inte många dagar kvar på lovet

Godmorgon! Idag är jag uppe relativt tidigt, kanske för att jag gick och la mig i skaplig tid för engångsskull igårkväll. Men eftersom det är söndag så är det ju inget direkt att vakna upp till .. alltid samma gamla vanliga tråkiga söndagar. Men nått jag längtar till är att jag ska träna halv 5 idag :D

Det är inte så långt kvar på lovet nu, jag får ångest. För första gången så längtar jag inte till skolan :S Jag vill inte ha massa inlämningar och prov och tidiga mornar. En sak är iallafall skönt, jag kommer sluta halv 12 både onsdagar och fredagar hela denna termin :)

Mina sista dagar kvar på lovet är nästan helt planerade:

♦ Måndag - Klippa mig och sola, Evelina kommer kanske
♦ Tisdag - Evelina kommer helt säkert :D så jag längtar min älskling!
♦ Onsdag - Börjar skolan

Jag är inne i en depp-period nu igen.. Jag hatar att känna såhär. Jag vill känna mig livlig och glad och inte tappa suget och hoppet om allt. Jag vill kunna vända mig till en person som har svar på allt. Jag är trött på att vara ensam nu. Jag vill ha någon nära, inte bara ibland, utan JÄMT! Jag vill somna brevid en varm kropp som håller om mig. Jag vill vakna till en puss i pannan och jag vill känna  -att han älskar mig för den jag är! -.
Jag hade det så en gång, men jag  börja tvivla på om jag kommer kunna känna den känslan igen. Visst mitt liv har många månader, veckor, dygn, minuter och sekunder kvar. Men på nått sätt har jag en känsla i mig att det är slut nu. Inte livet utan själva känslorna. Att resten av livet kommer levas i ett tomrum. Jag kan inte sätta ord på hur eller vad jag känner.


Nej nu måste jag ta kontroll över mig själv och börja tvätta. / alex

Kommentarer
Postat av: fisk

du hittar någon ska du se alexandra :)

jag vet att du gör de

2009-01-04 @ 13:33:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0