Torsdagen den 11 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Var mycket diplomatisk i ditt arbete nu och försök att undvika irritationer som är helt onödiga. Använd en lugn ton och du får ett än bättre anseende. Allt som har med idrott att göra är bra för dig, även om det kostar. Motion gör dig glad. Kanske kan du även få lyckan att köpa dig en vinstlott.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Nu kan du bli bjuden på invigningsfest, eller en annan fest. Det är bra för dig och du kan knyta nya kontakter. Folk dras till dig som till en magnet. En investering i en kapitalvara verkar rätt, och känner du dig modig så ta chansen att pröva köp av en lott. Lyckan kan vara med dig.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Kan du resa nu i ditt arbete så tror jag att du får lycka med det du gör. Just resor ger dig nu nya tankar och allt blir lättare att genomföra. Nu blomstrar din kärlek så rart och du känner trygghet i att du har det så bra med hjärtevännen. Resor kan bli romantiska, du kan nu få kärlekslycka.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Att omändra i arbete och med bostad under den här dagen tror jag är mindre bra. Du bör ha det bra som du har det, så njut av tillvaron och trivs. Din börs kommer att få påfyllning och du klarar dina räkningar med lätthet. Du kan även ha lyckan att vinna i spel, men det är en liten vinst.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Det som har med mode att göra verkar ge dig lycka. Du kan även få framgång med ett arbete inom ett sådant område. Du håller dig frisk, och är en snäll vän. Något som du hoppats på ger inte så mycket pengar som väntat, men det som kommer är välkommet. Vinstchansen i spel är liten. Bästa vinst är att spara.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Du kan komma att känna dig lite pressad i ditt arbete, men bli inte irriterad för folk tycker om dig. Hälsan klarar du på en god och sund nivå. Det kan vara så att du tänker göra ett kostsamt inköp, det verkar bra för dig. Och det kan även vara så att du vinner en mindre slant på en lott.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Bli inte pressad av att arbetstakten nu är hög, du verkar vara omtyckt av kollegerna så irritera dig inte på dem. Hälsan klarar du bra. Det svärmiska och ljuvt romantiska kommer att dominera. Du kan få uppleva en lycka som du bara trott var en dröm. Du är en tillgång och en rar sådan.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Du agerar som arbetsledare och det du visar förstår andra mycket lätt. Men trots detta är det lite tjatigt i ditt jobb. Du utstrålar sund hälsa. Nu är dina kostnader större än vad din börs orkar med, så var sparsam. Jag tror inte att du vinner i spel nu, så här gäller istället att du sparar.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Spännande möten kan ge dig den omväxling som du tycker är trivsam. Du blir omtyckt och känner vänners äkta värme, och de vill dig väl. Ekonomiskt verkar allt bra för dig. Allt är trivsamt, och vill du bjuda till fest så kommer dina gäster gärna. En liten slant kan ge en liten vinst i spel.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Har du det jobbigt med ditt arbete så koppla av med en fest, det piggar upp dig och du gör vänner glada. Men se upp för baciller och förkylningar. Resor blir det tal om, och är det så att du reser nu så får du uppleva både romantik och nya spännande platser. Romantiken är positiv för dig.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Någon tycker att du är duktig så nu finns chans till en bättre tjänst. Men vågar du ta den chansen? Beslutet blir ditt eget. Du verkar trivas bra. Nu får du tid över att ägna dig åt ditt hem. Din kärlek är trygg och du kan få en gåva innehållande konst. Får du det så är du älskad.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Jobbigt ska det vara på en arbetsplats, men nu har du det nästan i stressigaste laget. Försök att vila när du kan, så orkar du med det mesta. Nu verkar du lägga en del pengar på fest och det tror jag blir lyckat. Mot kvällen kan det bli än bättre, men det gäller inte för spel - där ska du snåla.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0