Rysare och Daimglass

Fredag Fredag Fredag♥
Jag är så övertrött idag så jag borde inte vara i skolan.. skrattar åt allt och varenda ord jag eller någon annan säger är roligt. Kom inte i säng igår förens vid 12 .. dumma robban!! nej det var inte ditt fel :) var kul att du var hos mig. Men det var ditt fel att jag bröt mitt "socker uppehåll" .. Han stack nämligen iväg ett tag för att hjälpa en kompis med bilen, och när han kom tillbaka hade han med sig denna :D



Daimglass är min favorit så jag kunde inte hålla mig ................. den glassen var inte länge kvar i den där bruken vill jag lova. Sen fick jag feta ångesten att jag brytit mitt löfte .. men men det var gott iallafall :D Vi kollade även på skräckfilmen "Mirrors" om ni ska sova själva natten efter KOLLA INTE PÅ DEN ! så jävla äcklig film men den var ändå jävligt bra för att vara en rysare. Men burrr så äcklig den var .. Här är trailen till filmen:



Nu har vi engelska i 3 timmar sen är det slut på veckan :) Ska hem och städa hela lägenheten sen för det ser förjävligt ut och jag ska ju få gäster ikväll :) Juste .. håret blev bra igår fast jag färgade det själv. Visste det syns inte sådär jättemycket förändring, men jag tycker det ser mörkare ut iallafall!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0