Grupp 8

Vi börjar fungera riktigt bra i vår studiegrupp.. Även avslappnade skratt och samtalsämnen brörjar slinka in emellan åt. Jag tycker det är hur bra som helst! Visst så är vi där för att plugga, men jag anser att man måste ha kul när man pluggar för annars blir det en pina. Ni tråktroll som bara vill sitta och plugga utan ett leende eller någon som helst social samvaro kan ju fortsätta med det. Jag ska iallafall ha tre roliga år! :) Men det jag ville komma fram till var att min studiegrupp är väldigt bra, väldigt olika men kommer bra överrens. Vi jobbar bättre och bättre för varje gång vi träffas.

Idag åkte min älskling på sin andra resa, ner till varma Italien för träningsläger! Så vi hade hejdåfrukost och hejdåpussar imorse innan jag stack iväg till skolan. Han återkommer Måndagnatt så det blir 5 hela dygn utan honom. Men har planer i princip hela tiden så det går nog jättefort. Snart ligger han där igen och bufflar på än om nätterna.

Jag kom nyss precis hem, har suttit med gruppen hela dagen och jobbat på vårat kultur/genus arbete. Nu ska jag hälla i mig en shake och köra ett spinningpass innan jag ska göra en riktig myskväll.

Imorgon ska jag provjobba, börjar bli nervös.....


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0