försäker samla mig och ska stoppa i mig nya piller

okej jag måste samla mig! jag får inte oroa mig i onödan, det gör bara att jag tappar kontrollen om allting.

Idag var jag iallafall hos hudläkaren och jag var jätteglad när jag kom därifrån :) Har fått roaccutan som är ett licensbaserat läkemedel mot acne. Man kan ha acne i skala 1-9 och jag ligger på 5-6 :S
Jag kommer äta det i 6 månader och sedan ska min acne vara borta föralltid. Men den har lite biverkningar som jag troligtvis kommer känna av, för de gör de flest.
- jättetorra läppar, så jag måste ha läppkräm till hands hela tiden :S
- jättetorr över hela kroppen så måste smörja mig flera gånger om dagen
- muskel och ledvärk
- uttorkade slemhinnor i ögon och näsa så vill det sig riktigt illa så kommer jag inte kunna använda linserna utan är tvungen att använda mina glasögon. Man börjar även blöda näsblod väldigt lätt.

usch nu lät dethär jätte hårt mot kroppen, men det är inte så hårt som det låter! Det är en grupp a-vitaminer tydligen om jag förstått det rätt. Som gör att alla acnen försvinner och även alla pormaskar och ärr också. Så är så himla glad för det!
Fick även veta att jag inte behöver gå på mina ansiktsbehandlingar eller använda alla mina dyra produkter :D det var nog dagens höjdpunkt. Så nu kommer jag spara 1000 kr i månaden som jag förut lagt ner på produkter till mitt ansikte. jag vet det är helt sinnesjukt men jag skojar inte.
Läkaren  var så himla gullig, gillade henne verkligen! Hon bara: "Nu kan du göra så mycket annat kul för alla pengar du lagt ner på helt onödigt dyra produkter, och jag lovar dig att du kommer bli jättefin i ditt ansikte och du kommer inte ha ett enda ärr efter avslutad kur!"

Låssmeden har även varit här och satt in polislåset, så nu är det också klart! Har pluggat i 2 timmar nu så nu ska jag laga mat och sedan ska jag sminka mig eftersom jag forfarande är osminkad sen imorse. Sen bär det av till jobbintervjun :D önska mig lycka till!

kram!

Kommentarer
Postat av: Max

Roaccutan (isotretinoin) resulterade i hjärnskador hos samtliga försökspersoner



länk till bild från studie, hjärnscanning

http://ajp.psychiatryonline.org/cgi/content-nw/full/162/5/983/F3



länk till studie

http://ajp.psychiatryonline.org/cgi/content/full/162/5/983



2009-06-07 @ 13:04:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0