Onsdagen den 10 februari

Väduren ca 20/3 - 19/4

Visst har du det bra. Men ändå, på något sätt så verkar du i bland så ensam. Det kan bero på att det inte är din allra bästa dag för romantik. Här tycks du ha ont om pengar. Du klarar dig, säger stjärnorna, men du bör vara försiktig med inköp. Vinstchansen är dålig, så ödsla inte pengar på spel.

Oxen
ca 20/4 - 20/5

Ägna dig mer åt dig själv och familjen. Där har du fin kärlek. Dina vänner är bra och en fest kan här vara ett lyckat val, men familjen är bäst. Du bör inte ha ont om pengar, och det är möjligt att du kan få en överraskande slant ytterligare. Men i spel kommer ingen vinst, då vinstlyckan är liten.

Tvillingarna
ca 21/5 - 20/6

Nu säger stjärnorna att du känner bästa kärlekslycka. Du ser ut att ha roligt och gläder även andra. Du skiner som en sol i vänlig utstrålning. Du tycks hålla på med en del förbättringar nu och det kostar dig en massa pengar. Spelvinst tror jag inte på. Här gäller det att vara snål.

Kräftan
ca 21/6 - 21/7

Nu bör det vara dags med förändringar på arbetet. Så föreslå nu det du tänkt dig så bör arbetet bli gladare och effektivare. Hälsan klarar du bra. Nu kan du sälja något som du haft i ditt hem, det kan ge dig en välbehövlig slant och du slappnar av. Men var sparsam med spel, nästan snål.

Lejonet
ca 22/7 - 22/8

Studier och ett nytt arbete kan ge dig framgång. Det verkar vara tryggt och bra för dig i allt som gäller jobbet. Vila ger dig spänst och styrka. Ett frieri kan det bli tal om, är du dess mål så måste det vara rart. Du är en tillgång för andra, och det lyser av kärlekslycka runtom dig.

Jungfrun
ca 23/8 - 22/9

Medför ditt arbete resor så ska det ge dig fin utdelning. Var envis och gör bara det du själv vill, din sundhet ger dig tur. Vänner tycker om dig. Visst klarar du dig med din ekonomi, men var i alla fall försiktig. Vinner du i spel så har du haft stor tur. Din ekonomi mår bäst av att spara.

Vågen
ca 23/9 - 22/10

Ett erbjudande kan komma med förslag om förändring i ditt arbete, men jag tror att det redan invanda blir bäst. Vila och koppla av så mycket du kan. Nu kan det vara så att du blir bjuden till en fest och där kan du knyta en ny kontakt som ger dig idéer till bättre ekonomi. Men avstå från spel.

Skorpionen
ca 23/10 - 21/11

Du som har jobbat så mycket är mer än väl förtjänt av lite ledighet. Du är väl meriterad för den tjänst du har och du har goda idéer i arbetet. Det kan vara nu som din ekonomiska lycka kommer. Det verkar som om en spelvinst väntar på dig, så att pröva ett mindre spel kan vara rätt att göra.

Skytten
ca 22/11 - 21/12

Kan du ta det lugnt i ditt arbete nu så ger det dig god utdelning. Ta gärna promenader, det stärker inte bara benen utan även sinnelaget. Ekonomin är bra för dig och jag tror att du nu kan få ett extra tillskott till din börs. Men när det gäller spel tror inte stjärnorna på vinst.

Stenbocken
ca 22/12 - 20/1

Nu ska du se upp med vad du gör på kärlekens område. Behandla vännen med ömhet, och var försiktig med vad du säger annars kan här uppstå irritationer. Jag tror att du säljer av något ur ditt hem, det verkar bra och du tycks göra dig en fin slant. Vinstchansen i spel är liten, så spela med liten insats.

Vattumannen
ca 21/1 - 18/2

Nu tycks du närmast dansa i glädjerus och detta kan tyda på att du får höra en fin kärleksförklaring. I kärlek är du nummer ett! Något som har med en investering att göra kan komma nu - jag tror att det är bra, men var försiktig. Och var lika försiktig i spel, det ger ingen vinst.

Fiskarna
ca 19/2 - 19/3

Planerar du en resa så tror jag att den fylls med lycka. Du är en tillgång och får kärlekslycka. Det är som ett lyster av rar romantik runtom dig. Vill du investera i konst så får du det behagligt och vackert runt omkring dig. Men den investeringen ökar mycket sakta. Vinstchansen i spel är liten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0