Lite rörlighet och lite mer styrka

Nu har jag läst över 100 sidor idag och jag hoppas att någonting stannar kvar i mitt minne.. Jag ska strax iväg på mitt andra träningspass, nu blir det en timma Pilates. För vem vill inte kunna gör såhär?


Jag kan inte sluta äta, det är sjukt. Jag bara äter allt jag kan hitta.. Började dagen med 2 knäckemackor med skinka och tomater och en skål med scrumble egg. 30 minuter efter det åt jag lite godis och en frukt. Stack iväg och gymma och direkt efter gymmet drog jag i mig en stor protein/kolhydrats shake och en timma senare åt jag lunch som bestod av en stor potion köttfärsgryta. Nu sitter jag här och har nyss ätit middag bestående av spagetti och köttfärsås. Mer lär det väl bli innan jag går och lägger mig.. Är det något fel på mig?! Det måste vara min höga förbränning och mitt tränande som gör mig såhär hungrig. Har aldrig sett på maken av en sådan aptit som jag har just nu. Äter jag inte innan jag ska sova så mår jag sjukt illa och är en tyrann på morgonen och måste ha massor av mat. Jaja go och gla full av näring, det går ingen nöd på mig!

Nu ska jag byta om och släppa böckerna en timma innan jag ska dyka tillbaka i dom. Härligt det här med att plugga.................

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0