra saker. Så mer glädje och mer positivitet från mitt håll. Ska ju även fortsätta hålla mig borta från rökningen. Men det blir nog ingen svårighet!

Nu ska jag slänga in lite tvätt och sen äta lite frukost..

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0