Annandag Jul infaller 26 december

Nu har det varit dåligt här med skrivandet, men allt har ju sina anledningar! Och det är ju faktiskt jul också....






Kvällen började igår hos alex och marcus med middag. Det blev stark wokmat och gud så gott det var. Sen började vi dricka och spela massor av carola, michael jackson osv. Sen droppade svensson in som dock skulle vidare till värdshuset sen. Det tog inte lång tid innan david, malin och hennes kompis kom och sen kom även supersöta ella. Vi dansa och hade skoj och sedan var det dags för taxi in för mig, marcus, alex och ella. Väl inne när man såg kön önskade man ju att man typ bara kunde gå före alla. Alex gumman mådde inge bra så hon och marcus tog en taxi hem igen medans jag och ella tog fram våra hårda sidor och ställde oss i kön. Det blev luciasånger med okända människor och en del trängsel. Väl inne rullade kvällen på med massor av trevligt folk, dans och shots. Måste säga att det var en lyckad kväll, men det dröjer ett bra tag innan jag går ut på bk igen. Vi ställde oss redan i könvid 2 tiden för att vi skulle få våra jackor och taxi, och halv 3 var vi ute och satte oss i taxin hem.

Kvällens överraskning var att mitt hjärta stina som skulle partaja i köping egentligen kom till strängnäs för att vara med oss istället. gud så glad jag blev! och emelie var dansgolvens prinsessa med sin vackra klänning. ah nä jag älskar alla mina vänner så himla mycket, ni gör hela vardagen lättare att leva.

Och med 13 cm klack vill jag idag säga att jag har förjävla ont i mina fötter :( Men vill man vara fin får man lida pin!
Jag har klarat mig från en jättebaksmälla, men en liten finns där. Tror huvudet sitter på helt fel ställe :P
Nu ska jag bara ta det lugnt med film och sen blire en dusch och ett besök i affären för lite mat.

Ikväll blir det galaj igen, inte riktigt fest då! Men träff med mysiga människor..

PoK

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0