Onsdagen den 24 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Utbildning är bara bra för dig, och just nu så tar du vara på kunskaperna på ett positivt sätt. Söker du nytt arbete så kan du lyckas väl. Du kan nu komma att få uppleva stor och kärleksfull vänlighet. Du ska nog inte fundera så mycket på varför, utan njut över att vara dess mål.
Oxen ca 20/4 - 20/5

Nu kan du få chans till en ny tjänst som tycks mycket bra. Ditt glada sätt ger dig framgång. Du är en härlig vän för nästan alla i din vänkrets. Med familjen får du en vänlig dag, men var i alla fall försiktig med vad du gör och säger. Är du överseende med det mesta så får du bästa glädjen.
Tvillingarna ca 21/5 - 20/6

Du kan komma att höra talas om chans till annat arbete. Jag tror inte att du tar det, utan allt blir som vanligt. Om du kan ska du motionera mer. Troligen kan du känna dig tom på kärlekens område. Men snart kommer ny och ljuv romantik så du blir inte utan, ta det lugnt så blir kärleken din.
Kräftan ca 21/6 - 21/7

En ganska så lagom skön och romantisk dag bör du få nu. Du kan också bli uppvaktad från nytt håll, men du ändrar inget. Bäst är så, då får du lycka. Det talas om att du ska få bättre ekonomi, men det dröjer ytterligare. Chansen till vinst i spel är nu liten. Här gäller för dig att spara.
Lejonet ca 22/7 - 22/8

Du arbetar hårt och flitens lampa lyser över dig. Det är jobbigt, men du trivs bra och man tycker om dig. Du klarar dagen i god och frisk sundhet. Din ekonomi tycks bra, men visst skulle du i alla fall försöka att spara en del ytterligare. Vinst kan du få med en liten insats i spel på hästar.
Jungfrun ca 23/8 - 22/9

Det trygga finns hos dig, och du kan nu i dag komma att diskutera om en eventuell resa till ett spännande rart mål. Det kan bli lockande kärleksfullt. Nu kan det vara så att du tänker investera i ett nytt boende för här ser det ut att komma överraskande pengar till dig. Lotto är bästa vinstchans.
Vågen ca 23/9 - 22/10

Du kan få svårt att fatta ett beslut om att ta en ny tjänst som bjuds dig, den är smickrande för dig. Hälsan ska vara i bästa topp. En myndighetsperson kan komma med besked som du inte blir så glad över. Jag tror dock att ett överklagande kan ge dig rätt. Men i spel vinner du inte.
Skorpionen ca 23/10 - 21/11

Dig tror man på och vill gärna ha som sin vän. Nu tänks det många vackra tankar om dig, du måste vara en sann och perfekt vän att dela sitt liv med. Något du säljer ger dig fina pengar, och jag tror att det är rätt att investera dem i dig själv. Du har något av lycka just nu, säger stjärnorna.
Skytten ca 22/11 - 21/12

Något som har med en resa och arbete att göra kan bli lyckligt för dig. Reser du i ditt arbete så gäller det dig. Du tycks vara stark. Detta är nog inte din bästa dag, när det gäller ekonomin. Vinner du en slant i spel, ja då har du haft stor tur. Helst borde du inte spela.
Stenbocken ca 22/12 - 20/1

Nu kan du få ett smickrande erbjudande om en ny tjänst. Du klarar det mesta som du tänker åta dig under dagen. Något som rör data ger dig tur. Här tävlar de dina om att få visa dig sin vänlighet. Jag tror att du njuter fint av detta, och känner dig omtyckt och lycklig. Kärleken är på toppnivå.
Vattumannen ca 21/1 - 18/2

En ganska så vanlig dag för dig i ditt arbete, där du dock trivs fint och det är ju huvudsaken. Att börja motionera mer kan vara det rätta för dig. Var försiktig med dina pengar och investera bara i det du måste. Vill du spela nu så ger det bara en mindre vinst. Spela inte med någon större insats.
Fiskarna ca 19/2 - 19/3

Det verkar vara skratt och glädje i arbetet nu, och sysslar du med försäljning blir det extra bra. Nu har du rätta gnistan för arbetet. Stjärnorna tror att du får fin utdelning när det gäller kärlek genom att vara diskret och inte handla överilat. Att lyssna till en vän är bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0