Förvånadsvärt rolig kväll på krogen

Idag mår jag fruktansvärt rent skit dåligt!! Men mer än så går vi inte in på. Jag hade en grym kväll igår med tjejerna :) Först var vi hos jessica i strängnäs, det var alex, emelie, my, aida, sofia och jag. Sen tog vi taxi till bk vid 12.. Bra musik, mycket dans och vi ägde dansgolven som vanligt ;)

Det blev en lång dag i skärholmen igår, två par skor, en jacka, ett linne och lite smycken .. Sen blev det ju förstårs resten av julklapparna också. Nu längtar jag till julafton!



Mina fötter dog under kvällen av dessa monster klackar (okej ni som är vana i att gå i sånthär kanske tycker jag är löjlig nu.. som ex stina :P) Men jag går inte i sånna höga.. Typ hälften av den klacken är jag van vid. Men det funkade och mina fötter har återhämtat sig.

Nu väntar jag på att mamma ska hämta mig, vi ska handla sen åka hem till henne och baka lussebullar. Har jag ork så ska jag träna lite senare också. Sen ska jag och anders frossa i tacos som han har lovat mig :P Fram till den tacosen ska jag inte stoppa något i magen för det kommer komma upp på en gång. Usch jag är så jävla vidrig just nu!

Puss & hej!

Kommentarer
Postat av: saga

jättefin jacka alex! :) <333

2009-12-06 @ 22:41:01
Postat av: Alexandra

Tack rara du!<3

2009-12-07 @ 06:53:13
URL: http://alexandradiana.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0