back in track

Har haft datoruppehåll i 3 dagar, men nu är jag tillbaka. Kommer nog inte skriva speciellt ofta då jag varken har lust eller tid. Har viktigare saker jag måste lägga tiden på just nu.

Skolveckan har gått jättefort och jag och tjejerna har jobbat på ordentligt med våret UF-företag och vår monter. Allt är färdigmålat, nu fattas bara graffitin som ska sprayas och det kommer en kille och hjälper oss med det nästa vecka.

Fick även tillbaka mitt matteprov i veckan. Ett poäng från MVG :D blev hur glad som helst, det är ju trottsallt matte B vi pratar om.

Imorgon är det Fredag vilket är super skönt, men samtidigt inte då jag ska jobba i helgen "/ men behöver verkligen pengarna nu när julen närmar sig. På lördagkväll ska jag iallafall hem till Ulrika min älskling på mys. Var så himla länge sen.

Sarah stack nyss ner till stan för att köpa choklad, tror hon blev lite små lack för att jag inte orkade följa med. Men jag hoppas jag kan muntra upp henne när hon kommer tillbaka. Älskar iallafall att ha henne här. Min andra halva<33

Nu ska jag hoppa in i duschen :) pusshej

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0