mycket mat

Idag har jag, mamma och mormor varit inne i strängnäs och handlat en hejdundran massa mat ;) Jag har även handlat en hel del hem till mig, så nu är frysen full kan man säga.. Köpte även pepparkakor vilket jag ångrar nu .. När jag väl tagit en så äter jag upp hela burken inom en timma. Jag knarkar verkligen pepparkakor :S

Sen när vi hade handlat klart åkte vi hem till mig och fikade så mormor fick kolla in lägenheten. De åkte för att tag sen vilket är väldigt skönt då jag ska ha lite tid för mig själv nu en stund innan sarah droppar in :) hon ska nämligen dela säng med mig inatt ;)

en dag kvar till julafton, det är helt sjukt alltså! Vart är snön? det måste snöa.. Snälla tomten jag önskar mig snö till julafton. Jag kommer ihåg förra julafton som värsta mardrömmen i mitt liv. Jag hade ingen julafton alls i princip . Jag låg i 39-40 graders feber helt ensam hemma :( jag tyckte så synd om mig själv så jag bölade stup i kvarten.. Jag var så borta så mamma fick leda mig när jag skulle gå på toa:S fy fan vad hemskt det var .. hade feber på nyårsafton också, men inte alls mycket som tur var! Men i år hoppas jag på att jag håller mig helt frisk :) jag håller tummarna för mig själv.

agnes - release me, vet inte hur många gånger jag lyssnat på låten nu :P

pusspuss / alex

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0