Borta bra men hemma bäst

Vaknade upp hos mormor imorse och fick god frukost. Vi hämtade senare upp sussie och sen åkte vi ut till min moster där min andra kusin befann sig och hennes lilla son Hannes :) Det blev jättegod lunch och fika och massor av mysigt prat. Jag hade verkligen saknat mina kusiner och de andra med såklart.
Kom hem för en liten stund sen och jag är så himla trött!! Har bara sovit hemma en enda dag på 7 nätter. Hur sjukt är inte det? Så jag längtade verkligen hem idag och nu är jag hemma. Ska sätta mig med min julmust och min bok snart.

Måste kolla över lite kläder jag ska ha med mig, åker ju tidigt torsdag morgon så har bara tre dagar kvar nu här hemma :) Ska bli så fruktansvärt skönt. Måste prova vilka bikini jag ska ha med mig också. Alla passar inte längre.

Inatt ska jag stänga av min telefon (gör det aldrig) sen ska jag sova hur länge som helst imorgon. Behöver det! Nu ska körtelfebern bort. 2010 ska bli ett friskt år med mycket glädje. Ska träffa alex imorgon också vilket jag ser fram emot.

Hittade massor av jättegamla bilder på min mormors dator igår som jag tänkte visa er i ett senare inlägg. Håll utkik!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0