Mycket lugn och härlig dag

Det gick bra hos läkaren, jag har fått roaccutan igen och ska äta 3 tabletter om dagen i ett halvår. Jag hoppas på lindriga bivärkningar och hoppas på att jag slipper muskel&ledvärk man kan få. Det sista jag vill är att ha ont i kroppen under 6 månader. Vilken mardröm!
Eftersom medicinen är licensbelagd så är jag tvungen att skicka in en licens till läkemedelsverket innan jag kan få hämta ut pillrena. Så fixade det idag, hoppas på att börja få äta tabletterna redan nästa vecka.

Angående hårbotten så vet man fortfarande inte riktigt vad det är, men den är "sjuk" iallafall.. Jag ska avvakta och se om det kanske är så att acnen har spridit sig i hårbotten och att det är det som är problemet. Om jag har riktig otur så kan jag ha drabbats av ett eksem som är bestående. Tydligen är det många som drabbas av det "/.. Men jag ska börja använda kortisonen nu som jag fick av läkaren så kanske jag kan få bort det som kliar. Det här med att färga håret ligger tyvärr långt bort just nu, jävla skit hår!

I övrigt har jag haft en jättemysig dag med min älskling. Han var ju med till eskilstuna för att röntga sin rygg och efter det gick vi lite i affärer och tog en lång och smarrig fika. Väl hemma åt vi en jättegod lunch och sen storstädade vi hela lägenheten innan vi la oss och sov en timma. Sen har vi lagat middag tillsammans och nu har vi legat i soffan och druckigt kaffe och ätit chokladhjärtan. Tänk om varje dag kunde se ut såhär!
Jag skulle egentligen tränat spinning idag, men mår inte så bra så hoppade det. Jag tror inte jag förstått själv hur pass mycket jag måste äta nu när jag ska träna 5 dagar i rad. En riktig omställning från musportioner till stora mansportioner flera gånger om dagen. Halleluja, hur ska detta sluta ;)
J ska på träning nu så jag ska bädda ner mig i soffan med en film och hoppas på att yrseln går över!
puss o kram!


Grattis på namnsdagen min älskade bror!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0