Onsdagen den 17 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Utbildning kan det bli tal om när det gäller ditt arbete. Det kan vara positivt för dig och du tycks ha lätt för att lära. Du är på alerten. Pengarna sägs komma lätt till dig, och är det rätt så kan du säkert göra glädjande inköp till dig själv. Spel ger dig ingen vinst att yvas över.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Nu har du åter en dag med framgång i arbetet. Får du också höra uppskattande ord om dina arbetsinsatser så blir du självklart på bra humör. Nu kan du få en idé om att köpa dig en del nytt, men var försiktig och köp bara det nödvändigaste. Vinstchansen i spel är dålig, så var sparsam.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nyheter i arbetet kan vara roliga, men här tycks inget vara nytt i rutinerna. Nej, gamla rutiner ger dig bästa framgång. Du ska vara rädd om hälsan. Många intressanta ögonkast växlas runt om dig, men det verkar inte ge dig mycket. Ensamhet eller det redan invanda är bäst. Allra bäst är det hemma.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Nu kan det bli tal om ändringar inom ditt arbete. Det blir bra för dig med nya arbetsuppgifter så du bara ler inför det nya. Motion är bra. Nu kan du få extra fin inkomst genom något som du säljer ut från ditt hem. Även en bank kan komma med ett fint besked. I spel kan en lott ge vinst.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Nu har lyckans solstrålar bestämt sig för att samlas hos dig och speciellt i det som rör kärleken. Vill du något nytt i kärlek så blir det till lycka. Detta är en dag som kan göra dig glad när det gäller ekonomin. Försäljning kan ge dig vinst, kanske även i spel, men glöm inte bort att unna dig en gåva.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Den här dagen tycks så behagligt vänlig för dig. Det är nu som du har lycka med att göra en förändring i jobbet - chansen finns. Du är sund. Får du blommor nu? Det är nog inte av romantisk avsikt, utan snarare för att man tycker om dig som vän. Njut av dig själv och de vänliga blommorna.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Blir du bjuden till fest på ditt arbete så tacka ja. Jubileum eller inte, men det kommer att bli trivsamt och du känner dig som en hedersgäst. Du bara njuter och trivs med din kärlek. Här tycks inget störa dig, och du verkar trivas fint med det lugn som dominerar dig och din vardag.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Det positiva vill inte släppa sitt tag om dig och du omges av mycket kärlek och omtanke. Du utstrålar stor värme. Många vill vara i din närhet nu. Sysslar du med skrift av något slag så tror jag att du kommer att få ett erbjudande som ger dig mer pengar. Men i spel verkar du inte få någon vinst.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Nya kontakter som du gör i arbetet kan trötta dig en del. Dock kan de vara bra för dig, så du får väl stå ut med dem. Hälsomässigt kan du känna dig trött. Nu kan dagen bli dyr, du kan få räkningar som ska betalas. Du klarar det hela, men satsa inga pengar i spel. Det är bortkastade pengar.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Något på romantikens område - som du har hoppats på länge - kan bli verklighet denna dag. Du bör bli glad, och stjärnorna ser dig tindra av kärlekslycka. Nu kan du få meddelande om att du har pengar att vänta. Vill du spela så kan du få vinst. Men oavsett vad du väljer i spel så ska insatsen vara liten.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Resor i arbetet kan komma på tal, det verkar roligt för dig och speciellt om du tycker om allt i modebranschen. Du riktigt strålar av godaste hälsa. Nu kan det vara just du som blir dagens vinnare i kärlek. Att ha dig till vän är att ha det tryggt och gott. Du är som en ompysslande tomte.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Rutiner i ditt arbete är det bästa. Andra tjänster kan erbjudas dig, men det är bra som du har det. Att förändra i arbete nu verkar bara trötta dig. Din ekonomi hör till de bättre, och det kan vara så att man vill låna pengar av dig. Räntor kan ge dig vinst. Vinner du i spel så är det inte mycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0