Onsdagen den 03 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

En skön dag bör du ha i denna så positiva och vänliga tid. Det du gör är rätt och riktigt. Du får lycka, så genomför nu det du själv vill ha gjort. Konst och resor tror jag ger dig fin avkoppling. I spel tror jag inte på några vinster. Bästa vinsten är att göra dig själv fri från spel.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Det är så skönt och behagligt runt dig nu och du verkar med all rätt vara lycklig i ditt kärleksförhållande. Även vänner får du lycka med under dagen. Något som berör din ekonomi talas det om. Det ska ge dig fördelar, det låter roligt! I spel däremot går det sämre, så låt helst bli att spela.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Var aktsam om den rara kärlek du har, irritationer kan lätt uppstå och du kan få svårt att parera dem. Men bäst får du det om du ger din vän en blomma. Det du gör i dag blir bra och nu duger dina åsikter väl. Värdepapper kan ge dig överraskande utdelning. Men i övrigt spel blir det ingen vinst.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Du kan få ett spännande bud om jobb, men det stannar vid det. Det höjer dock ditt värde i andras ögon. En ny form av motion blir en positiv nyhet. Var rädd om dina slantar nu, och slösa inte på det som är onyttigt. Jag tror inte heller på en stor spelvinst nu så var även där sparsam.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Något som har med mode att göra kan bli aktuellt och kan ge dig tur. Du har en dag med framgång, så följ dina egna idéer. Trött men frisk är du. Nu tycks det som att dina vänner har bestämt sig för att vara med just dig. Det talas om att du kommer att få en fin present. Du måste vara omtyckt.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Det mesta ska vara bra för dig i arbetet. Det kan också talas om ändrade arbetstider, och det är nog inte dumt. Frisk ska du vara, glad och pigg. Nu ska du vara försiktig och sparsam med dina slantar. Det kommer inte några större framgångar, inte ens i spel. Låna inte ut pengar.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Inget tycks störa din lycka i kärlek. Här ska det vara det lugna som dominerar, och du bör trivas fint med det. Vänner ser i dig lycka på alla fronter. Din ekonomi är trygg, men det är inte bra att investera för mycket nu. Dagen är dålig för vinst i spel. Bästa utdelning får du genom att spara.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Det som rör hälsokost och sund mat tycks nu ge dig lycka. I arbetet kan idéer som du har ge uppmärksammad framgång. Du har ett positivt sätt. Nu kan kärleken komma att dominera dig och du verkar bli så lycklig. Gåvor och vänliga handlingar kan komma i din väg nu, så du får rar uppvaktning.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Utbildning tycks bli dagens samtalsämne. Men även en ny tjänst kan komma att erbjudas dig - men tar du den? Du bör vara frisk och piggelin. Har du med datorer att göra så tror jag att du får extra bra inkomst. Du kan även ha lyckan med dig att vinna i spel, säger stjärnorna, och då på lotto.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Har du börjat fundera på att förändra i ditt arbete så är det bra tid för detta nu, men det blir nog bara funderingar. Var rädd om din hälsa. Nu hör du till dem som borde ta det lite lugnt med romantiken. Du bör inte skynda fram i kärleken nu, utan avvakta för bästa resultat.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Du måste bara vara nöjd med dig själv när du nu får fin framgång. Du är omtyckt, mycket för ditt så ärliga sätt. Du är sund säger stjärnorna. En lugn och behaglig dag väntar dig. Du orkar med det mesta och är på mycket gott humör. Kärleken din växer sig starkare och du känner dig trygg.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Ett generöst och bra erbjudande om en ny tjänst kan komma dig till del. Du väljer själv, men det är smickrande för dig. Du är både sund och frisk. Allt utvecklas just så positivt som du har önskat på kärlekens område. Du vinner förtroende med ditt härligt varma leende och du är en sann vän.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0