Magsjuka



Hm ja det finns ju nackdelar med att visstas på dagis också!!
Att vara så mycket bland barn som alla vet är största smittofällan. Barn är alltid sjuka och sen smittar de ner varandra. Och med mitt immunförsvara kan ni räkna ut själva att jag varit sjuk nästan hela tiden under dessa två månader. Jag har ju körtelfebern, men sen på det får ju jag vanliga influenserna och förkylningarna som alla andra. hurra säger jag!
Nu är det maginfluensa tider på alla dagis och det är ju sådär lagom kul. Ja så jag stoppar i mig 10 st hela vitpepparkorn varje morgon och än så länge håller jag mig frisk. Men dagis perioden är inte slut så snart har vi nog en liten alexandra som också ligger och spyr. Nej usch fyfan! Fobi fobi fobi...Jag ska klara mig undan den skiten.
Får jag det så flyttar jag seriöst hem till någon..(är väl ingen som vill ha mig då kanske :P) har aldrig fått magsjuka och varken bott eller varit själv. Grinar ju även om mamma sitter bredvid. Jag skulle fylla 19år snart va och inte 5 år? haha så jävla mesig!

Trots att jag la mig sent igår så är jag uppe idag och rätt pigg, känns skönt.
Äntligen Fredag också, dagis fram till tre sen blir det att handla kvällens alla gosaker. Och eftersom jag ska vara hemma ikväll lär ni höra mer från en rastlös tjej. Puss & kram alla söta!


Kommentarer
Postat av: Jesper

xD stackarn :( haha men som man bäddar får man ligga heter det väll? du hade ju kunnat varit på gina xD haha! =)

Nä men seriöst :P hoppas du klarar dig ^^,

"godsaker för en hemma kväll för dig"= 2 vodka flaskor? :) haha

2010-01-22 @ 09:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0