jobbintervju imorgon :D

Har nyss kollat på veckans avsnitt av andra avenyn :) alltid likabra! Nu ska jag strax sätta på Crossroads, men först tänkte jag skriva lite här..Borde egentligen plugga, men får göra det imorgon istället. alltid jag att vara ute i sista sekunden...
Imorgon har jag iallafall sovmorgon då jag ska till hudläkaren på mälarsjukhuset :) äntligen är det min tur .. Hoppas det går bra och att jag får bästa hjälpen för mina finnar. Vill verkligen få bort de, mår så jävla dåligt över att de är där.
Och eftersom vi bara går i skolan till halv 12 imorgon så kommer jag vara i skolan i ca 30 min, lite chill alltså.
Ulrika observera datum 28 :D inte 30! jag är före dig gulle (L)

Kl 12.00 ska jag till kuratorn och sedan fort hem för låssmeden kommer och ska sätta in polislås i min dörr. Nu ska jag minnsan bli säker ;) haha .. Sen.. håll i er nu!! Jag ska på jobbintervju imorgon kväll :D så sjukt spännande! Troligtvis får jag jobbet vilket jag verkligen skulle behöva. så jävla äckligt dyrt att bo i lägenhet så jag behöver verkligen två jobb :) så håll tummarna för mig.

Min mamma är världens bästa! Hon ställer alltid upp när det en krisar när det gäller allt .
Och då menar jag verkligen allt! du är mitt allt♥

Min farbror har börjat karate .. så jävla söting! gud vad jag saknar honom och åsa och kusinerna små! men kommer snart och hälsar på er, det lovar jag!

Nu blir det crossroads :) pussis!


Kommentarer
Postat av: Ulrika

Bajskorvs unge!

2009-01-28 @ 12:35:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0