Söndagen den 14 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Jobbar du med kläder och mode så kan du få fin framgång. Du är en härlig tillgång för de allra flesta i din vänkrets. Du är sund och utstrålar glädje. En mycket rar och vänlig dag ska du ha. Du blir uppvaktad i kär önskan om romantik. Hoppas nu att stjärnorna ser dig i denna så behagliga position.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Miljön ändras i ditt arbete nu. Är det så att du får möjlighet till en ny tjänst så är den arbetsfylld och trivsam. Din hälsa ska vara frisk och sund. Ekonomin verkar vara som bäst nu. Det måste vara tryggt, och kan du spara ytterligare så är du en stjärnornas vinnare, men även en spelvinst hägrar.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Arbetet som du uträttar är bra och du får höra att du är en tillgång. Får du inte det så beror det på att man vill vara diskret mot andra. Ett nytt kärleksförhållande blir inte så bra som du har hoppats på. Det bästa för dig är att vila i hemmiljö. Bästa kärleken får du med en bok.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Kan man få blomster på sitt arbete så kan du få det nu. Du presterar bra resultat och visar sundhet, en sundhet som smittar av sig till din omgivning. Investeringar i affärer kan vara det allra bästa för dig. Vill du spela, så kan du vinna i spel med hästar, men spela bara för en liten summa.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Nu tror jag att du kommer att ägna dig mer åt hemmets lugna vrå. Du har behov av att just få vara lite mer med dig själv, och det är bästa kärleken. Planerar du ett inköp till din bostad så tror stjärnorna att det blir bra. Vill du pröva din chans i spel så välj det du för stunden känner är bäst.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Du skapar lösningar till det mesta och har framgång med vad du än företar dig. Inom arbetet är du en tillgång för många. Du är sundheten själv. Här ska det romantiska vara på sitt allra kärleksfullaste humör. Det måste tyda på att du är omtyckt av många, så njut av dig själv - du är en vinnare.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Det är nog bäst att inte ändra på för mycket i arbetet. Rutinerna är tryggast och bäst för dig. Med din hälsa verkar allt väl, så njut av din dag. Din ekonomi bör vara bra nu, även om du skulle vilja ha en lite större "råge" på pengarna. Du vinner inte i spel, men du har lycka med din ekonomi.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

En ny romans kan ta sin väg till dig och det kan göra dig lite villrådig. Valet är ditt, och du måste avgöra själv. Allt nytt är inte kärlekslycka. Du har ganska så bra ekonomi nu. Försök gärna att spara. Spelar du så tror jag bara på en liten vinst, så här gäller att du är sparsam med vinsten.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Din kärlek verkar lugn och stillsam, och allt är till din fulla belåtenhet. Trivseln är stor denna dag, och du får rar uppskattning. Du klarar din ekonomi bra, men några större utsvävningar har du inte råd med. Men en spelvinst kan du få om du prövar ett spel på hästar.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Nu verkar det lite enformigt och tungrott i ditt arbete. Dock säger stjärnorna att det går bra för dig, och du bör hålla dig frisk med ett positivt sätt. En behaglig dag verkar du få här, och dina pengar växer sig starka hos dig. Värdepapper kan ge dig fin utdelning nu, bäst är obligationer.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Det verkar så stabilt och fint för dig i arbetet nu. Du har framgång att räkna med nu, och du är omtyckt och känner dig trygg. Du är en härlig vän. Nu verkar det som att du kommer att investera i din bostad, och det kan bli skönt elegant. Du har vinstchans i spel, och det kan vara en högvinst.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Ett erbjudande om en ny tjänst tycks kunna bli möjlig. Det kan betyda mer pengar, men även mer av ansvar. Du avgör själv hur du ska ha det. Investerar du i något med datorer så se upp, det kan bli dyrt men vara en bra investering. Vinstchansen i spel är liten, så låt även insatsen vara liten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0