Jag har gjort det igen, FYY!

Nu har jag inte klarat av att hålla i mina pengar igen. . Jag kan verkligen inte gå i affärer utan att handla. Måste jobba med detta. Nu får jag väl släcka ner lägenheten och leva på makaroner och ketschup den närmaste månaden. För istället har jag unnat mig kläder. En jacka fick jag faktiskt av min kära mor, men resten gick rakt ifrån min plånbok. Fy och skärpning! Tänkt faktiskt ni skulle få se också, brukar inte orka foto och så men idag blev det två kort.

Jackan jag köpte, det går alltid åt och ja vintern är inte slut än. De säger ju även att februari månad kommer vara den kallast månaden vi haft på väldigt länge och massor av snö ska komma. Stor tumme ner!



Den svarta korta jeansjackan fick jag av mami och sen är det ett par grå jeansleggins och sen ett svart linne som är längre åt sidorna. Vet att legginsen ser ljusa ut men de är gråa!

Jag och mamma fikade också på café prinsen, varsin semla blev det. Så himla gott. Jag provade faktiskt vinersemla för första gången och det var riktigt smarrigt. Gud vilka gottegrisar. Nu ska jag bara diska och sen är det dags att klä på sig för att gå ner och möta stina som kommer med bussen. Åh kvällen kommer bli så mysig. Två av mina stora kärlekar, min mor och min allra bästa vän!<3

Jorden ropar också emelie som inte svarar på mobilen, då är det illa ;) miss you min partyprinsessa. Hoppas ni får det skoj ute ikväll!

Dags att diska, pusskram!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0