Söndagsångest. CHECK

Jaha då var Söndagen här igen då, söndags ångesten är redan här och jag vill vill vill inte! Tony, kan vi få lov 3 veckor till?! Nehepp det gick inte.. Stina ligger fortfarande och sover, hon skulle egentligen tagit halv 12 tåget här ifrån men var för trött för att gå upp. Jag har varit upp i ca 40 minuter och hunnit duscha, diska, städplockat och kolla på tv. Hoppas hon vaknar snart för nu vill jag ha frukost :)

Ja så vad händer idag då? Jo här i min lägenhet blir det inget annat än plugg till EU-provet vi har på tisdag. Jag är helt ointresserad och helt kass. Vilket kommer resultera i att jag struntar i att plugga och sen får ett icke godkändt. Jag har även två andra uppgifter jag ska skriva lite på, psykologi och branch och produktkunskap.

Stina drar vid 3 och då ska jag hänga lite med anders. Det var ett tag sen nu så det ska bli trevligt..Annars blir det en tidig kväll ikväll. Har en lång och tuff vecka fram för mig med jobb, 100 dagarsfesten, bilskolan, plugg och träning. Nej nu ska stina UPP! .A



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0