korta naglar

Dagen
Kom nyss hem för ett tag sen och är totalt slut alltså, trodde aldrig det skulle vara så jobbigt att gå till kl6 på kvällen. Hur orkar ni vuxna?! Man har ju ingen tid när man kommer hem heller :S Har precis satt mig ner för att äta spagetti och köttfärsås som jag snabbt lagade till när jag kom hem. Dagen har iallafall varit jättebra :) Har fått vara med på massa behandlingar, vikt papper, städat, plockat m.m. Madde vaxade även en del på mina lår ;) sarah nu är det kört för min del!
Imorgon ska jag ta med bikini för att eleverna ska få göra kurbad på mig och jag på dem. Ska bli spännande.

Korta naglar
Eftersom hudterapeuter jobbar mycket med ansiktet och massage får de inte ha nagellack alls och de måste ha jättekorta naglar. Och eftersom jag ska vara där nu i 5 veckor och göra lite små behandlingar så ryker mina naglar ikväll :'( helt seriöst, jag vill bara gråta. Mina naglar har alltid varit långa och jag kan inte ens minnas när de var korta sist. Men men de växer väl ut igen får jag väl hoppas :)

Graflunds
Graflunds som är fastighetsägarna för lägenheterna här omkring där jag bor ringde till mamma idag. Och hon var inte speciellt glad på mig efter att hon pratat med de. Tydligen var min fest den värsta festen de hört talas om :S de hade aldrig haft så mycket klagomål förut.. Och hon sa att har jag en sådan fest till blir jag vräkt. Men hallå 3 varningar som man måste få innan man kan bli vräkt, vart tog de vägen?! Tydligen så struntar hon i de sa hon. Så jag mår inte så vidare bra över det eftersom jag gärna skulle vilja ha fest igen. Men tyvärr som kommer det aldrig infalla igen :(

Ikväll ska jag lägga mig tidigt, sov inte ett piss inatt!
Nu ska jag klippa bort naglarna :( buhuu .. pusspuss!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0