Tisdag morgon

Vaknar av att jag lägger handen på en gammal snusprilla, känner doften från disk med ingrodd mat i.. Går upp och inser att jag är omringad av att diskberg och inser att jag inte kan göra frukost för att mina tillbehör ligger i disken. Såå jag ställer mig och diskar det första jag gör. Bra start på en tisdagmorgon och en hint till att killar är lata! Men han är bättre på andra saker! :)

Igår var jag i eskilstuna och handla kläder och insåg att pengarna försvann alldeles för fort. Men lite nya kläder har jag nu iallafall! Tog en timmas lunch med bästa Kim, jag saknar att umgås med honom varenda dag som jag fick göra när vi gick i gymnasiet. Men nära vänner sitta hårt i mitt hjärta och försvinner inte bara sådär!

Angående jobbet så sket det sig totalt och jag var arbetslös i en dag. Men det har löst sig nu och jag kommer tillbaka till jobbet nästa vecka igen. Denna vecka ska jag bara ta det lugnt och njuta av ledigheten.

På dagens schema står det bankärende och fixa lite med naglarna. Kanske träffa Ulrika innan hon beger sig mot Gotland för boende och arbete under sommaren..

Det är så mycket som jag saknar och jag vet inte hur jag ska bära mig åt för att fylla denna saknad?! Det är tidpunkter, det är personer och det är minnen. Jag är verkligen en helt annan människa idag än vad jag var för några månader sen. Vad har hänt?! Vem har förändrat mig? Är det jag, är det någon annan? Eller är det bara tiden?!

Jag längtar efter att umgås med min stina ballerina!! Hon kommer hem idag från Spanien och jag hoppas på att få träffa henne redan imorgon eller på Torsdag.
Nu är det för mycket babbel här och jag känner att jag måste börja på min dag.

puss/a


Vem har gjort mig gammal, grå och trist?! Jag ska ta tillbaka min ungdom och det på momangen!!!!!!!!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0