Funderingar och Fakta

Godmorgon morning hejhej!
Har ni sovit gott? Det har jag men är fortfarande jättetrött. Ska bli skönt att komma in i lite rutiner nu när praktiken börjar igen, men samtidigt är jag rädd för att fortfarande vara trött. Fast jag börjar inte praktiken förens på tisdag för har tre ärenden i eskilstuna på måndag så jag tog ledigt. Men gud så jag saknar barnen, hur jag nu kan sakna barn efter 7 dagar med två energiknippen? :P Men ja jag älskar barn och jag får inte nog av de. När jag träffar de små liven på stan så ropar de: "Heeeeej fröken!!!" med världens leende. Sånt går rakt in i hjärtat på mig. Tänk när jag själv har en liten kärlek där inne....


Träning?
Jag har kommit på att jag inte ska köra "mitt-kom-igång-pass" idag .. Utan bara gå snabbt på banden. Varför inte ta det lugnt i några dagar till liksom? Jo det är för att jag är hetsig som satan och måste komma igång igen. Men när jag tar fram mitt smarta huvud (det kommer inte fram så ofta) så säger det mig att jag ska ta det lugnt, så det ska jag göra idag :)

Efter skolan?
Jag vet inte vad jag ska göra efter sommaren..Får panik rent ut sagt. Jag kommer vara så trött om jag går på och pluggar direkt. Men det kanske är det bästa? För jag kommer flytta det är redan bestämt. Det blir nästan helt säkert skåne, göteborg eller örebro. Pluggar jag inte direkt så kommer jag bli kvar här och det vill jag inte.. Finns inga jobb och jag är så trött på det mesta. Jag vill till nya platser, träffa nya människor och leva vidare och utvecklas som människa.

okej nu är det slut skrivet, nu ska jag kolla på paradise hotel avsnitten jag missat. Men det kommer fler funderingar och tankar om detta om vad jag ska göra efter skolan. Sen har jag tagit hem alla sex säsonger av sex and the city som är bland de bästa jag vet. Så ni kommer inte se mig så mycket här ;) men jag ska försöka. Puuss!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0