Full rulle och förhoppningar

Alltid lika roligt att träffa tony, kommer aldrig kunna få en bättre lärare alltså! Kommer sakna honom så fruktansvärt mycket när vi slutar till sommaren. Besöket hos tandregleringen gick också bra, det går fort fram. När jag låg där i stolen så sa min tandläkare till sin assisten -"Kan du hämta en räka som vi sätter på hennes tand som ska vinklas in!"
Jag tänkte bara på en sak, EN RÄKA SOM SIMMAR I VATTEN. Så jag blev lite skraj och fråga försiktigt -"Ursäkta när du säger räka vad menar du då?!"
Tandläkaren: "En räka är en speciell stålstråd som är rätt liten som man spänner enskilda tänder med."
Jag:" Jaaaahaaa det är en sån!"
haha så inställd man kan vara på bilder och ord. Men jag har ingen rosa räka på tanden iallafall ;)

Nu har jag ont kan jag säga, tur att jag ska äta lax och stekt potatis ikväll som inte är så hårt. Iallafall..efter tandbesöket stack jag tillbaka till skolan för att prata med syokonsulenten. Var tvungen att kolla upp högskoleprovet och sista anmälning till universiteten. Jag har bestämt mig för att plugga vidare direkt efter sommaren om jag kommer in på Lunds Universitet. Vilket jag hoppas och vill hur mycket som helst .. Kommer jag in betyder det då att jag säger upp lägenheten min och tar mitt pick och pack och flyttar ner till skåne i 3 år. Åh gud det skulle vara en dröm. Men som sagt det är betyg som ska räcka också..Återkommer om detta ..

Skulle ta 1 tåget hem, men jag måste ha missat tiderna fullständigt eller så är jag bara jävligt seg. 1 tågen slutade gå i augusti förra året. Ja så där satt jag på tågstationen sjukt rastlös i lite mer än en timma. Ja så nu är jag glad att vara hemma.

Nu ska jag lägga mig och kolla på sex and the city :) PussKram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0