Ledsen

Jag är lite ledsen idag, det blev ingen hårfärgning pågrund av att jag har fått något fel i min hårbotten. Hon vågade inte färga mig då det eventuellt kan uppstå svullna körtlar i hela pannan och ner runt öronen, och i värsta fall så skulle jag kanske vara tvungen att raka av mig håret. Så vi tog det säkra före det osäkra att inte färga det förens jag varit hos läkaren. Som tur är så ska jag till min hudläkare på måndag pågrund av hyn i ansiktet.. så ska be henne att titta i min hårbotten också...

Varför händer allt mig för?! Jag blir så ledsen.. Varför kan jag inte få vara en vanlig ungdom utan problem. Nej jag ska ha problemhy i ansiktet till jag dör, mitt hår mår dåligt, andra personliga problem med kroppen och dålig syn. Jag blir så trött och vill bara sätta mig ner och gråta. Men det hjälper ju inte tyvärr och jag måste ju leva med detta verkar det som. Suck!

Sitter och pluggar och fattar fan ingenting, har försökt komma på något som kan göra mig lite glad. Så har suttit och tittat på lite kläder. Men det är ett långt bort bakom horisonten med min ekonomi. Men om jag kanske börjar spara nu så kanske jag kan köpa nya vår/sommarkläder till nästa vinter..

Jag funderar på om jag ska skita i detta plugg nu och storstäda hela lägenheten. Det är det roligaste jag kommer på förtillfället. Hoppas på att jag mår lite bättre sen när jag åtminstone får rent och fräscht omkring mig.

Ikväll blir det bio, En gång i Phuket ska vi se. Skratta gör mig lycklig så jag hoppas på mycket skratt.

Sköt om er!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0