Min klass är bra

Idrottslektionen imorse gick jättebra och det var nog riktigt jobbigt för de ;) de såg väldigt trött ut efteråt iallafall. Efter att vi hållt vår lektion hade vi fritt bad i 1 timma, vilket slutade med att typ hela klassen trängde ner sig i bubbelpoolen så att vi fick skäll :b Jag och Lollo åkte rutchbana, och jag hade glömt hur kul det var :D Mina händer luktar fortfarande klor :s

Badade också i vågorna tillsammans med morgan och alexander, riktigt skoj! Jag verkligen älskar min klass♥


Efter badet hade vi uf då vi skulle rita av vår logga på våra monterväggar. Det slutade i att alla var trötta och på härjhumör så vi ritade av andra saker istället xD haha ..

Jag måste ge en stor applåd till min älskade Maria som lyckades bryta ut larmet på hela skolan som går till securitas.. Grejen var att hon stod och pratade med mig,stina och sara och så råkade hon luta sig bakåt och sätta handen på nödhandtaget.. och shit vad det lät, vi blev hur rädda som helst! Som tur var kom magnus, en lärare och hjälpte oss att säga till rektorn. Vi bekräftade att alarmet var falskt och så var det lugnt sen. Fatta om de hade ryckt ut då hade skolan fått betala dyrt.
Så maria är min nya lilla larmtjej nu ;) sötnos!

Elin var jättegullig idag och lät oss sluta lite tidigare så vi hann med 3-tåget hem. Jag somnade direkt när jag satte mig på tåget för att jag var så himla trött. och när jag kom hem gick jag och la mig och sov till kl 6.

Nu ska jag ringa evelina och sen ska jag se på coyote ugly :) var hur länge sen som helst och det är ju en av de bästa filmerna jag vet! Och en till bra film ni borde se är Wildchild, väldigt bra film!



pusspuss♥

Kommentarer
Postat av: Evelina

Jag hade mobilen avstängd när du ringde.... :(

Jag saknar dig<3

2009-01-28 @ 17:33:32
URL: http://evelinavalgeborg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0